Canım benim 2tane Dr Um var ikisinden de çok memnunum hatta bende senin gibi Endişeli Olduğum için her ikisine de gidiyorum hangisini kırmadan merde doğum yapacam karar vermedim biri eski mesa tob etü Dr ü ama ben hep özel muayenehanesine gittim Müge Aksoy çok pozitif bir bayan ben normalde bayan Dr Lara karşı ön yargılı olmama rağmen inanılmaz tatlı biri çukurambarda muanehanesi Doğumu eski mesa şimdi tob etü de yaptırıyor yine oranın Dr ü Cüneyt genç var ablamda ona gitmişti insanda çok memnun kalmıştık şimdi şöyle bir durum var bu Müge hanım
tüp bebek mi falan değil normal kadın doğum Dr ü birde benim gittiğim Tolga Ecemiş var oda GOP da muanehanesi hastane live hospital ondan da memnunum yani gece bile whatsup dan yazsam cevap veriyor aklıma ne takılırsa soruyorum Tolga beyin tüp bebek merkezi falan da var Kısırlık üzerine uzman falan benim tedavi değil doğal yolla oldu ama bende riskli haftaları atlatana kadar ikisine de gideceğim bende bu 3 Dr ü düşük yaptığımda bulmuştum hep tavsiye üzerine ama herseye rağmen gitti bebeğim inşallah bu sefer kucağıma alacağım inşallah sende bende isteyen herkes alır bebişini kucağına