G gozdegkhn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 54 25 3 28 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gozdegkhn #1 sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin
sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin
H Hsnye14 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 304 107 103 32 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gozdegkhn #2 gozdegkhn .!.: sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin Genişletmek için tıkla... Öyle düşünme dua et hayırlısını iste canım benim
gozdegkhn .!.: sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin Genişletmek için tıkla... Öyle düşünme dua et hayırlısını iste canım benim
Squid Game on. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2017 2.295 3.452 83 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gozdegkhn #3 Probleminiz nedir? Tanısı konulmuş bir durum var mı?
L Limonagacii06 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2018 288 224 23 34 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gozdegkhn #4 gozdegkhn .!.: sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin Genişletmek için tıkla... Bazen bana da öyle oluyor senin gibi hissediyorum ama inşallah olacağı ümidi bitmiyor zaman zaman böyle hissedebilirsin ama olacak inşallah
gozdegkhn .!.: sanki rabbşm bu mükemmel duyguyu bana tattırmıycak gibi hissediyorum çok istiyorum ama bi türlü olmuyo yardım edin Genişletmek için tıkla... Bazen bana da öyle oluyor senin gibi hissediyorum ama inşallah olacağı ümidi bitmiyor zaman zaman böyle hissedebilirsin ama olacak inşallah
Nurbal27 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ocak 2018 1.795 1.579 83 36 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gozdegkhn #5 Bende öyle hissederdim ümitsizliğe kapılır kendimi yer bitirirdim Yaşayan bilir çok sıkıntı bir süreç Şükür Rabbim nasip etti hala inanamıyorum bazen Çok dua edin kızlar gerçekten herşeyin başı dua
Bende öyle hissederdim ümitsizliğe kapılır kendimi yer bitirirdim Yaşayan bilir çok sıkıntı bir süreç Şükür Rabbim nasip etti hala inanamıyorum bazen Çok dua edin kızlar gerçekten herşeyin başı dua