Hiç Ama Hiç Belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Arkadaşlar evet başlıktan anladığınız gibi ne göğüs ağrısı ne akıntı ne de başka bi belirti olmadan süpriz şekilde hamile olduğunu öğrenenler varsa paylaşır mısınız !!

Canim merhaba, ilk gebeliğimde tek bir belirtim dahi olmadan hamile olduğumu öğrendim zaten düzensiz olan adetim her zaman ki gibi 40 günü geçmişti doktorda zaten hemen bebeğiniz olmaz diyince bende cok umutlu olmadan ara ara test yaparak geçirdim o günleri ve son yapgigim testte ikinci cizgi hafif silikti sonrada kan testiyle kesinlestirmistim :) yani doktor yanilmisti hemen bebegim olmustu korunmayi brakir brakmaz vok sukur

Arkadaşlar evet başlıktan anladığınız gibi ne göğüs ağrısı ne akıntı ne de başka bi belirti olmadan süpriz şekilde hamile olduğunu öğrenenler varsa paylaşır mısınız !!
Vücudunu çok iyi tanıyorsan ve kendini dinleyebiliyorsan bence hamilelik büyük belirtiler veriyor canım. En azından adetten farklı olduğunu anlayabiliyorsun

demek ki her vucutta farklı oluyor belirtiler ,belirtisiz de hamile olabiliyormuş insan,paylaşım için sağolun hanımlar :)

Kizlar bende hamile kalmaya calisan bi bayanim 4nisanda adet olmam gerekiyodu hala adet olmadim ve adetim hic gecikmez duzenlidir..suan ara ara kasikta yanma oluyo ve midem bulaniyo hafiften..kahvaltida kizartma yedim belki agir gelmiştir umutlanmak istemiyorum ama hic adet olcak gibi bi belirti de yok sizce kac gun daha bekliyim adet olmazsam ne zaman kan testi yaptirayim

canım benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama daha önce 35.güne sarktığı için pek umutlu değilim vucut oyun oynuyor resmen beklentide olduğumuz için,gerçi benim yumurtlama günlerimi değerlendiremediğim için pek umdum yok ama yinede herşeyin hayırlısı..bence adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptır ,ben olsam öyle yapardım inşallah hamilesindir,hamileyizdir:)

Ayin 4unde olmam lazimdi.yarin kan testi yaptirsam cikmazmi ya insallah hamileyimdir sendede adet gecikmesi vrmi ins sende hamilesindir

Benim de adet düzensizliği vardı bu düzensizlikten de hamile kalabilecekmişim gibi gelmiyordu günü geçmişti enfeksiyondan dolayı gittim doktora o zaman öğrendim şimdi de günü doldu doğsun diye bekliyorum

Benim bat 4nisandi.daha fazla dayanamiycam saglik ocagina gidip kan testi yaptircam yarin..ins hamileyimdir dua edin bana bebis varolsun :)

Bende de belirti olmadı,adet belirtisiyle aynıydı her şey,yine olmadı derken hamile olduğumu öğrendim.
merhaba kasık ağrısı baldırlarda ağrılar oldu mu sizin? benmde adet günüm geçti bgn öle ağrılar oldu adet olcam sandım olmadım genelde kanamayla beraberinde sancı çekerdim sancı geçti devamı gelmedi

Galiba biraz once adet oldum allaha isyan etmiyorum haşa ama hic bi saglik sorunum gorunmuyoken neden anne olamiyorum yarabbim banada o sevinci yasat artik sabrim ve gucum kalmadi:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…