Hiç bebek arkada koltuğunda iken yalnız araba kullanan var mı?

jeandark

elleyi minik minik
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
801
1
96
Şanlıurfa
Günaydın Nisan anneleri. Ben doğumdan sonra hiç araba kullanmadım daha. Hem gerek olmadı eşim kullandı hep. Geçen hafta karşıya anneme geçmem gerekiyordu eşimin de işi vardı cesaret edemedim bebekle çıkmaya. Arabada uslu aslında ama hem durumun hem de doğumdan sonra arabayı değiştirdiğimiz için arabanın yabancısıyım. Eşim ağustos başında askere gidecek. İşe başladığımda ne olacak. Bu konudaki görüş ve tecrübelerinizi bekliyorum.gamyoncuiremsu

ben :lepi:
1 aylıktı ilk çıktım.yanına memesini koyuyorum anakucağınada oyuncağı asılı zaten.
emniyet kemerini üstünden geçiriyorum orta koltuğu koyuyorumki ışıklarda memesi ağzından düşerse vereyim diye.
ilk zamanlar hemen uyuyordu şimdi oyuncağına bakarak uyuyor.sorun da olmuyor.
tek seyahat etmeye alıştır bebeğini derim.

Paylaşımın içi sağol

araba kullanmayı yeni öğreniyorum ama benimde sıkıntım bu yakında bana da araba alıcaz inşallah..okula başlayınca bebeğimi anneaneye götürecem bakalım napıcaz..

bende çok erken kullanmaya başalayamadım gerek olmadı
ama bir aydır çok rahat kullanıyorum aynen bende orta koltuğa koyuyorum aynayıda ona ayarlıyorum onada bakıyorum yolada
zaten yolu seviyor çıktığımız gibi susuyor sadece kırmızı ışklarad durunca huzursuzlanıyor okadar
kim koyduysa bu ışıkları oğlum hiç sevmiyor

cumartesi günü eşim iş gezisi için çanakkaleye gitti ve ben nöbetçi eczane bulmak zorundaydım.
oğlumu pusetine koydum ama malesef ki pusetini arabaya birtürlü bağlayamadım.
4 aydır da araba kullanmamıştım ve onun tedirginliği vardı.
pusetinde asılı oyuncakları var onlara bakarken sesi çıkmadı şükür.
ama ağlasaydı telaş yapardım kesin.

oto koltugu bebegin yüzü arka koltuga dönük şekilde yerleştirildiği için biz şu balık gözü eğilip bükülebilir aynalardan aldık. böylece bebegin yüzünü görebiliyorsunuz dikiz aynasından bakınca ama biraz ufak bir görüntü oluyor. zaten güneş gelmesin yüzüne diye ince bir örtüyle kapatıyoruz biz ama bulunsun diye aldık işte.Yalnızken rahatlık saglayabilir.

ben henüz daha cesaret edemiyorum.
mutlaka annemide alıyorum arkaya.
benimkinin sağı solu belli olmaz ağlar falan..

eşim doğum hediyesi için 15 gün önce otomatik bir araba aldı... (3 ay sonra)

fakat 15 günde 2 kez kullanmışımdır... oda eşim yanımdayken.. (araba kapıda beni kullansınlar diye bekliyor)
baranla beraber cesaret edemiyorum...
zaten çok tecrubeli değilim.. birde bebek olunca daha zor...

ne yapcam bilmiyorum ... şu aynalara bakmak bana zor geliyor. birde E5'de şerit değiştirmek...
becemiyecem gibi geliyor..

halbuki eskiden ne kadar ceseratliydim.. babamın arabasını alır kaçırırdım...
tabii o zaman yaş 18 ... şimdi 30 korkak oldum herhal

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım araban..kazasız belasız kullan inşallah..

hayırlı olsun canım benim!!
ohhh tembel işi almışın arabayı otomatik..
ben hala manuel kullanıyorum valla!!

ıslatırız artık arabayı:)))

hayırlı olsun canım benim!!
ohhh tembel işi almışın arabayı otomatik..
ben hala manuel kullanıyorum valla!!

ıslatırız artık arabayı:)))

saol canım .. napim canım zaten hem acemmi , hemde bebek
biraz tembel işi oldu..

buraya gelde ıslatalım .. onunlamı korkutacaksın ...

Şirvan hayırlı olsun araban. Korkma sakın benim araba 1 yıl bekledi otoparkta ama daha sonra kullanmaya başladım.
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Şirvan hayırlı olsun araban. Korkma sakın benim araba 1 yıl bekledi otoparkta ama daha sonra kullanmaya başladım.
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

1 yıl beklemem herhalde..
bakalım yavaş yavaş çıkacağım artık..

eşim araba pusetini bağlasın bir.. tabii baran efendi duracakmı belli değil..

şirvan durur caqnıım benımkıde çok rahat duruyo valla bız selen 40 dan sonra hemen çıktık hatta y-uzun yla bile gittim

ay kızlar araba benim derdim...sizin paylaşımlarınızı okuyunca acayip kıskandım..bizim araba otomatik...ehliyet cepte ama ben korkak ...sadece kendi semtimiz de kullanıyorum...bir kavşak var ordan gecemiyorum...heleki bahar arkadayken hiö gecemem herhalde ama eşim aralıkta askere gidecek o zman ne yaparım ... başka yolu cesaretlenmeliyim emzirmek için okuldan gelmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…