Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç arkadaşım yok ne yakın ne de takılmalık bunu iyice dert ettim
Ben de sizdenim. evlendim geldim tanidiklarim bir zaman sonra birlesip taraf oldular bana. Yalnizim. Ben yurt disina geldim ama buradaki Türk kizlarinin egosu baska hicbir yerde yok. Ben hala saskin ve yalnizim. Resmen bana tavirlilar ve artik görüsmüyorum. Bu ne sacma sey gercekten anlamadim.
Ben de sizdenim. evlendim geldim tanidiklarim bir zaman sonra birlesip taraf oldular bana. Yalnizim. Ben yurt disina geldim ama buradaki Türk kizlarinin egosu baska hicbir yerde yok. Ben hala saskin ve yalnizim. Resmen bana tavirlilar ve artik görüsmüyorum. Bu ne sacma sey gercekten anlamadim.
öylelerdır bende polonyada okudum unıversıtemı ordakı turklerın egosu trdekılerı bıle gecer suan trdeyım calısıyorum ama yınede yasıtımda kımsem yok aksamları kocamla beraberız o da cogu zaman ınternet televızyonla gecırıyo vaktını anlıcagın benımde kımsem yok burda ne bı arkadasım ne dostum cok uzuluyorum buna ama yapıcagım bısey yok yanı aılem ızmırde ben ıstanbulda ozluyorum cok
öylelerdır bende polonyada okudum unıversıtemı ordakı turklerın egosu trdekılerı bıle gecer suan trdeyım calısıyorum ama yınede yasıtımda kımsem yok aksamları kocamla beraberız o da cogu zamaasan ınternet televızyonla gecırıyo vaktını anlıcagın benımde kımsem yok burda ne bı arkadasım ne dostum cok uzuluyorum buna ama yapıcagım bısey yok yanı aılem ızmırde ben ıstanbulda ozluyorum cok
Ayni durumdayiz. Ileride belki birileri gelir bulundugum yere de tanisiriz ümidiyle yasiyorum ama gelse gelse yine ayni tip insanlar gelir onu da düsünüyorum. Kizlarin kizlari cekememe durumu. Düsmanlariyim sanki. Gercekten üzücü de bir durum. Kendimden o kadar eminim ki iyi bir arkadas olma konusunda. Ama agolar egolar basa bela..
Ben nasıl derdimi anlatacağımı şaşırdım. Önceki konu başka bu konu başka zira o konuda kelimenin tam anlamıyla herhangi bir ekşından bahsetmemiştim herşeyi başka bir tarafınızdan anlamışsınız anlaşılan. Etrafımda insan çok evet ama bir tane bile arkadaşım yok herşey çıkar ilişkisi. Her kelimemden yakalayıp hani sen şöle şöle dmeiştin noldu diye üstüme saldırmayın önce bi empati kurun.