Hiç ameliyat oldunuz mu ??

E

Elis

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Elis
aklima geldi birden, sizede sormak istedim,
hic ameliyat oldunuzmu
hangi rahatsizliktan dolayi oldunuz
ve sonuctan memnunmusunuz..........

ilk once ben soyliyim....
3 defa oldum...
2001 senesinde ,ayagimdan(2 kemik arasinda et buyumustu,ama sonuc ayni,bidaha olmam gerektigi icin doktora gitmiyorum,cunku velaket gecmisti ameliyat sonrasi)
2004 senesinde burnumda kemik ve et vardi aldirdim kurtuldum(cok memnunum)
2006 senesinde laparoskopi oldum ,bebisim olsun diye ,hemencikte hamile kaldim ,oglusum oldugamyoncuiremsu

hepinize saglikli gunler diliyoruma.s.

• Konu Sahibi Elis
Geçmiş olsun canım:1hug:
Bir kez dış gebelik ameliyatı (laparoskopi) oldum bende..:bbo:

• Konu Sahibi Elis
daha önce hiç ameliyat olmadım vicudumda hiç dikiş yok ama sanırım doğumdan sonra olcak

• Konu Sahibi Elis
iki operasyon geçirdim
biri kulağımdan
diğeri koltuk altımdan
ikisinden de memnunum

• Konu Sahibi Elis
ohooo sayıyıımmı? :) ben ilk ameliyatımı boğazımda kist vardı,gırtlak üstü,içte ve büyüyordu onu aldılar,2:apandist ameliyatı oldum apandistim patladı,kana karıştı kalbim durdu hayata döndüm.3:sırtımda iyi huylu olmayan bir ben vardı aldırdım.4:üç aya yakın bir zaman oldu kürtaj oldum iki buçuk aylık bebeğimin kalbi durduğu için
buraya hastalıklarınız neler diye bir topik açılırsa gene en çok ben doldururum.olmam gereken ameliyatlarda var tabii onları da yazayımmı:))

• Konu Sahibi Elis
sirf bir kere oldum omurgamdan, kemiklerin üstünd eiltihap birikmisti ve mecbur temizlenmesi gerkiyordu bir ay boyunca oturmak yasakti sirf yüzüstü yatabiliyordum...
sonuc olarak simdi iyiyim ama 10-15 santimlik izi kaldi onuda estetik olsun diye baya bir asagidan kesmisler yani bikini giyindigim zaman görünmüyor iz
ama malesef hala daha uyusuk durumda (

• Konu Sahibi Elis
evet 1 kez..yumurtalık kisti ameliyatı...sorunsuz ve kolay bir ameliyattı fakat açık ameliyat olduğum için iyileşme süresi uzundu.

• Konu Sahibi Elis
Geçmiş olsun canım:1hug:
Bir kez dış gebelik ameliyatı (laparoskopi) oldum bende..:bbo:

daha önce hiç ameliyat olmadım vicudumda hiç dikiş yok ama sanırım doğumdan sonra olcak

iki operasyon geçirdim
biri kulağımdan
diğeri koltuk altımdan
ikisinden de memnunum

evet 1 kez..yumurtalık kisti ameliyatı...sorunsuz ve kolay bir ameliyattı fakat açık ameliyat olduğum için iyileşme süresi uzundu.

hepinize gecmis olsun arkadaslar,saglikli gunler dilerim hepinize,Allahim bidaha yasatmasin iyisallah....hepinizi seviyorum...........a.s.

• Konu Sahibi Elis
evet sezeryandan 9 ay sonra bır de safra kesesı ıcın amelıyathanedeydım..
cok basıt bır operasyon dıger gun evımdeydım zaten

bnde sezeryan oldum bi kez
allah kimseyi düşürmesin ameliyathaneye

1 kez oldum rahim duvarından miyom aldırdım portakal kadardı.ama annem tam 13 kez oldu sırayı hatırlamıyom ama ayağında kemik çıktı onu aldılar iki kol bileğinden oldu bir kere guatrdan oldu guatr ameliyatında garip iyleler tespit ettiler aradn 1 ay geçmedi boynundan tekrar oldu sonra yine oldu sonuç yok kastelmen diye bi hastalık sabepte sonuçta tedavide yok.safra kesesinden oldu.2 sezeryanda var.vallahi bunlar hatırladıklarım hatırlamadıklarımı artık kestiremiyorum.

Ben de geçen yıl (tesadüf sonucu öğrendim) böbrek ameliyatı oldum.Bu yüzden de çocuk hayalimi 1 yıl ertelemek zorunda kaldım.

3 kez lokal anesteziyle ve 4 kez de genel anesteziyle ameliyat oldum hamdolsun hayattayım
her ameliyatıma girerken rabbime sığındım ve hep beterin beteri vardır düşüncesiyle şükrettim

cok şükür
vücudumda bir dikiş bilem yok :Saruboceq:

ben burun ameliyatı oldum geniz etimi aldılar ve burun kemiğimi düzeltiler sözde ama burnumun şekli daha yamuk oldu...bunu 18 yaşımdaydım geçirdiğimde....ama memnunum....

bide 1ay önce kürtaj oldum....şu an bi şikayetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…