Ne yapıcazz aklımı kaçırıcam artık bu foruma sırf bunun için üye oldum kendimle ortak arkadaşlar bulup belki kendi içimizde çözüm bulurus diyeBu moooooodd aynı ben ya
Takma kafana cnm en iyisi bosvermek birak en iyisi cabalamayi su akar yolunu bulur kucucuk bi karincaya can veren rabbim.bizide goruyor bizide biliyor ins dualarimiz kabul olacak hayalarimize kavusacaz birgun bi umuttur yasamak cnmNe yapıcazz aklımı kaçırıcam artık bu foruma sırf bunun için üye oldum kendimle ortak arkadaşlar bulup belki kendi içimizde çözüm bulurus diye
İnşallaaah bir günnn sonunda hamileyimmm diye bir konu açııp haykırdığım gün olur şuan hiç ulaşamayacak gibi bir hisle devam ediyorum hayatımaaTakma kafana cnm en iyisi bosvermek birak en iyisi cabalamayi su akar yolunu bulur kucucuk bi karincaya can veren rabbim.bizide goruyor bizide biliyor ins dualarimiz kabul olacak hayalarimize kavusacaz birgun bi umuttur yasamak cnm
Insalh canm o gunleri bende dort gozle bekliyorumİnşallaaah bir günnn sonunda hamileyimmm diye bir konu açııp haykırdığım gün olur şuan hiç ulaşamayacak gibi bir hisle devam ediyorum hayatımaa
Su an ayni duyguyu bnde yaşıyorumKendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Canimcim maalesef beterin beteri var diyip tesselli edelim kendimizi oyleceSu an ayni duyguyu bnde yaşıyorum
Başka bisi gelmio ki elden canımCanimcim maalesef beterin beteri var diyip tesselli edelim kendimizi oylece
Maalesef cnm allah nasip etmeyene kadar biz ne yapsakta bossssBaşka bisi gelmio ki elden canım
Rabbim hepimizin gonlune gore versin canimMaalesef cnm allah nasip etmeyene kadar biz ne yapsakta bossss
canım aynen senin gibi düşünüyordum. 1 yılı geçti oolmuyordu. sonra hiç beklemediğim bir anda ne yumurtlama günü umrumdaydı ne başka birşey dedim olmuyor birde o ay yatılı misafirler vardı sonra baktım 2 ay adet olmayınca test yaptım umutsuz gebeyim. rabbim hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Iyiyi m sen nasilsin cnmNasılsınızzzzzz
Bende iyiyim yine beklenti içinde geçirdiğim günlerdeyimIyiyi m sen nasilsin cnm
Aynen ya bende o durumdayimBende iyiyim yine beklenti içinde geçirdiğim günlerdeyim
Al bendende o kadar yaAynen ya bende o durumdayimcok sinir bozucu bnm.icin bu gunler yine bu ayda olmayacak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?