• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hibor3500 ve coraspin kullananlar

2406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
251
106
33
32
Herkese merhaba
Daha önce iki defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden .benim MTHFR-C677T homozigot pıhtılaşma sorunum var . Şimdi doktor Hibor3500 ve coraspin kullan demişti. Ama kanama olunca coraspini bıraktık. Herkes clexan kullanıyor 4000-6000 lik. Benim iğne dozum az gibi geliyor . Doktor artıtırsak bu kez kanamadan kaybederiz dedi.. Kullanıp olumlu sonuç alan var mı

selam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba

Herkese merhaba
Daha önce iki defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden .benim MTHFR-C677T homozigot pıhtılaşma sorunum var . Şimdi doktor Hibor3500 ve coraspin kullan demişti. Ama kanama olunca coraspini bıraktık. Herkes clexan kullanıyor 4000-6000 lik. Benim iğne dozum az gibi geliyor . Doktor artıtırsak bu kez kanamadan kaybederiz dedi.. Kullanıp olumlu sonuç alan var mı
Canm bence pıhtılasma düzeyin için şimdi kullandığın yeter ve hibor daha kuvvetli diye duydum

Back