Hiç arkadaşım yok ne yakın ne de takılmalık bunu iyice dert ettim

Deniz1232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
54
20
32
Yurt dışında yaşıyorum ve türkiyeyi türkleri kendi ülkemden daha çok seviyorum fakat oraya geldiğimde de arkadaş edinecek bir saniyem.bile olmuyor malesef. Bulunduğum yerde bir ikü lüzumsuz kişi var fakat bir olay olduğunda beni yalnız bırakmayacak kimse yok. Evet zamanında benim için canını bile verecek insanlar vardı fakat hepsini yok ettim çünkü erkekli kızlı hepsi beni arkadaşlıktan öte bir düzeyde istediler. Doğru düzgün bir arkadaş edinemicekmiyim? Sanaldan takıldıklarım da ev kuzusu oluyor hani gel.bana takıl gezelim desem illa izin falan güven sorunu da var tabi ne yapıcam ben arkadaşsız kaç.yaşına geldim hayatımda bir sürü kişi var ama hiçbiri arkadaş değil

Ha diyince olunuyormu ki? çok oldu böyle bir süre sonra ses seda gelmedi bazıları da hep sanal kimse gorusmek buluşmak istemiyor

Simdiye kadar bir arkadasligim bittiyse karsi taraf yuzunden. Ben arkadaslarima sahip cikarim, kolayca da sebepsizce de "ses sedasiz" birakmam. Olacak demiyorum ama deneme sansin var.

Aynı sorun bende de var biliyor musun? :) Çoğu İnsan yurtdışından gelenlere havalı, burnu havada falan görüyor. Daha doğrusu beni hep öyle gördüler. Halbu ki tam tersi, ben çok İnsan canlısıyım. Ama işte ordaki çoğu kişilere anlatamıyorsun. Kültür farkı var, yaşama tarzı farklı... Ne bilim bunlar hep sorun oldu Türkiye'de...

Şuanda da can ciğer kimsem yok, çünkü bende onların kafa yapısına alışamıyorum. Belki de, arkadaşsız kalmak en iyisi :) Yanlış kişilerle arkadaşlık etmektense. Ve böyle şeyler, isteğince olmuyor - kendiliğinden gelişiyor... Ki bu zamanda da güvenecek insan yok, bu normal bir arkadaşlık olsa bile.

Peki nasıl bir arkadaşlık? Senin eminim başka bir sürü arkadaşın vardır bende onların arasında yok olup giderim bir süre sonra zaten buluşmak da istemiceksin
Ben genelde buralarda oluyorum, konuşmak istersen özel mesaj atabilirsin mesela, genelde müsaitim. Ben İzmir'deyim, buralara yolun düşerse buluşmak için bir engelim yok.

Bende yurtdisindayim.
Benim bi kiz arkdasimda bana yavsadi tabiri caizse.
Neye ugradigmi sasirdim.

Evet bide turkiyeye gittigimde burnu havalarda saniyorlar.
Herkes oyle biljyor.
Teyzeme koye gitmistik.
Kuzenim: "ablam kusura bakmayin ustum sogan kokuyo yemek yapiyodum' dedi
Halbuki iceri girerken 3 kardes birden mmm nasil guzel kokuyo ev demistik .
Sogan hastasiyizdir, annem yemek katmaz yemeklere. Nerde gorsek baniyoruz.
Abla sen ne diyon biz sogana hastayiz dedim

önceki konunuzda "çok değişik bi hayatım var, her şeyi yaşadım, çok ekşınlı" derken evde tek başınıza çekirdek çitlemeyi kastediyordunuz sanırım? zira bu konuda arkadaşım yok diye dertlendiğinize göre.

3 kız da biseksüel mi çıktı haha
kk da dünyadan farklı boyutta bir hayat var yemin ederim
daha bir tane biseksüel arkadaşla tanışmadım ki ayıptır söylemesi çevrem geniş epey
ama benden saklanıyorlar bir cee deyip yakalıcam
tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…