Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım her kadında oluşan bir hismiş onu anladım. Rabbim hepimize uygun ve hayırlı zamanda evlat sahibi olma nimetini yaşatsın.
Yaşım 25 ve 1 senedir bizde deniyoruz hicbir gebelik yaşamadım henuz.. Gittigim kadin doğumcu bana bekle daha çok gençsin olur diyerekten geri gondermişti.
Geçen hafta grip oldum aile doktoruma gittim ilaç yazarken korunuyormusunuz diye sorduyoo dedim 1 senedir korunmuyoruz. Hormon tahlili yaziyorum size mujdeli haberlerle gelirsiniz bir dahaki sefere 1 sene beklemeler fasa fiso dedi nasil sevindiimm anlatamam. Şimdi sonuçlarimi bekliyorum.
Bu 1 seneyi özetleyecek olursam ilk ayları daha çok hüsrana uğradim çünkü hemen olur sanıyordum.. Şimdi aliştim ne bir beklenti ne bir umut akışına bıraktim ama arada o his beni de yoklamiyor değil sizi anliyorum.
Helal olsunnn canımm nasıl güzel yazmışsınn hepimizi umut oldunnnSelamlar mesajlarınızı okudum ve size umut olmak adina yazmak istedim 4 yıllık evliyim ve hic korunmadim 2016 yili eylül ayinda gebelik testi yaptim cift cizgi cıktı doktora gittim kan verdim 20 cıktı aglamaktan bittik mutluluktan uçuyordum ki kafa üstü düştüm çünkü dış gebelikti ve doktor gözüme bakarak ya sen öleceksin ya bebeğin dedi igneyle düşük yaptim psikoloji diye bir sey kalmadı bende 6 ay korunmak gerekiyordu 2017 mayıs ayinda kosa kosa doktora gittim sure bitti diye aşılama olmadan çocugun olmaz normal yolla imkansiz pco var vs anlatti anlatti tamam aşılama yapın dedim testler yapıldı hasimato tiroid hastasi olduğumu öğrendim onun tedavisine başladık onu duzelttik aşılama yaptırdım adet günümü beklerken bir uyandım ki adet olmuşum 2 ay sonra ikinci aşılamayı yaptırdım yine hüsran ve kendime asla anne olmayacaksin asla hamile kalmayacaksin diye o kadar inandirmisimki cocuk istememeye başladım ama eşim istiyordu 2018 subat ayinda rahim filmi çekindim sag tüpüm tikaliydi o açıldı ve sonra adetim duzensizlesti 15 20 gün gecikmeye basladi her ay artik kesinlikle hamile kalmam imkansizdi bana göre aralik ayının 4unde doktora gittim doktora adetim her ay gecikiyor ben hamile nasil kalcam dedim sadece karindan bir ultrason yaptı adet sökücü ve dogum kontrol hapi yazdi adetim duzene girsin diye ve bana dediki madem 2 asilama olmadi senin tuo bebek yaptirmazsan çocugun olmaz tabi ben aglaya aglaya ciktim ilaçları aldim eve koydum adetim 18 gün gecikti hala test yapmiyordumki normalde severek ictigim sigara bi anda midemi bulandirmaya başladı acaba acaba derken test yaptim cift cizgi doktora gittikkosarak yine dış gebelik mi diye 6+2 haftalik hamileydim bende agladim asla hamile kalamayacagim diye biri hamile diye duysam aksam yatar sabaha kadar aglardim sizi cok iyi anlıyorum ama güvenin Allah kucagimizi bos bırakmaz inşallah sizde en kisa zamanda bu duyguyu yaşarsınız dualarım hep evladi olsun isteyenlere biraz uzun yazdim halkınızı helal edin
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.Selamlar mesajlarınızı okudum ve size umut olmak adina yazmak istedim 4 yıllık evliyim ve hic korunmadim 2016 yili eylül ayinda gebelik testi yaptim cift cizgi cıktı doktora gittim kan verdim 20 cıktı aglamaktan bittik mutluluktan uçuyordum ki kafa üstü düştüm çünkü dış gebelikti ve doktor gözüme bakarak ya sen öleceksin ya bebeğin dedi igneyle düşük yaptim psikoloji diye bir sey kalmadı bende 6 ay korunmak gerekiyordu 2017 mayıs ayinda kosa kosa doktora gittim sure bitti diye aşılama olmadan çocugun olmaz normal yolla imkansiz pco var vs anlatti anlatti tamam aşılama yapın dedim testler yapıldı hasimato tiroid hastasi olduğumu öğrendim onun tedavisine başladık onu duzelttik aşılama yaptırdım adet günümü beklerken bir uyandım ki adet olmuşum 2 ay sonra ikinci aşılamayı yaptırdım yine hüsran ve kendime asla anne olmayacaksin asla hamile kalmayacaksin diye o kadar inandirmisimki cocuk istememeye başladım ama eşim istiyordu 2018 subat ayinda rahim filmi çekindim sag tüpüm tikaliydi o açıldı ve sonra adetim duzensizlesti 15 20 gün gecikmeye basladi her ay artik kesinlikle hamile kalmam imkansizdi bana göre aralik ayının 4unde doktora gittim doktora adetim her ay gecikiyor ben hamile nasil kalcam dedim sadece karindan bir ultrason yaptı adet sökücü ve dogum kontrol hapi yazdi adetim duzene girsin diye ve bana dediki madem 2 asilama olmadi senin tuo bebek yaptirmazsan çocugun olmaz tabi ben aglaya aglaya ciktim ilaçları aldim eve koydum adetim 18 gün gecikti hala test yapmiyordumki normalde severek ictigim sigara bi anda midemi bulandirmaya başladı acaba acaba derken test yaptim cift cizgi doktora gittikkosarak yine dış gebelik mi diye 6+2 haftalik hamileydim bende agladim asla hamile kalamayacagim diye biri hamile diye duysam aksam yatar sabaha kadar aglardim sizi cok iyi anlıyorum ama güvenin Allah kucagimizi bos bırakmaz inşallah sizde en kisa zamanda bu duyguyu yaşarsınız dualarım hep evladi olsun isteyenlere biraz uzun yazdim halkınızı helal edin
Çok güzel yazmışsın canım.. Hamile misin şu anSelamlar mesajlarınızı okudum ve size umut olmak adina yazmak istedim 4 yıllık evliyim ve hic korunmadim 2016 yili eylül ayinda gebelik testi yaptim cift cizgi cıktı doktora gittim kan verdim 20 cıktı aglamaktan bittik mutluluktan uçuyordum ki kafa üstü düştüm çünkü dış gebelikti ve doktor gözüme bakarak ya sen öleceksin ya bebeğin dedi igneyle düşük yaptim psikoloji diye bir sey kalmadı bende 6 ay korunmak gerekiyordu 2017 mayıs ayinda kosa kosa doktora gittim sure bitti diye aşılama olmadan çocugun olmaz normal yolla imkansiz pco var vs anlatti anlatti tamam aşılama yapın dedim testler yapıldı hasimato tiroid hastasi olduğumu öğrendim onun tedavisine başladık onu duzelttik aşılama yaptırdım adet günümü beklerken bir uyandım ki adet olmuşum 2 ay sonra ikinci aşılamayı yaptırdım yine hüsran ve kendime asla anne olmayacaksin asla hamile kalmayacaksin diye o kadar inandirmisimki cocuk istememeye başladım ama eşim istiyordu 2018 subat ayinda rahim filmi çekindim sag tüpüm tikaliydi o açıldı ve sonra adetim duzensizlesti 15 20 gün gecikmeye basladi her ay artik kesinlikle hamile kalmam imkansizdi bana göre aralik ayının 4unde doktora gittim doktora adetim her ay gecikiyor ben hamile nasil kalcam dedim sadece karindan bir ultrason yaptı adet sökücü ve dogum kontrol hapi yazdi adetim duzene girsin diye ve bana dediki madem 2 asilama olmadi senin tuo bebek yaptirmazsan çocugun olmaz tabi ben aglaya aglaya ciktim ilaçları aldim eve koydum adetim 18 gün gecikti hala test yapmiyordumki normalde severek ictigim sigara bi anda midemi bulandirmaya başladı acaba acaba derken test yaptim cift cizgi doktora gittikkosarak yine dış gebelik mi diye 6+2 haftalik hamileydim bende agladim asla hamile kalamayacagim diye biri hamile diye duysam aksam yatar sabaha kadar aglardim sizi cok iyi anlıyorum ama güvenin Allah kucagimizi bos bırakmaz inşallah sizde en kisa zamanda bu duyguyu yaşarsınız dualarım hep evladi olsun isteyenlere biraz uzun yazdim halkınızı helal edin
Selamlar mesajlarınızı okudum ve size umut olmak adina yazmak istedim 4 yıllık evliyim ve hic korunmadim 2016 yili eylül ayinda gebelik testi yaptim cift cizgi cıktı doktora gittim kan verdim 20 cıktı aglamaktan bittik mutluluktan uçuyordum ki kafa üstü düştüm çünkü dış gebelikti ve doktor gözüme bakarak ya sen öleceksin ya bebeğin dedi igneyle düşük yaptim psikoloji diye bir sey kalmadı bende 6 ay korunmak gerekiyordu 2017 mayıs ayinda kosa kosa doktora gittim sure bitti diye aşılama olmadan çocugun olmaz normal yolla imkansiz pco var vs anlatti anlatti tamam aşılama yapın dedim testler yapıldı hasimato tiroid hastasi olduğumu öğrendim onun tedavisine başladık onu duzelttik aşılama yaptırdım adet günümü beklerken bir uyandım ki adet olmuşum 2 ay sonra ikinci aşılamayı yaptırdım yine hüsran ve kendime asla anne olmayacaksin asla hamile kalmayacaksin diye o kadar inandirmisimki cocuk istememeye başladım ama eşim istiyordu 2018 subat ayinda rahim filmi çekindim sag tüpüm tikaliydi o açıldı ve sonra adetim duzensizlesti 15 20 gün gecikmeye basladi her ay artik kesinlikle hamile kalmam imkansizdi bana göre aralik ayının 4unde doktora gittim doktora adetim her ay gecikiyor ben hamile nasil kalcam dedim sadece karindan bir ultrason yaptı adet sökücü ve dogum kontrol hapi yazdi adetim duzene girsin diye ve bana dediki madem 2 asilama olmadi senin tuo bebek yaptirmazsan çocugun olmaz tabi ben aglaya aglaya ciktim ilaçları aldim eve koydum adetim 18 gün gecikti hala test yapmiyordumki normalde severek ictigim sigara bi anda midemi bulandirmaya başladı acaba acaba derken test yaptim cift cizgi doktora gittikkosarak yine dış gebelik mi diye 6+2 haftalik hamileydim bende agladim asla hamile kalamayacagim diye biri hamile diye duysam aksam yatar sabaha kadar aglardim sizi cok iyi anlıyorum ama güvenin Allah kucagimizi bos bırakmaz inşallah sizde en kisa zamanda bu duyguyu yaşarsınız dualarım hep evladi olsun isteyenlere biraz uzun yazdim halkınızı helal edin
Gerçekten birak kullanma folik asit kullanınca hep aklın orda oluyor ne zaman bitti artik diye inanirsan o zaman mucizen seni buluyor rahim beyinle ayni çalışırmış beynine ne kadar bebek bebek diye yükleme yaparsan rahim kendini korumaya alıyor bu konuyu özellikle takip edeceğim inşallah hepinizin haberini alırımHelal olsunnn canımm nasıl güzel yazmışsınn hepimizi umut oldunnnİnşallaaahh en kısa zamandaa bizde yaşarız bu duyguyu aynııı ruh halim anlattığın gibi şuan folik asit kullanmayıda bıraktım artık olmuyo yani olmuyor
Amin inşallah canımGüzel düşün güzel olsun canım rabbim kimseyi evlatla sinamasin isteyen herkese versin![]()