• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HIC AKINTIM YOK BU NE DEMEK

Rail

Rabbimin verdiginede vermediginede ne denebilir ki
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
661
333
53
41
Arkadaslar adet gunum gecti hic akintim yok 3 gundur. Daha once sadece beyaz seffaf kokusuz bazen de hafif sari cok acik gelirsi ama cok sk degil. 3 gundur hic yok. Belim agriyor adet gunumde kasiklarim adet olucakmisim gibi agridi simdi o da yok. Bu ne demek yaaaaa. Biri fikir versin.

Arkadaslar adet gunum gecti hic akintim yok 3 gundur. Daha once sadece beyaz seffaf kokusuz bazen de hafif sari cok acik gelirsi ama cok sk degil. 3 gundur hic yok. Belim agriyor adet gunumde kasiklarim adet olucakmisim gibi agridi simdi o da yok. Bu ne demek yaaaaa. Biri fikir versin.
Ya genelde bnimde pek olmaz akintim pcoyum sizde pcoluydunuz yanlis hatirlamiyorsam yumurta tembelligindenmi acaba

Ya genelde bnimde pek olmaz akintim pcoyum sizde pcoluydunuz yanlis hatirlamiyorsam yumurta tembelligindenmi acaba
Canim benim cok akintim oluyordu mantar varmis. Pkoydum ama adetlerim hep gunu gununeydi. Catlamam yunurtlamam tam zamaninda oluyordy. Tiroidden sonra bazuldu su bir kac aydir. Bu ay adet olacagim gun kasiklarim agridi tam adet olcam dedim gecti. O zaman beyaz renksiz oluyordu simdi o da yok. Anlamadim.

Back