Gebeliğe Hazırlık Hiç anne olamama hissi 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zamandır olmuyor? Doktora gittiniz mi?

Benim 1 sene olmadı. Bu sürede tahliller tedaviler oldu. 4 kere aşılama yaptırdım. 3. Aşılamam kimyasal gebelik oldu. Bir sene bitti artık kabullendim. Minik bir ara verdim. Artık umursamıyorum. Elbet olacak.
Bir an önce Dr gidin tahlil ne varsa hepsini yaptırın. Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış

o his bana da geliyor ara sira, aklimdan hemen cikartmaya calisiyorum

Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Bu konuda teselli vermek çok anlamsız ne soylesek zaten tesirsiz. Dr a gittiginizi düşünüyorum ve farklı dr lara da görünün Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.

Bende Öyle Hissediyorum canım Sadece "sabır ve dua " etmekten Baska yapacak bıseyımız yok maalesef
Aynen canım normalde çok sabırsız ve isteklerimin en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışn biriyim bunu hiç bir şekilde elde edememek delirtiyor beniii

Amiiinn canımm bak bunu doğru söylüyorsun bir başka doktora daha görünmenin faydası olabilir

Bende yaptırdım herşeyiii tahliller kontroller hiç bir sorun yok ama sanırım hemen olucak diye çok kaptırdım kendimii her ay ümitlenmenin ardındanda hüsranla son bulmasından dolayı kötü hissediyorum artık kndimi

7aylık evliyim banada öyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun

Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Hayırlısını iste cnm, hamile kalırsın. erken Doğumla oğlumu kaybettim. Sadece olması birşey ifade etmiyor. Hayırlısıyla Ne zaman olacaksa o zaman olsun. Olursun İnşallah.

Eşimde klinefertel sendromu var bunu bilerek evlendım belkide hiç anne olamayacagımı bile bile 1.5 senelik evlıyız 1 kere tese oldu bana boş yere hormon iğneleri yaptılar para ugruna bütün inancımızı aldılar bizden ama yılmak yok mayıs ayında ankarada bir doktora gidicez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bugün yine bir arkadaşımın hamiş olduğunu duydumm çook mutlu oldum ama kendimi eksik hissettim offffff yaşadığım psikoloji anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…