hiç adet belirtim yok hamile miyim?

EsraTncl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
2
1
34
Mrb arkadaşlar,
yaklaşık 7 aydır korunmuyorum. her ay normalde adetime 15 gün kala göğüslerim şişer ve acırdı. şu anda adetime 3 gün var ve hiç bir adet belirtim yok. ağrı yok şişlik yok sinir yok iştah yok. acaba adet belirtim yoksa hamile olabilir miyim.
benim gibi adet belirtisi olmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Merhaba.. bende sizinle ayni durumdayim. Normalde bat tan 1 hafta once inanilmaz bel agrim olurdu ve ara ara kasik agrim olup 2-3 gun oncesi lekelenme baslayip adet olurdum. Ama bu ay adet gunumu 1 gun gecti ama tik yok. Sadece sol kasigimda otururken yumruk gb bisey hissediyorum ve gogus uclarim elleyince inanilmaz aciyor.Bel agrim yok. Gunde 8-9 kez lavaboya gidrr oldum normalde 3-4 kez giden ben. Ve cok ozur dileyerek soyluyorum 2 dir iliskide inanilmaz agri cekiyorum agliyorum. Bizim gb olupta hamile oldugunu ogrenen vardir mutlaka

merhabalar gecen ay adetim 1gün erken oldu . adet öncesinde 1hafta kala hep göğüslerim şişerdi adet oldum fakat 3gün sürdü az az bitti ve göğüs ağrılarım şişliğim 2hafta daha devam etti suan adetime 4gün var ve hiçbir brlirtim yok göğüslerim şiş değil. lütfen yardımcı olurmusunuz hamilemiyim acaba inş hamileyimdir tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…