Hic bi doktor kabul etmiyor :((

berenn1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
18
1
28
Arkadaşlar benim burnunda kemik eğriligi var ve ciddi derecede nefes almama engel oluyor. Bulunduğum ilde bi kaç iyi doktorla gorustum. En son iyi bir devlet hastanesinde iyi bir doktorla gorustum eğriligi düzeltecek fakat şeklinden memnun olmadığını bu yüzden estetikte istediği mi söyledim ama kabul etmedi burnumun yuzume uygun oldugunu filan soyledi yapmayacağını söyledi. Diğer doktorda kabul etmedi. Başka gidebileceğim iyi doktor yok ozellerde
çok pahalı oluyor. Aslında estetiği de
sonra yaptiririm diye dusundum ama
yüzüm sivilceli bu yüzden roa... il acini kullanacağım ameliyat
sonrasında. Bu ilacın ardından estetik
olursam burunda ameliyattan sonra
yine sivilce çıkar diye çok
korkuyorum. Lütfen bu ameliyatı
olanlar fikir verin ne yapmalıyım?
Ameliyattan sonra sivilce çıkıyormu
yüzde? Okadar ağır bir ilacı
kullandıktan sonra çıkarsa çok
uzulurum

Estetik olacaksan doktoru çok iyi araştırmalısın , sonra pişmanlık çok oluyor. Paradan önce bunu düşün , para kazanılır ama yapılan işlem geri alınamıyor maalesef.

Yaklaşık bi bucuk ay once burnumdan ameliyat oldum estetik yani hernyse canim bandajlr ciktiktan sonra cildin asiri yaglaniyo sivilceleer filan ama iki haftaya geciyo yani oyle kalici biisi degil

Kardeşimde de eğrilik sorunu ve minik bir burun kemeri vardı. Özel kbb dru da işin içinde estetikte olduğundan devletin ameliyat ücretini karşılamayacağını söylemişti. Kardeşimin burun sargilarinin hepsi 1 haftada çıkartıldı. Seninki de hemen hemen o kadar kısa sürede sivilce olmaz herhalde

Doktorlar kendilerine güvenememiş belli ki estetiğe yanaşmadıklarına göre.
üstelik böyle bir konuda öyle ha diye karar vermek olmaz zaten..
iyi ve güvenilir bir doktor şart.

Öncelikle cevaplarınız ve ilginiz içintesekkur ederim. Aaraştırdığında gore burun ameliyatından sonra bazı kişilerde sivilce oluşuyormus birde r... ilacını kullanıp o kadar sikıntıyı çektikten sonra sivilce çıkarsa çok uzulurum. Ama cevaplarınız biraz olsun içimi rahatlattı.
Eğriligi düzeltecek olan doktor oldukça övülen ve iyi bir doktor. Kendisi KBB doktoru fakat estetiğinde güzel yapıyor fakat ısrar etmeme rağmen kabuk etmedi. Bu konuda üzgünüm ama sanırım bi kaç ay erteleyecegim estetiği.
Bir sorun daha var. Kemik eğriligi ameliyatını lokal anestezi ile olmamı önerdi doktor bu konuda bilgisi olan varmı? Lokalle olmanın dezavantajı varmıdır? Şimdiden tesekkur ederim.

devlette bilmediğin doktorlara estetik olacağına iyice araştır paranı da biriktir iyi bir özel doktora ameliyat ol bu işler şakaya gelmez 1 defa kötü yaparla sonra 2. si için bir sürü para vermek zorunda kalırsın hem de hala tam nefes alamazsın örnek BEN:
bu arada roacctuane kullanıp sonra hemen ameliyat oldum cildim gene sivilcelendi çünkü aşırı yağlanma oluştu önünü alamadım, herkeste böyle midir bilmem

Derdin kemik eğriliği is eonu düzeltirim demişler, estetik kısmını da sen ödemek istemiyorsun. Yani devletin karşılamadığı bir şeyi yaptırıp parasını ödemeden gitmek istiyorsun. Bu mevzu ameliyat? Hmm..

vivelafrance
Odemek istemiyorum gibi birşey soyledigimi hatırlamıyorum nerden çıkardınız anlamadım. Aksine bunun için para biriktirdim. Bulunduğum ildeki doktorlar hakkında internetten bilgi edinemedim maalesef. Özel veya devlet olmasının benim için bi önemi yok. Sadece bilgi edindiğim doktorlara gittim onlarda kabul etmedi ikisi devlet birisi ozeldi özel olan estetiğe gerek yok filan dedi. Bilmiyorum Burnum kalın derili belki de o yüzden uğraşmak istemiyor olabilirler.

Peki sivilceleriniz gectimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…