E
Elis
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Elis
Geçmiş olsun canım:1hug:
Bir kez dış gebelik ameliyatı (laparoskopi) oldum bende..:bbo:
daha önce hiç ameliyat olmadım vicudumda hiç dikiş yok ama sanırım doğumdan sonra olcak
iki operasyon geçirdim
biri kulağımdan
diğeri koltuk altımdan
ikisinden de memnunum
ohooo sayıyıımmı? :) ben ilk ameliyatımı boğazımda kist vardı,gırtlak üstü,içte ve büyüyordu onu aldılar,2:apandist ameliyatı oldum apandistim patladı,kana karıştı kalbim durdu hayata döndüm.3:sırtımda iyi huylu olmayan bir ben vardı aldırdım.4:üç aya yakın bir zaman oldu kürtaj oldum iki buçuk aylık bebeğimin kalbi durduğu için
buraya hastalıklarınız neler diye bir topik açılırsa gene en çok ben doldururum.olmam gereken ameliyatlarda var tabii onları da yazayımmı:))
sirf bir kere oldum omurgamdan, kemiklerin üstünd eiltihap birikmisti ve mecbur temizlenmesi gerkiyordu bir ay boyunca oturmak yasakti sirf yüzüstü yatabiliyordum...
sonuc olarak simdi iyiyim ama 10-15 santimlik izi kaldi onuda estetik olsun diye baya bir asagidan kesmisler yani bikini giyindigim zaman görünmüyor iz
ama malesef hala daha uyusuk durumda(
evet 1 kez..yumurtalık kisti ameliyatı...sorunsuz ve kolay bir ameliyattı fakat açık ameliyat olduğum için iyileşme süresi uzundu.