- 18 Aralık 2019
- 416
- 206
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kırpiklerim hep ayni ya inşallah vardir test yapmaya korkuyorumBazılarında hiç belirti olmuyo kişiden kişiye değişir. Burda okumuştum hamile olanın kiprikleri birbirine karışırmış bi bak bakalım
İdrar testi yap sabah ilk idrarınla ama gece su sıvı şeyler tüketme varsa çıkar zaten hem endişe etme psikoloji gebelikte çok önemli bu ay olmazsa önümüz ay denersin yeterki olumlu düşünbenim kırpiklerim hep ayni ya inşallah vardir test yapmaya korkuyorum
Ya yoksa ben korkuyorum test yapmayaİdrar testi yap sabah ilk idrarınla ama gece su sıvı şeyler tüketme varsa çıkar zaten hem endişe etme psikoloji gebelikte çok önemli bu ay olmazsa önümüz ay denersin yeterki olumlu düşün
Adetiniz dört gün gecikmiş varsa çıkar zaten kafanızı böyle srularla meşgul etmeyin kendimden biliyorum insan hayallere kapılıyor sonra negatif olunca üzülmemeniz adına söylüyorum yanlış anlamayın. Şöyleki bende 10 boyunca denedim olmadı her ay bir belirtiyor takılı kaldığım için artık o belirtilere alışmıştım ve gerçekten adet belirtileriyle aynı bir değişiklik görememiştim ben sadece herzamankinden biraz farklı sol kasığım ve belim çok ağrıımıştı.
Doğru ama ya yoksa diye korkuyorumAdetiniz dört gün gecikmiş varsa çıkar zaten kafanızı böyle srularla meşgul etmeyin kendimden biliyorum insan hayallere kapılıyor sonra negatif olunca üzülmemeniz adına söylüyorum yanlış anlamayın. Şöyleki bende 10 boyunca denedim olmadı her ay bir belirtiyor takılı kaldığım için artık o belirtilere alışmıştım ve gerçekten adet belirtileriyle aynı bir değişiklik görememiştim ben sadece herzamankinden biraz farklı sol kasığım ve belim çok ağrıımıştı.
Benim ara da belime sanci giriyor o kadar başka belirtim yokVar ben hiçbişey hissetmemiştim
sadece akıntım vardı hamileymişim ama kürtajla sonuçlandı 1 sene geçti![]()
yapAcam ama 3 gün daha beklemek istiyorum inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin bana da aminbence de riske girmeyin kan testi yaptırın derim :)
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasin inşallah tekrar meleğini alırsın kucağinaVar ben hiçbişey hissetmemiştim
sadece akıntım vardı hamileymişim ama kürtajla sonuçlandı 1 sene geçti![]()
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasin inşallah tekrar meleğini alırsın kucağina
Yoksada sonuç değişmez canım eninde sonunda öğrenceksin ozaman kendini olmadığına inandır varsa süpriz olsun.. Ama test yaptırmak ben insanı rahatlatıyo rn azından ümid etmiyosun. Hemde olur üzme kendini çakşır suyuyla çoğu insan hamile kalıyo olmadı onu denersinYa yoksa ben korkuyorum test yapmaya
Yoksada sonuç değişmez canım eninde sonunda öğrenceksin ozaman kendini olmadığına inandır varsa süpriz olsun.. Ama test yaptırmak ben insanı rahatlatıyo rn azından ümid etmiyosun. Hemde olur üzme kendini çakşır suyuyla çoğu insan hamile kalıyo olmadı onu denersin ya olur çok iç açıçı konuşuyorsunuz ben hiç bir zaman anne olmayacam sanki öyle geliyor bana ümidim kalmadı daha adet olmadım ama hiç belirtim yok ve hiç sanmiyorum olursada büyük sürprizi olacak inşallah hayırlısıyla vardır rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın amin