Hiç bebek arkada koltuğunda iken yalnız araba kullanan var mı?

valla bence hiç korkma canım cesaret bıraz hem otomatık dıyosun arabayı ben manuel kullanıyorum valla

bende daha cesaret edemedim bebişle çıkmaya daha acemi sayılırım.
bırakacak kimsemde yok pratik yapmak için biraz daha büyüsün beraber yaparız kzımla pratik akarız yollara..

merhaba..ben 20 günlükken yarı kırk uçurmak için çıktım.. ama ben pusetini ön koltuğa, yüzü arabanın arkasına doğru yerleştirdim. koltukla sıkıştırıp pusetini sabitledim, beni gördüğü zaman bir sorun olmuyor zaten bir müddet sonra uyuya kalıyor,,,hiçbir sorun yok yani.... gayet rahat ol, endişelenirsen hata yaparsın....
:CüvCüv:

ben birkaç kez çıktım genellikle uslu duruyorn uyuya kalıyor ama
bir keresinde nasıl bir ağlamak yolun ortasında hemen sağa çektim kucağıma aldım susturudm koydum yine başladı ağlamaya allahtan gideceğimiz yere çok yakındık hemen vardık

bende manuel kullanıyorum otomatilk bana çok tuhaf geliyor elim vites arıyor heheheh

ne güsellll.... hayırlı olsun araban..kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle,,,ama yazık yani o araba kapıda beklermi hiç... topla cesaretini çık yavaş yavaş,, beklersen iyice uzaklaşırsın...bol bol antreman yap ara boş sokaklarda...gamyoncuiremsu

Ben dün çıktım ilk defa yeni arabayla. Ama yalnız bir deneyeyim dedim. Dolaştım biraz geldim. Birazdan da bebek ve kardeşimle beraber anneme gideceğiz. ış başa düştü.:teytey::teytey::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…