insallah bebisin belirtileri vardir canimCanım bende kaşık batma su var göğüslerime dokunamıyorum 8gün var adetime ama adet sancısı olduğunu düşünüyorum
Ben oğlumda hiç belirti hissetmedim öylemi 10 gün geçti öyle test yapmıştı nasip canım kişiden kişiye değişir üç gün kalmış adetlerin düzenliyse var sa silikte olsa çıkar bi test yap isterseninsallah bebisin belirtileri vardir canim
benimde son 3 bata
hic belirtim yok acaba belirti hissetmeden hamile olan varmi diye merak ediyorum
yapmicam ya 3 yildir her ay negatifi gormekten sıkıldım gecikirse (insalllahhBen oğlumda hiç belirti hissetmedim öylemi 10 gün geçti öyle test yapmıştı nasip canım kişiden kişiye değişir üç gün kalmış adetlerin düzenliyse var sa silikte olsa çıkar bi test yap istersen
bende pkoluyum canim ne pis hastalik yaİnşallah gecikir de yapar pozitifi görürsün canım benim de pko var aslında 30agustos adet günün ama ben 8eylül de yumurtladım tahminen 25 eylülde olmam lazım beklicem bakalım hayırlısı artık benim de akıntım başladı bugün
insallah bende oyle olurumHamile kalmak için dikkatle gün takip ettiğim ay ; kasık batması göğüslerde hassasiyet falan hepsini yaşadım ama malesef beklediğim olmadı adet oldum . Sonraki ay hiçbir belirtim yoktu, hatta adet sancısı gibi sancı oldu bir gün ama geçti. Sonra adet gününden iki gün gecikince test yaptım pozitifti .
Amin İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı .insallah bende oyle olurum
canim ne zaman test yaptin benim bata 2 gun var sabah midem bulandi afedersin ne var yok cikardimKızlar benim göğüsüm sadece dokunduğumda acıyor hani bilirmisiniz ergenlik zamanları göğüslerimiz Yen'i oluşurken biri dirseğiyle yanlışlıkla vursa sızlar ağlamaklı oluruz ya benim dokununca öyle oluyordu Allah'a şükürler olsun 6 hafta 3 günlük hamileyim
bu arada canim allah kucagina almayida nasip etsin minişini ♡♡♡Kızlar benim göğüsüm sadece dokunduğumda acıyor hani bilirmisiniz ergenlik zamanları göğüslerimiz Yen'i oluşurken biri dirseğiyle yanlışlıkla vursa sızlar ağlamaklı oluruz ya benim dokununca öyle oluyordu Allah'a şükürler olsun 6 hafta 3 günlük hamileyim
kizlarrr hic belirti olmadan (kasık batması, göğüs hassasiyeti vs.) hamile olduğunu öğrenen varmı??
gozun aydin canim rabbim hayirli evlat nasip etsinBende oldu canım ayin 4 unde korunmasiz ilişkim oldu eşimle. Adetim bu ayin 14 unde olmam gerekirken 8 gun gecikti dun öze hast gittim kistim oldugunu ve bir bebeğim olduğunu öğrendimbende ki belirtiler aşırı bel agrisi aşırı kasik ağrısı surekli uyuma istegi halsizlik batmalar oluyordu ve nabiz şekilde yumurtaliklarim da bir his vardi tiktik ediyordu
gozun aydin canim rabbim hayirli evlat nasip etsin
benim bat bugun lutfen dua et bana lutfennnn
allah razi olsun canim allah minisini hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallahhAmin inşAllah canım Allah razi olsunTabikide canim benim Allah inşAllah sanada hamileliği sağlıklı şekilde nasip eder Dualarim seninle
allah razi olsun canim allah minisini hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallahh
Benim adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıkı 2 gün vardı yine test yaptım yine pozitif çıktıcanim ne zaman test yaptin benim bata 2 gun var sabah midem bulandi afedersin ne var yok cikardim
goguslerim aciyo dokununca test yaptim negatif
Benim adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıkı 2 gün vardı yine test yaptım yine pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?