Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

akıl edilmez düşünülür zaten deseydiniz
terbiyesiz
hizmetini falan kesinlikle görmeyin bundan sonra
halk eğitim kursları iyidir bir bakın bakalım

Siz aslında o kabullenilmeme duygusu ile biraz öyle hissediyor olabilirsiniz.

Boşverin sizi takmayanı siz de takmayın. Tabiri caizse sakın kişiliğinize ödün verip yaranmaya çalışmayın, işlerini yapmayın, kendinizi kullandırmayın.

Benim eşimin ailesinde de çok yakınlardır, kuzenleri ile yaşlarımız da yakın. Ama arkadaşlık ilişkisi değil sevdiğim insanlar olmasına rağmen akraba ilişkisi formatına çıkmadım.

Aslen doğuluyum ama ailem pek doğulu gibi değil benim. Fazla kabalalık değiliz mesela ve doğuda oldukça yaygın olan muhafazakar bir tutuma da sahip değildir. Dolayısıyla çok bilmem,doğuda da büyümedim çünkü.Ancak ben doğuya gelin gittim. 10 görümcem var eşim 13 kardeş. İnanılmaz muhafazakarlar. Benim tayinim çook uzakalra çıkınca anladım o kalabalığın değerini... Kapını çalan kimse yok,komşu seni görürse suratını çevirir,sen selam verdğinde yarım ağız cevap alırsın,hele ki kapalıysan öcü muamelesi görürsün vs. Sayabilirim sayfalarca...Şimdi çok arıyorum biliyor musunuz? Her ailede olur ufak tefek fikir ayrılıkları... Ama biz görümcemlerle hepsiyle olmasa da arkadaş gibiyiz. Çocuklarımın 45 tane kuzeni var mesela,yavrularım büyük boşluğa düştü burda. Sizi çok iyi anlıyorum ben. Şimdi o kadar sıkılıyoruz ki burda,delirecek kıvama geldik. Allah kurtarsın sizi de ,bizi de...

Evet bende denk gelmedim öyle bir komşuya

Amin
İnsan gerçekten özlüyor

Ben aslında eşim üzülmesin diye ailesine iyi davrandım eşim ağır bir ameliyat geçirdi evlilğimizin ilk yılı ölümden döndü resmen allah ondan bin kere razı olsun bir dediğimi iki etmedi ailemi çok seviyor hatta o kadar seviyorlarkı ailemle birbirlerini ben bazen kıskanıyorum
Hatta en son
Ailemin yanına gidip geri dönüş zamanında otobüse bindiğimizde bizimkiler dışarda el sallıyordu pencereden bakıyordum bir baktım eşim anne babama sarılmış yanıma döndüm eşim yok otöbüsten inip yanlarına gitmiş ailemde görmediğim sevgiyi gördüm onlar benim ailem der bende o yüzden bir nevi kötü hissetmesin ben senin ailenle iyiyim sen niye değilsin demesin diye yaptım ama eşim kaldıramadı tartıştı ailesiyle şuan oda konuşmuyor ailesiyle sürekli diyorum onlar senin ailen git gel küsme diye

akıl edilmez düşünülür zaten deseydiniz
terbiyesiz
hizmetini falan kesinlikle görmeyin bundan sonra
halk eğitim kursları iyidir bir bakın bakalım
Ağzından çıkanı kulagı duymaz neler yaptı çektirdi bana Allah’a havale ettim ben onu ilk gece eşimle beraber olmadık çok yorgunduk o gün ısrarla bizim evimizde kaldı gece beyaz bez sermiş yatağa bende sinirlenip yere attım sabah kapıyı çalmadan odaya girdi eşim çok kızdı.
çarşafı yerde görünce aldı baktı sen kız değilsin oğluma kakaladın kendını gibi cümleler etti ben 20 yaşındaydım şimdiki aklım olsa neler yapardım ama o anın şokuyla hiçbişey diyemedim eşim baya sinirlendi kovdu evden o gün eşimle beraber olduk o stres ve korkuyla ilk beraberliğimiz o kadar kötü geçtiki Agrı dan duramıyordum eşim çarşafı alıp annesine götürüp önüne fırlatmış yukarı çıkınca asla konuşmayacaksın bu eve gelse içeri almayacaksın dedi biz 3yıla çok şey sığdırdık ayrılmam için soğutma büyüleri bile yapmışlar eltim söyledi bunları aileme veya kendi kuzenlerime anlatmak istemiyorum ailem uzakta bana çok düşkün üzülsün istemiyorum o yüzden kendime sırdaş dost arıyorum
İyiki burayı bulmuşum üzerimden yük kalktı yeminle

belediyelerin kursları. cocuk yuvalarında gönüllü annelik mesela. nasil oluyor arastirin, arayın sorun.
yardim kuruluşları mesela. denk gelirse iyi komsu.

Öncelikle allah sabır versin gerçekten . Ben seni tanımak isterim arkadaş olmak isterim. Benimde hemen hemen hiç yakın arkadaşım yok

Çocuk yapın
Eşimin işi dolasıyla sık şehir değiştiriyoruz, çoğu şehirde yalnızlıktan kuruyordum.
Sonra kızım oldu ve birden bir sürü arkadaşım oldu. Parkta ‘seninki mercimek yiyor mu’ diye bi muhabbet başlıyor, evlerde çay kısır partileriyle son buluyor.

Daha akıllıca olan seçenekte kurslar, spor salonları vs.

Bende yalnizim hanimlar ,5 .5 yillik evliyim cocukta yok cok sikiliyorum komsular var ama bana gore degiller ,evde namaz kiliyorum meryem suresi okuyorum ev isi yemek derken zaman geciyor ama ruhum sıkıliyor rabbim insallah hayirli evlatlar verirde bizde bebeklerimizle zaman nasil geciyor anlamayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…