Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

Eşinle konuşman lazım bence bu konuyu çalışmak istiorsan çalışmalısın insan evde tek kaldıkca kafayı yiycek gibi hissedior kendini

Maddi durum varsa kurslara git
İstanbulda çok imkan var ücretli ücretsiz, çalışmak istiyorsan da bir kapı açılır
Ama evde beklersen eşinin akrabası arasın arkadaş olun diye bu hiç olmaz şimdiye kadar olmamış

Sosyalleşmek istemenizi anlamakla beraber yalnızlıktan şikayet etmenizi anlamıyorum :) Şu an tek başıma yeşil alana geldim .Kahvaltımi ettim ,çayımı içiyorum .Kitabımı da aldım yanıma .Bu saatler çok sakin oluyor .Cook iyi geldi .Tavsiye ederim .

Anlattiginiz olumsuz şeylere takilmayin ,kendinize odaklanın . Kafanıza yatan bir arkadaş bulana kadar aktivitilerinizi tek yapın ...

Eş ailesi benim için seçenek bile değil her kaynanama geldiklerinde hizmetlerini yaptım çok değişikler çay ikram edince çay istemem kalk kahve yap acıktım yemek hazırla tarzında insanlardı ben hep iyi gittim bana sürekli dogulusun biz doğuluları sevmiyoruz diyorlardı bende size bayılmıyorum dedim bu sefer terbiyesız ilan edildim. Eşimin teyzesi kaynanama geliyor bağıra bağıra konuşuyorlar ses tonları çok yüksek biz istemedik çokta meraklıydık sanki gibisinden konuşuyorlar bunun sebebi ise eşimin teyze kızı eşimi çok seviyormuş ama eşim istememiş hem akraba diye hemde bu kız önceden eşimin abisiylede konuşmak istemiş o kabul etmeyince evlenince eşime gelmiş sıra
Kadın evli çocuğu var hala kaynanama sen beni almadın zamanında çok direttim beni alacaktın gelinlerin sana bakmaz ben bakardım diyor halbukı kaynanasının burnundan getiren biri millet bayramın ilk günü kaynanasına gider bu benim kaynanama geliyor tuhaf aile ilişkileri var zaten bana göre insanlar değiller

Bende kitap okumayı çok seviyorum sürekli kitap oku ev temizle bunlar rutinim arada. El işi falan evde kendi başıma çok şey yaptım boyama kiti alıp boyamı yapmadım el işi mi yapmadım puzzlle alıp puzlle yaptım kafam dağılsın diye güleceksiniz belki ama telefona oyun indirip oyun bile oynuyormuş sabah kahvaltısı kahve bunları zaten tek yapıyorum eşim çalıştığı için belki her insanın karakteri farklıdır kimisi yanlızlığı sever yanlız kalmak ister belki anlamıyorsunuz beni haklı olabilirsiniz ama bizde sabah kahvaltısı teller yapılmaz misafiri eksik olmaz sürekli iç içe bir ortamdan buraya geldiğim için belkide boşluğa düştüm çok meşkale aradım kendime ama hepsi bir yere kadar bilmiyorum anlatabiliyor muyum

izmirde olsaydın arkadaş olurduk :) yaşıtmışız. maalesef kurslarda da kalıcı arkadaşlık olmuyor ki hayat şartları insanlar koşturmaca içinde işte.

Anlatmak istediğinizi anlıyorum aslında
Siz anlatıyorsunuz elbette de şu an eldeki imkanlar bunlar .Bunları değerlendirmek lazım diye düşünüyorum . Çalışmakta çok iyi gelicektir ama iş bulma mevzusuna girmek istemiyorum.

orda akrabam çok maltepe çotka güzel yerlerde oturuyorsun bence kursa başla yada çalış :)
Eşim çalışmamı istemiyor birikim yapıyoruz ufak bir yer açmayı düşünüyoruz o zaman birlikte yaparız hiç sıkılmazsın diyor bazen çok abartıyorsun ne güzel evde teksin kafan rahat karışanın edenin yok diyor
izmirde olsaydın arkadaş olurduk :) yaşıtmışız. maalesef kurslarda da kalıcı arkadaşlık olmuyor ki hayat şartları insanlar koşturmaca içinde işte.
cok teşekkür ederim böyle düşünmeniz bile beni çok mutlu etti evet herkes iş hayatı koşturmaca kimsenin kimseyi gördüğü yok
Allah yardımcın olsun
Amin

Yaa ne guzel olurdu birbirleriyle anlasabilecek insanlar hep uzaklarda olurlar zaten hayatin acimasizligi istanbul ankara izmirli arkadas araniyor

aynenn benimde eşim diyo karışanın yok diyo kafan rahat diyor rahat yiyip içiyosun diyo sen aynı benim gibi yaşıyorsunn alışıcaksın sıkma canını sıkılıyosan takıll buralara ben artıkk iyice buraya sardım sıkıntımı alıyor sende öyle yap konuşmak istersen bende burdayım aynı kaderimizi paylaşıyoruz ne güzel :) :) :)

Burası iyi geldi banada
beni anladığını söyleyen akıl veren insanlar olması beni mutlu etti üye olmadan sürekli takip ediyordum üye olup paylaşmak istedim ama bugün cesaret edebildim acaba dalga geçerlermi dedim kendimce BU ARADA CEVAP VEREN DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM YANLIZ OLMADIĞIMI HİSSETİRDİNİZ BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…