Gebeliğe Hazırlık Hiç anlam veremıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
:KK57::KK57::KK57:Duzensı adetlerde kan tahlili ne zaman yapılmalı mesela ben martın 7sinde oldum ama bu ay olmadım günümde zaten duzensızlık var gidip kan versem mi bilemiyorum acaba olurmuyum diye

:KK57::KK57::KK57:Duzensı adetlerde kan tahlili ne zaman yapılmalı mesela ben martın 7sinde oldum ama bu ay olmadım günümde zaten duzensızlık var gidip kan versem mi bilemiyorum acaba olurmuyum diye
Adet döngülerinin ortalamasını almalısın. Bu ortalamaya göre beklediğin adet tarihi geçmişse tabi ki test yaptır. İnşallah hamilesindir. Sevgiler

Yen'i aradım çıkmadı diyolar çok sabırsızım

Bizim mahallede sağlık kabini var oraya verdim ben aslında pek umudum yok ama yine de vermek istedim

Yen'i aradım çıkmadı diyolar çok sabırsızım
Bu arada herhangi bir mesaja cevap olarak yazdığında cevapla kısmına tıklayarak yazarsan ilgili kişiye bildirim gelir ve mesajını okur. Mesela benim sana yazdığım mesaja cevap verirken sağ altta cevapla kısmına tıklayarak cevap verebilirsin. Yazdığın cevabı göreyim... Sevgiler. İnşallah pozitif çıkar dua ediyorum..

Bu arada herhangi bir mesaja cevap olarak yazdığında cevapla kısmına tıklayarak yazarsan ilgili kişiye bildirim gelir ve mesajını okur. Mesela benim sana yazdığım mesaja cevap verirken sağ altta cevapla kısmına tıklayarak cevap verebilirsin. Yazdığın cevabı göreyim... Sevgiler. İnşallah pozitif çıkar dua ediyorum..
Çok teşekkür ediyorum :KK200: beklemekteyim bildireceğim

Herşeyin hayırlısı bakalım artık Allah herkese nasip etsin :anneadayı:

Back