Adetim geçti kan verdim hiç belirti de yoktu çocuk döllenirken zaten belirti olmuyor ki kasık ağrısı mesela gebelik ten dolayı ağrı yapmaz d vitamin eksikliği olanların ağrı yaparHıı nasıl anladın
Göğüs ağrısı da mı yoktu? Benim de hicbirseyim yok da.Adetim geçti kan verdim hiç belirti de yoktu çocuk döllenirken zaten belirti olmuyor ki kasık ağrısı mesela gebelik ten dolayı ağrı yapmaz d vitamin eksikliği olanların ağrı yapar
Sende mi iğne vurundun, adetin mi gecikiyoGöğüs ağrısı da mı yoktu? Benim de hicbirseyim yok da.
Yok iğne vurunmadim, adetim de gecikmedi henüz. Sorun şu ki ben 7.gün yumurtlar hemen ertesi gün de göğüs ağrısıyla karşılaşırdım, adete kadar yani üç hafta sürerdi bu ağrı. Şu an 8 gün var bata ama hiç bir şey yok bende.Sende mi iğne vurundun, adetin mi gecikiyo
kac haftalikti ogrendiginde. ben korunmuyorum su an adet oldum bitti ama goguslerim hafif agirlasti ve gogus uclarimda sut akmis gibi seyler var gozenekleri dolmus sanki anlmadim olabilir mi belirti olmadan gercektenBen çatlatma iğnesi kullanmadım ama belirti olmadan hamile kaldım
Yok ben iğne yapmadım onlar kimyasal zararlı ben kullanmadımSende mi iğne vurundun, adetin mi gecikiyo
6 haftalıktı kalp atışı vardıkac haftalikti ogrendiginde. ben korunmuyorum su an adet oldum bitti ama goguslerim hafif agirlasti ve gogus uclarimda sut akmis gibi seyler var gozenekleri dolmus sanki anlmadim olabilir mi belirti olmadan gercekten
Benim hiç bir belirti yoktu göğüs ağrısı karın ağrısı göğüs uç rengi değişmesi kasık ağrısı hiçbiri yoktu bende ben neden olmadım da demedim hastaneye gittim kan verdim sonra ultrason da doktor baktı bebeğin kalp atışı vardıYok ben iğne yapmadım onlar kimyasal zararlı ben kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?