Gebeliğe Hazırlık Hiç bilgim yok yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Crescent21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
42
47
8
28
Merhaba arkadaşlar
1 yıldır evliylim. Evliliğimin ilk 5 ayı doğum kontrol hapı ile korundum. Sonrasında ise bırakıp yumurtlama tarihleri hesaplayarak korunmaya devam ettik.. Şimdi bu ay korunmayı bırakıyoruz ama adetim aşırı düZensiz oldu geçen ay o yuzden nasıl yumurtlama takibi yapacağımı bilemedim.. Son 6-7 aydır ne zaman adet olmuşum ne zaman bitmiş elimde var zaten uygulamadanda takio ediyorum ve ovulasyon testide aldım nasıl doğru sonucu alırım bi yardımcı olabilirmisiniz

Adet gununden ilk gun saymaya basla 14 gun tamamladiktan sonra ovulsyn testi dene. O zaman sonuc almaya başlarsın genelde adet duzensizligi olnlar boyle yapıyor diye biliyorum.

Ovulasyon testi ile takip en iyisi eğer adetlerin düzenli değil ise adetin biter bitmez ovulasyon testi yapmaya başla ne zaman yumurtlama olacağı belli olmaz ovulasyon testinide su alımına dikkat ederek yap testi yapmadan 1_2 saat önce sıvı alımını kes ona göre takip yaparsın zaten inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…