Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet döngülerinin ortalamasını almalısın. Bu ortalamaya göre beklediğin adet tarihi geçmişse tabi ki test yaptır. İnşallah hamilesindir. SevgilerDuzensı adetlerde kan tahlili ne zaman yapılmalı mesela ben martın 7sinde oldum ama bu ay olmadım günümde zaten duzensızlık var gidip kan versem mi bilemiyorum acaba olurmuyum diye
Hadi inşallah. Ne zaman çıkacak sonuç?Kan verdim sonucu beklıyorum
İnşallah güzel haberler alırsın. Ben de heyecanlandım:) Barkod numarasını aldıysan internetten de bakabilirsin.Yen'i aradım çıkmadı diyolar çok sabırsızım
Bu arada herhangi bir mesaja cevap olarak yazdığında cevapla kısmına tıklayarak yazarsan ilgili kişiye bildirim gelir ve mesajını okur. Mesela benim sana yazdığım mesaja cevap verirken sağ altta cevapla kısmına tıklayarak cevap verebilirsin. Yazdığın cevabı göreyim... Sevgiler. İnşallah pozitif çıkar dua ediyorum..Yen'i aradım çıkmadı diyolar çok sabırsızım
Çok teşekkür ediyorumBu arada herhangi bir mesaja cevap olarak yazdığında cevapla kısmına tıklayarak yazarsan ilgili kişiye bildirim gelir ve mesajını okur. Mesela benim sana yazdığım mesaja cevap verirken sağ altta cevapla kısmına tıklayarak cevap verebilirsin. Yazdığın cevabı göreyim... Sevgiler. İnşallah pozitif çıkar dua ediyorum..
Ben de beklemedeyimÇok teşekkür ediyorumbeklemekteyim bildireceğim
1.9 çıkmış sağlık olsun ....Ben de beklemedeyim![]()
Sağlık olsun tabi ki. Sakın kendini üzme.. Bu ay olmadıysa önümüzdeki aya hazırla kendini. Onun dünyaya geleceği gün belli.. öyle düşün.. Hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz.1.9 çıkmış sağlık olsun ....