Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı

ssaayyhhyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
41
12
3
40
Arkadaşlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. İğnenin 7. Günü. Hiçbir belirti yok yine. Dün çok hafif kasık krampı vardı. Bir de adet olacakmışım gibi karin ağrısı ile bel ağrısı. Ama onlar da çok şiddetli değil. Göğüslerimde de şişkinlik ya da hassasiyet yok. Bu ay için de umutsuzluğa kapılmaya başladım. Yine de sorayım destek olsun istedim. Var mı belirti göstermeden hamile kalan

Benim son 3 adetim 2 ayda bir oluyor. En son 8 ağustosta oldum adet. Ve 10 gün geçti ilk boşalmalı ilişkinin üstünden. Ben test almayı düşünüyorum bugün. Bnmde çok hafif kasık ağrısı ve aşırı gazım var. Göğsüme iğne batar gibi sızlama oldu onun dışında hiç bir belirtim yok.

Daha 7 gün olmuş iğneyi vurulalı şu an belirtiniz olsa bile iğne belirtisi olabilir benim belirtim olmuştu iğneden sonra bir ara geçti 1-2 gün sonra tekrardan geldi 11. gün test yapmıştım silikti sonraki günler gittikçe belirginleşti 14.gün kan verdim beta 45 çıkmıştı. Adet olana kadar umut vardır doktora gittiniz mi yumurtalarınız çatlamış mı ona baktılar mı

Hiç göğüs ağrım , şişliğim olmadı . Belirti aramayın zaten ilaç kullanıyosunız o da hormon ilacı sonucta o da belirti verebilir. Belirti olmak zorunda değil

canim benim hic belirtim olmadi icini ferah tut oyle cok kisi okudum burada :) beyaz akintim biraz gozume fazla gelmisti o kadar

İnşallah pozitif çıkar. Yapabildin mi testi

Hiç göğüs ağrım , şişliğim olmadı . Belirti aramayın zaten ilaç kullanıyosunız o da hormon ilacı sonucta o da belirti verebilir. Belirti olmak zorunda değil
İşin ilginç kısmı o aslında. İğneyle ilgili burada çok şey yazılmış. Hcg hormonları artmış çoğu kişinin. Gebelik testiyle anlamışlar. Bende o da olmadı. Çok dirençli bir vücudum var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…