Hiç belirti olmadan hamile kalan?

gulayy27

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
234
62
13
25
Çatlatma iğnesi kullandıktan sonra, hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı?

Ben çatlatma iğnesi kullanmadım ama belirti olmadan hamile kaldım

Adetim geçti kan verdim hiç belirti de yoktu çocuk döllenirken zaten belirti olmuyor ki kasık ağrısı mesela gebelik ten dolayı ağrı yapmaz d vitamin eksikliği olanların ağrı yapar
Göğüs ağrısı da mı yoktu? Benim de hicbirseyim yok da. 😁

Sende mi iğne vurundun, adetin mi gecikiyo
Yok iğne vurunmadim, adetim de gecikmedi henüz. Sorun şu ki ben 7.gün yumurtlar hemen ertesi gün de göğüs ağrısıyla karşılaşırdım, adete kadar yani üç hafta sürerdi bu ağrı. Şu an 8 gün var bata ama hiç bir şey yok bende. 😁😁 Ortalık çok sütliman. Korkarım yumurtlama olmadı bende, ondan böyle hiç bir belirti yok.

Ben çatlatma iğnesi kullanmadım ama belirti olmadan hamile kaldım
kac haftalikti ogrendiginde. ben korunmuyorum su an adet oldum bitti ama goguslerim hafif agirlasti ve gogus uclarimda sut akmis gibi seyler var gozenekleri dolmus sanki anlmadim olabilir mi belirti olmadan gercekten

kac haftalikti ogrendiginde. ben korunmuyorum su an adet oldum bitti ama goguslerim hafif agirlasti ve gogus uclarimda sut akmis gibi seyler var gozenekleri dolmus sanki anlmadim olabilir mi belirti olmadan gercekten
6 haftalıktı kalp atışı vardı

Yok ben iğne yapmadım onlar kimyasal zararlı ben kullanmadım
Benim hiç bir belirti yoktu göğüs ağrısı karın ağrısı göğüs uç rengi değişmesi kasık ağrısı hiçbiri yoktu bende ben neden olmadım da demedim hastaneye gittim kan verdim sonra ultrason da doktor baktı bebeğin kalp atışı vardı

Sen git kanda baktır beta hcg ye ordan çıkabilir belki hamile olması için belirti olması gerekmez ki

Back