merhaba kasık ağrısı baldırlarda ağrılar oldu mu sizin? benmde adet günüm geçti bgn öle ağrılar oldu adet olcam sandım olmadım genelde kanamayla beraberinde sancı çekerdim sancı geçti devamı gelmedi
Insallah hamilesindir cnm ben adete 3gun kala test yapmistim silik cikmisti daha sonra kanda ogrendim varsa cikiyor yani bugune kadar nasil bekledin bwn coktan 10tane yapardim Allah gonlune gore versin cnm ins hamissindir
Insallah hamilesindir cnm ben adete 3gun kala test yapmistim silik cikmisti daha sonra kanda ogrendim varsa cikiyor yani bugune kadar nasil bekledin bwn coktan 10tane yapardim Allah gonlune gore versin cnm ins hamissindir
Cnm benn 19 aydir negatifi gordugum icin korkuyorum birde adetime 5 gun kala hastaneye gtmistim genel cerrahiye ozaman kan degerim negatif cikmisti simdide gecikti ama gec dollenme olmus olabilir diye boraz bekle dyo herkes birde dun gece bi damla kadar sulu bi kan geldi yani kan bile diyemem adet oldum sandim ama o kandan sonra hic gelmedi bugunde gelmedi bugunde kan gelmezse yarin giderim belki esim bekle adetin 10gun gecsin diyo bakalim ins hamileyimdir cok istiyoruz seninkide hayirli olsun banada dua edermisin adim burcu :)
wCanım belirti zatwn olmuyo.adet sancısı gibi sancın olur ama bi fark var nasıl desem adetin gecikirde sancıvurur hafif hafif onun gibi :) ama gögüsler sinyal diyebilirim.acıyo agırlasıyo.ve bunlarda beklenen adet gününden üç gün önce hafif hafif kendini belli ediyo özllkle gögüsler :) adetteki gibi bi agrı degil gögüsteki agrı.allah nasip ederde kalırsan anlarsın zaten :)
teşekkür ederim.hayır hiç belirtim olmadı. birden ovulasyon testi yapmak geldi içimden baktım test koyu adete 5 gün vardı.sonra şaşırdım gebelik testi yaptım bir de ne göreyim çift çizgi şapşal gibiydim o an.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.öğrendiğim gün acayip bi şekilde ellerim ayaklarım yanıyodu bir kaç gün de devam etti.hamileliktenmiş meğer dr demişti.
teşekkür ederim.hayır hiç belirtim olmadı. birden ovulasyon testi yapmak geldi içimden baktım test koyu adete 5 gün vardı.sonra şaşırdım gebelik testi yaptım bir de ne göreyim çift çizgi şapşal gibiydim o an.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.öğrendiğim gün acayip bi şekilde ellerim ayaklarım yanıyodu bir kaç gün de devam etti.hamileliktenmiş meğer dr demişti.
Ilk bebeğimde adetim gecikince test yapınca hamile olduğumu öğrendim
göğüslerim sızlıyordu gündüzleri uykulu ve uyumak istiyordum baş ağrısı vardı
ikinci hamileliğimde hiç belirti yoktu
adet bile gördüm .....