Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

huzuluponck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
55
44
26
Arkadaşlar ben 23 yaşındayım lise mezunuyum evlenip İstanbul’a geldim Burda kimsem yok biz doğuluyuz kalabalık bir evde kalabalık bir ortamda iç içe büyüdük kuzenlerimle sıkılmaya fırsatım olmadı aktif özgüvenliydim o zamanlar neşe dolu biriydim evlendim eşimin ailesi pek akrabalık bağları olan sıkı fıkı değiller ben 3 yıldır evliyim ne bir teyzesi amcası halası bir yemeğe çağırmadı yada kuzenleri konuşmak istemedi ben yaklaşınca biz doğuluları sevmiyoruz dediler bu beni çok üzdü eşim anlayışlı biri sürekli beraberiz o benim aile ortamımı çok seviyor benim ailemle arası çok iyi.
Ama bende bir arkadaşım olsun dertleşin konuşim istiyorum beraber vakit geçirecek dertleşecek bir arkadaş ama 3yıldır maalesef hiç beceremedim içime kapandım ailemin bulunduğu şehire gidince eve gelmek istemiyorum orda birey olduğumu sevildiğimi yanlız olmadığımı hissediyorum. Burda boşlukta gibiyim eşimin işi burda düzeni burda o yüzden bırak gidelim diyip haksızlık yapamam komşuluk yok bulunduğum yerde herkes herkesten kaçıyor ne yapabilir cidden yanlız hissediyorum Kaynanamda beni sevmiyor bınu açıkça söylüyor gel işimi yap yemeğimi yap evimi temizle git diyor iki sohbet edemiyoruz kendimi kullanılmış hissediyordum ama eşime sürekli ailen bana bunları yapıyor demek istemiyorum çünkü çok kırılgan biri bir takım rahatsızlıklar atlattı onu üzmek istemiyorum. En son o dayanamadı bu kız hizmetçi değil diğer gelinlerin hiçbisey yapmazken benim eşime dünyanın işini yaptırıyorsun evimiz ayrı kusura bakma ben eşimi yollamayacgm dedi 4 5 aydır konuşmadım da gitmedimde kafam rahat ama dediğim gibi nasıl arkadaşlık kurulur bilmiyorum kaynanamla aynı sokaktayız altlı üstlü oturuyoruz tüm sokaktakilerle samimi hepsine beni kötülüyor komşular ben ilk geldiğimde beni çok seviyorlardı KESK’e senin gibi gelinimiz olsa diyorlardı ama kaynanam nasıl doldurduysa beni görünce Şeytan görmüş gibiler ben oradayken fısır fısır dedikodumu yapıyor lar

Canımmm inann bende aynı sen gibi yaşıyorum bende istanbuldan çerkezköye gelin geldim ama ne eşimin ailesi burda ne benim işi için burdayız bende çok zorlandım aynı sen gibii istanbula gidiyorum herkes beni bi seviyo bi seviyo bi değer hissediyorum benim bile burda hiç arkadaşım yok hep eşimle markete gidiyorum eşimle geziyorum buralarıı ama insan alışıyorr ben alıştım artıkk bütün gün evde yemek iş çarşıya insem bi işim varsa inerim yoksa pek inmem zaten ama alışıcaksın yavaş yavaş

Bizde biri evlense o gelin için herkes seferber oluyor el üstünde tutuluyor gelin.
Ben eşimin ailesinde bunun olmadığını gördüm halk eğitim kursu hiç aklıma gelmedi evlenmeden önce olduğum şehirde dikiş nakışa gidiyordum ordaki arkadaş ortamları iyi oluyor açık mı bakacağım teşekkür ederim fikir için

Bende temizliğe verdim kendimi çocuğum yok maalesef istiyoruz olmuyor bir problem yok stresten olmuyor bu yüzden bile Kaynanam toplum içinde gelinlerim bir boka yaramıyor dedi benim içinde akıl etmiyor musun çocuk yapmaya diyor saçma belki ama bu yüzden belki arkadaşım olsa konuşur gezer kafamı dağıtırım diye düşünüyorum

Valla bende bu konuyu acmayi dusundum konuya nerden girecegimi bulamadim acamadim. Bende 27 yasindayim hic arkadasim yok ankarada oturuyorum evli degilim isten eve evden ise ofistede patronla ben varim isler hep disardan yurutuluyo. Burda yalniz evde yalniz valla bende bunaldim arkadas olmak dertlesmek isteyenle arkadas olurum yoldas olurum sir saklarim azicik asosyalim sadece (gercekten ciddiyim dalga gecmiyorum)

Bu arada konu sahibi es akrabalarindan uzak dur kurslara git dicem ama bende gittim kurs bitti herkes kendi haline dondu o da biyere kadar valla kelin ilaci olsa kendi basina surermis dertlesecegim 1 Allahin kulu yok benimde takipteyim tavsiyeleri okuyacam bende

Ben kendimi tek sanıyordum bu gerçekten üzücü çocuk varsa onunla ilgilenip kafa dağıtıyorsun ama oda yoksa tüm gün evde çok zor oluyor

Reactions: Jou
Ben kendimi tek sanıyordum bu gerçekten üzücü çocuk varsa onunla ilgilenip kafa dağıtıyorsun ama oda yoksa tüm gün evde çok zor oluyor
aha ben iştee çocuk olsun diye uğraşıyorum mesela çocuk olsa bukadar yalnız bende hiç hissetmezdim arkadaşım sırdaşım olurdu benim ama işte herşeyin bi zamanı var demekki olmuyor kurslara ben bile gitmeyi düşündümm biara bişe oldu iş çıktı sonra sonra derken alıştım evde kendim el işleri yapmaya başladım kanavice havlular mesela onuda yapabilirsin kafan dağılır ben öyle ettim hep

Valla bende öyleyim arkadaş grubunda en sevilendim neşeli Güler yüzlü herkesi dinleyen akıl verendim çok seviliyordum hatta paylaşılamıyordum birden boşluğa düşmüş gibi oldum keşke İstanbul’da olsaydın konuşurduk arkadaş olurduk

Allahım hayırlısıyla sana da banada nasip etsin belki onlar dindirir yoldaş olur bize rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Valla ne guzel olurdu bende oyleyim esprili konuskanimda ama arkadas secimi yapamiyorum yapacagim bi ortamim olmuyo kurslarada gittim 4 ay surdu kurs gayet arkadasca oturduk gezdik kurs bitti kimse bidaha yanasmadi herkes ayrildi.

Bide sen kalabalik ailede buyuyup o sevgiyi diger yerde bulamamissin daha cok zorlanirsin bosluga dusersin belki kizlardan cikar istanbulda oturan tanisip arkadas olursunuz

Umarım

Ben evlenip yurt dışından geldim yaklaşık 4 yıl önce ve geldiğim şehirde eşimden hariç tanıdığım 1 kişi dahi yoktu 2 yıl boyunca evdeydim ve eşim çalışmamıda istemiordu 2 yıl sonra işe başlamakta kararlı olduğumu evde durdukca kimse olmadığı sürece sadece eşimle tartıştığımı fark ettim 2 yıldır çalışıorum ve şuanda hem kafama göre çok güzel bir arkadaş çevresine sahibim hemde kendimi çok iyi hissediorum.. imkanınız varsa çalışın.

Eş ailesiyle sosyalleşmek bana çok zorlama geliyor
Kafanızın uyduğu biri olursa ne güzel de yoksa direkt elerim o seçeneği

Sosyalleşmek için de evden çıkmanız lazım
Evdeyken zor yani birini bulup tanışmak etraftan
Eski komşuluk kalmadı onu da geçelim
Çalışırken insanın çok çevresi oluyor
Kurslara filan katılabilirsiniz
Bir hobi edinip oralarda biriyle tanışabilirsiniz

3.buçuk yıldır evliyim tekirdağda yaşıyorum 27 sen canım :)
İstanbul 23 yaşındayım
eşimle beraber 6ay ufak bir işletmenin işlerini yaptık ikimiz bakıyorduk pastaneydi ama 6 ay sonra başkasına devrettiler çıkmak zorunda kaldık eşim iş buldu ama benim tek çalışmamı istemiyor evde otur diyor kimseye güvenmiyor. Çok kıskanç biraz birikim yapalım kendimize büfe tarzı bişe açalım diyor ama hep eşim eşim olmuyor insan arkadaşı olsun istiyor instagramda görüyorum kız gruplarını aklıma eskı hayatım geliyor bilmiyorum bazen saçmalıyormuyum abartıyormuyum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…