Gebeliğe Hazırlık Hiç anne olamama hissi 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yapıcazz aklımı kaçırıcam artık bu foruma sırf bunun için üye oldum kendimle ortak arkadaşlar bulup belki kendi içimizde çözüm bulurus diye
Takma kafana cnm en iyisi bosvermek birak en iyisi cabalamayi su akar yolunu bulur kucucuk bi karincaya can veren rabbim.bizide goruyor bizide biliyor ins dualarimiz kabul olacak hayalarimize kavusacaz birgun bi umuttur yasamak cnm

Takma kafana cnm en iyisi bosvermek birak en iyisi cabalamayi su akar yolunu bulur kucucuk bi karincaya can veren rabbim.bizide goruyor bizide biliyor ins dualarimiz kabul olacak hayalarimize kavusacaz birgun bi umuttur yasamak cnm
İnşallaaah bir günnn sonunda hamileyimmm diye bir konu açııp haykırdığım gün olur şuan hiç ulaşamayacak gibi bir hisle devam ediyorum hayatımaa 🥺

☹☹😔bende cok uzgunum doktora gidiyom rahim yumlar gayet iyi diyo cok gec adet oluyorum bugun 36. Gunum hala gelen giden yok gecen ay 38. Gunde oldum doktorlar normal diyo hicbi sorunum yokken hamile kalamiyorum vardir bundada bi hayr

Sabredin çok şükredin Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :KK200: kendinizi strese sokmayın başka uğraşlar edinmeye çalışın el işleri gibi. Belki saçma ama benim adetim hiç düzenli olmuyor ben kendimi bildim bileli anne olamamaktan korkuyorum ama unuttuğumuz bir şey var beynimiz vücudumuza hükmediyor kendimizi sakinleştirip olacak inşallah rabbim bilir en iyisini dememiz lazım inşallah hepimiz bunu başarırız

Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
canım aynen senin gibi düşünüyordum. 1 yılı geçti oolmuyordu. sonra hiç beklemediğim bir anda ne yumurtlama günü umrumdaydı ne başka birşey dedim olmuyor birde o ay yatılı misafirler vardı sonra baktım 2 ay adet olmayınca test yaptım umutsuz gebeyim. rabbim hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back