- 27 Nisan 2012
- 15.164
- 17.784
-
- Konu Sahibi huzuluponck
akıl edilmez düşünülür zaten deseydinizBende temizliğe verdim kendimi çocuğum yok maalesef istiyoruz olmuyor bir problem yok stresten olmuyor bu yüzden bile Kaynanam toplum içinde gelinlerim bir boka yaramıyor dedi benim içinde akıl etmiyor musun çocuk yapmaya diyor saçma belki ama bu yüzden belki arkadaşım olsa konuşur gezer kafamı dağıtırım diye düşünüyorum
Tatbiki isterdim eşimin ailesiyle aram iyi olsun bizim aile bağlarımız çok kuvvetlidir eşimde üzgün kim isterki ailesinin karısını kabul etmemesini.
Eşimin ailesinde yaşıtlarım var. Eşimin kuzenleri var arkadaşlık kurabilir bence normal bişe çünkü dediğim gibi bizde öyledir ama istemiyorlar eskı arkadaşlarım var konuşuyoruz telefonla ama telefonla araya ister istemez soğukluk giriyor ben bide telefonla konuşmayı pek sevmiyorum bilmiyorum belkide abartıyorum bu arkadaşlık işini ama insan kendini yanlız hissediyor farklı bir duygu aslında belki net bir şekilde anlatamamışımdır hislerimi
Evet bende denk gelmedim öyle bir komşuyaKomsuculuk oynamayi ben hic sevmiyorum ya. Kafa dengi komsuya hic rastlamadigim icin de olabilir tabii. Hepsi cok enteresan tipler burdakilerin. Ise girmenizi tavsiye ederim. Hem maddi getirisi olur hem bir cevre edinirsiniz. He ben is arkadasi yonunden de sanssizim ama en azindan yogunluktan arkadassizligi kafaya takacak vaktim olmuyor
AminAslen doğuluyum ama ailem pek doğulu gibi değil benim. Fazla kabalalık değiliz mesela ve doğuda oldukça yaygın olan muhafazakar bir tutuma da sahip değildir. Dolayısıyla çok bilmem,doğuda da büyümedim çünkü.Ancak ben doğuya gelin gittim. 10 görümcem var eşim 13 kardeş. İnanılmaz muhafazakarlar. Benim tayinim çook uzakalra çıkınca anladım o kalabalığın değerini... Kapını çalan kimse yok,komşu seni görürse suratını çevirir,sen selam verdğinde yarım ağız cevap alırsın,hele ki kapalıysan öcü muamelesi görürsün vs. Sayabilirim sayfalarca...Şimdi çok arıyorum biliyor musunuz? Her ailede olur ufak tefek fikir ayrılıkları... Ama biz görümcemlerle hepsiyle olmasa da arkadaş gibiyiz. Çocuklarımın 45 tane kuzeni var mesela,yavrularım büyük boşluğa düştü burda. Sizi çok iyi anlıyorum ben. Şimdi o kadar sıkılıyoruz ki burda,delirecek kıvama geldik. Allah kurtarsın sizi de ,bizi de...
Ben aslında eşim üzülmesin diye ailesine iyi davrandım eşim ağır bir ameliyat geçirdi evlilğimizin ilk yılı ölümden döndü resmen allah ondan bin kere razı olsun bir dediğimi iki etmedi ailemi çok seviyor hatta o kadar seviyorlarkı ailemle birbirlerini ben bazen kıskanıyorumSiz aslında o kabullenilmeme duygusu ile biraz öyle hissediyor olabilirsiniz.
Boşverin sizi takmayanı siz de takmayın. Tabiri caizse sakın kişiliğinize ödün verip yaranmaya çalışmayın, işlerini yapmayın, kendinizi kullandırmayın.
Benim eşimin ailesinde de çok yakınlardır, kuzenleri ile yaşlarımız da yakın. Ama arkadaşlık ilişkisi değil sevdiğim insanlar olmasına rağmen akraba ilişkisi formatına çıkmadım.
Ağzından çıkanı kulagı duymaz neler yaptı çektirdi bana Allah’a havale ettim ben onu ilk gece eşimle beraber olmadık çok yorgunduk o gün ısrarla bizim evimizde kaldı gece beyaz bez sermiş yatağa bende sinirlenip yere attım sabah kapıyı çalmadan odaya girdi eşim çok kızdı.akıl edilmez düşünülür zaten deseydiniz
terbiyesiz
hizmetini falan kesinlikle görmeyin bundan sonra
halk eğitim kursları iyidir bir bakın bakalım
belediyelerin kursları. cocuk yuvalarında gönüllü annelik mesela. nasil oluyor arastirin, arayın sorun.Arkadaşlar ben 23 yaşındayım lise mezunuyum evlenip İstanbul’a geldim Burda kimsem yok biz doğuluyuz kalabalık bir evde kalabalık bir ortamda iç içe büyüdük kuzenlerimle sıkılmaya fırsatım olmadı aktif özgüvenliydim o zamanlar neşe dolu biriydim evlendim eşimin ailesi pek akrabalık bağları olan sıkı fıkı değiller ben 3 yıldır evliyim ne bir teyzesi amcası halası bir yemeğe çağırmadı yada kuzenleri konuşmak istemedi ben yaklaşınca biz doğuluları sevmiyoruz dediler bu beni çok üzdü eşim anlayışlı biri sürekli beraberiz o benim aile ortamımı çok seviyor benim ailemle arası çok iyi.
Ama bende bir arkadaşım olsun dertleşin konuşim istiyorum beraber vakit geçirecek dertleşecek bir arkadaş ama 3yıldır maalesef hiç beceremedim içime kapandım ailemin bulunduğu şehire gidince eve gelmek istemiyorum orda birey olduğumu sevildiğimi yanlız olmadığımı hissediyorum. Burda boşlukta gibiyim eşimin işi burda düzeni burda o yüzden bırak gidelim diyip haksızlık yapamam komşuluk yok bulunduğum yerde herkes herkesten kaçıyor ne yapabilir cidden yanlız hissediyorum Kaynanamda beni sevmiyor bınu açıkça söylüyor gel işimi yap yemeğimi yap evimi temizle git diyor iki sohbet edemiyoruz kendimi kullanılmış hissediyordum ama eşime sürekli ailen bana bunları yapıyor demek istemiyorum çünkü çok kırılgan biri bir takım rahatsızlıklar atlattı onu üzmek istemiyorum. En son o dayanamadı bu kız hizmetçi değil diğer gelinlerin hiçbisey yapmazken benim eşime dünyanın işini yaptırıyorsun evimiz ayrı kusura bakma ben eşimi yollamayacgm dedi 4 5 aydır konuşmadım da gitmedimde kafam rahat ama dediğim gibi nasıl arkadaşlık kurulur bilmiyorum kaynanamla aynı sokaktayız altlı üstlü oturuyoruz tüm sokaktakilerle samimi hepsine beni kötülüyor komşular ben ilk geldiğimde beni çok seviyorlardı KESK’e senin gibi gelinimiz olsa diyorlardı ama kaynanam nasıl doldurduysa beni görünce Şeytan görmüş gibiler ben oradayken fısır fısır dedikodumu yapıyor lar
Arkadaşlar ben 23 yaşındayım lise mezunuyum evlenip İstanbul’a geldim Burda kimsem yok biz doğuluyuz kalabalık bir evde kalabalık bir ortamda iç içe büyüdük kuzenlerimle sıkılmaya fırsatım olmadı aktif özgüvenliydim o zamanlar neşe dolu biriydim evlendim eşimin ailesi pek akrabalık bağları olan sıkı fıkı değiller ben 3 yıldır evliyim ne bir teyzesi amcası halası bir yemeğe çağırmadı yada kuzenleri konuşmak istemedi ben yaklaşınca biz doğuluları sevmiyoruz dediler bu beni çok üzdü eşim anlayışlı biri sürekli beraberiz o benim aile ortamımı çok seviyor benim ailemle arası çok iyi.
Ama bende bir arkadaşım olsun dertleşin konuşim istiyorum beraber vakit geçirecek dertleşecek bir arkadaş ama 3yıldır maalesef hiç beceremedim içime kapandım ailemin bulunduğu şehire gidince eve gelmek istemiyorum orda birey olduğumu sevildiğimi yanlız olmadığımı hissediyorum. Burda boşlukta gibiyim eşimin işi burda düzeni burda o yüzden bırak gidelim diyip haksızlık yapamam komşuluk yok bulunduğum yerde herkes herkesten kaçıyor ne yapabilir cidden yanlız hissediyorum Kaynanamda beni sevmiyor bınu açıkça söylüyor gel işimi yap yemeğimi yap evimi temizle git diyor iki sohbet edemiyoruz kendimi kullanılmış hissediyordum ama eşime sürekli ailen bana bunları yapıyor demek istemiyorum çünkü çok kırılgan biri bir takım rahatsızlıklar atlattı onu üzmek istemiyorum. En son o dayanamadı bu kız hizmetçi değil diğer gelinlerin hiçbisey yapmazken benim eşime dünyanın işini yaptırıyorsun evimiz ayrı kusura bakma ben eşimi yollamayacgm dedi 4 5 aydır konuşmadım da gitmedimde kafam rahat ama dediğim gibi nasıl arkadaşlık kurulur bilmiyorum kaynanamla aynı sokaktayız altlı üstlü oturuyoruz tüm sokaktakilerle samimi hepsine beni kötülüyor komşular ben ilk geldiğimde beni çok seviyorlardı KESK’e senin gibi gelinimiz olsa diyorlardı ama kaynanam nasıl doldurduysa beni görünce Şeytan görmüş gibiler ben oradayken fısır fısır dedikodumu yapıyor lar
Öncelikle allah sabır versin gerçekten . Ben seni tanımak isterim arkadaş olmak isterim. Benimde hemen hemen hiç yakın arkadaşım yokArkadaşlar ben 23 yaşındayım lise mezunuyum evlenip İstanbul’a geldim Burda kimsem yok biz doğuluyuz kalabalık bir evde kalabalık bir ortamda iç içe büyüdük kuzenlerimle sıkılmaya fırsatım olmadı aktif özgüvenliydim o zamanlar neşe dolu biriydim evlendim eşimin ailesi pek akrabalık bağları olan sıkı fıkı değiller ben 3 yıldır evliyim ne bir teyzesi amcası halası bir yemeğe çağırmadı yada kuzenleri konuşmak istemedi ben yaklaşınca biz doğuluları sevmiyoruz dediler bu beni çok üzdü eşim anlayışlı biri sürekli beraberiz o benim aile ortamımı çok seviyor benim ailemle arası çok iyi.
Boş verin, böyle çevreniz olacağına hiç olmasın daha iyi.ben yaklaşınca biz doğuluları sevmiyoruz dediler
Merhaba nerde oturuyorsunuzÖncelikle allah sabır versin gerçekten . Ben seni tanımak isterim arkadaş olmak isterim. Benimde hemen hemen hiç yakın arkadaşım yok
Bende tekirdağda oturuyorum 3 senedir evliyim tayinci misiniz :)3.buçuk yıldır evliyim tekirdağda yaşıyorum 27 sen canım :)
Tayinci derkenBende tekirdağda oturuyorum 3 senedir evliyim tayinci misiniz :)
Tayinci derken
Yani eşinin çalıştığı işte tayininiz çıktı öylelikle mi geldiniz demek istedim hiç arkadaşım yok demişsin ya ondanTayinci derken
Hayirr esim burda calisiyodu zaten ben evlendimde geldim beraber yasiyoruzYani eşinin çalıştığı işte tayininiz çıktı öylelikle mi geldiniz demek istedim hiç arkadaşım yok demişsin ya ondan
Merhabalar bende çorluda oturuyorum 3 yıllık evliyim. Siz Tekirdağın neresi? :)Bende tekirdağda oturuyorum 3 senedir evliyim tayinci misiniz :)