Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırrHormonal bir sıkıntı mı var ?
Ben gittim ama eşim gitmiyor çokta yoğun çalışıyor zamanı hiç yok bende evde dura dura kuruntudan deliye dönüceğimNe zamandır olmuyor? Doktora gittiniz mi?![]()
Bu konuda teselli vermek çok anlamsız ne soylesek zaten tesirsiz. Dr a gittiginizi düşünüyorum ve farklı dr lara da görünün Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Bende Öyle Hissediyorum canım Sadece "sabır ve dua " etmekten Baska yapacak bıseyımız yok maalesefKendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Aynen canım normalde çok sabırsız ve isteklerimin en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışn biriyim bunu hiç bir şekilde elde edememek delirtiyor beniiiBende Öyle Hissediyorum canım Sadece "sabır ve dua " etmekten Baska yapacak bıseyımız yok maalesef![]()
Amiiinn canımm bak bunu doğru söylüyorsun bir başka doktora daha görünmenin faydası olabilirBu konuda teselli vermek çok anlamsız ne soylesek zaten tesirsiz. Dr a gittiginizi düşünüyorum ve farklı dr lara da görünün Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.
Bende yaptırdım herşeyiii tahliller kontroller hiç bir sorun yok ama sanırım hemen olucak diye çok kaptırdım kendimii her ay ümitlenmenin ardındanda hüsranla son bulmasından dolayı kötü hissediyorum artık kndimiBenim 1 sene olmadı. Bu sürede tahliller tedaviler oldu. 4 kere aşılama yaptırdım. 3. Aşılamam kimyasal gebelik oldu. Bir sene bitti artık kabullendim. Minik bir ara verdim. Artık umursamıyorum. Elbet olacak.
Bir an önce Dr gidin tahlil ne varsa hepsini yaptırın. Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış
AyneenBekarken asla evlenemicem sanıyodum :)))
O geldi aklıma.
O yüzden bende artık dikkat etmekten vazgeçtim diyorummm yumurtlama zamanı gelinceee direk aklıma geliyoro his bana da geliyor ara sira, aklimdan hemen cikartmaya calisiyorum![]()
Hayırlısını iste cnm, hamile kalırsın. erken Doğumla oğlumu kaybettim. Sadece olması birşey ifade etmiyor. Hayırlısıyla Ne zaman olacaksa o zaman olsun. Olursun İnşallah.Kendimi hiç hamile kalamicak gibi hissediyorum aklımdan beynimden başka hiç bir şey geçiremiyorum
Bu moooooodd aynı ben yaBugün yine bir arkadaşımın hamiş olduğunu duydumm çook mutlu oldum ama kendimi eksik hissettimoffffff yaşadığım psikoloji anlatamam