Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

MRYM_ZYNP

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
48
43
29
Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Hamile ve doğum yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :)

Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Hamile ve doğum yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :)
benim belirgin olarak hissettiğim ilk belirtiler halsizlik ve idrarda yoğunluk olmuştu. hamileliğimi öğrenmeden önce bu iki belirti başlamıştı. kayınvalidem gözlerimin içinin parladığını söylemişti eskilere göre oda bi belirtiymiş ama o artık mutluluktan mı gebeliktenmi bilmiyorum :) zaten çoğu belirti 2. ayda başlıyor

Ne güzel yaşamışsın bu güzel duyguyu idrarda yoğunluk derken sık mı çıkıyodun idrara ?

sayfalarda gezınırken cvplamak ıstedım benımde hıc belırtım olmadı belkı baska arkdslar okur hıc bır belırtım olmadı 20 haftalık hamıleyım hala hamıleyım dıyemıyorum hamılelıgımı ogrendıkten sonra sadece sık ıdrara cıkma oldu onun dısında daha oncekı gbıyım bebegımınde benımde kılomuz cok ıyı bunyeden bunyeye cok degısıyor demekkı :d

Benm ilk hamileliğim kimyasall gebelikti onda çok belirtim olmuştu idrara çıkıyodum devamlı göğüslerim 10 gün önce bomba gibi şişmiişti.. ve belim çok ağrıyodu.. ama düşükle sonuçlandı malesef.. çok şükürki şuan 6+6 haftalık hamileyim ama bunda adetimden 10 gün geçmişti ben hiç belirti yaşamadım testlerim hep negatif çıktı geç döllenmeymiş hastaneye adet söktürü almaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ağlaya ağlaya eve gelddim mutluluktn. Allah herkese naaip etsin inşallah.. şuanda bile tek belirtim göğüslerim şiş başkada bşi yok

Benm ilk hamileliğim kimyasall gebelikti onda çok belirtim olmuştu idrara çıkıyodum devamlı göğüslerim 10 gün önce bomba gibi şişmiişti.. ve belim çok ağrıyodu.. ama düşükle sonuçlandı malesef.. çok şükürki şuan 6+6 haftalık hamileyim ama bunda adetimden 10 gün geçmişti ben hiç belirti yaşamadım testlerim hep negatif çıktı geç döllenmeymiş hastaneye adet söktürü almaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ağlaya ağlaya eve gelddim mutluluktn. Allah herkese naaip etsin inşallah.. şuanda bile tek belirtim göğüslerim şiş başkada bşi yok

Korunuyor muydunuz? Benim de adetim 2 hafta filan gecikti. Cuma doktor randevum var. Biz korunuyorduk. Idrar testlerim de hep negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…