- 23 Ekim 2018
- 15.433
- 35.190
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #1.601
Ay aynı şeyi düşündüm ev müthişşşMasumlar Apartmanı akşamı bu akşam..
Yine buram buram Aşk kokan bölüm aşk ne güzel şey değil mi insanın içinde umudunu yeşerten, içinde kelebekler uçuran bişey
Yalnız Esat'ın evinin dekoru da neydi öyle vauuv dedim mimar elinin dokunduğu nasıl da belli müthiş...
Hele musluk mutfaktakiAy aynı şeyi düşündüm ev müthişşş
Eşime diyorum bu banyoysa bizimki neHele musluk mutfaktakihele o banyo ve banyo bataryası neydi öyle gözlerim pörtledi dikkatli bakmak için mimarı kim gerçekten çok merak ettim seninden gözünden kaçmamış
Sizin banyonuzu bilmem ama bahçeniz çok güzelEşime diyorum bu banyoysa bizimki ne
Yaaa teşekkürlerSizin banyonuzu bilmem ama bahçeniz çok güzelçocuklarımız öyle bahçelerde koşmayı özledi wc kağıdı topluyorum ben de etkinliğini yapıcaz inşallah biz de kızımla
Wc kağıtları bi biriksin canım o bambu çubuklardan bi ara ne çok vardı evde attım galibaYaaa teşekkürleretkinlik fotonuzu yollarsanız paylaşırım Bahçe annemin bahçesi memlekette biz de tatillerde tadını çıkarıyoruz işte
Ben de attığım çoğu şeye üzülüyorum etkinlik yapardık diye ama zamanı gelene kadar insan fark etmiyorWc kağıtları bi biriksin canım o bambu çubuklardan bi ara ne çok vardı evde attım galibasaklasaydım sakla samanı gelir zamanı olurdu
Öyle zor ki teyzemin ailesi şuan darmadağın eniştem de hastanede eniştemin annesi babası da Covid annesi de bugün hastaneye yatırıldı çok zor bir dönem Allahım yardımcımız olsun sağlık ne değerli Allahım duadan başka bişey gelmiyor elimizdenÖyle, her şey ağız tadın varken güzel.
Allah şifa versin canım.
Sen yine tedbiri elden bırakma.
Allah tez zamanda sağlık sıhhat versin. İnşallah hemen atlatır. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, sabır ve umut versin rabbimHergün içtiğim Nescafe bile keyfin yerinde iken içiliyormuş. Sağlık ne de kıymetli değil mi? Kaç aile kaç gündür üzüntü içindeyiz. Bu güne kadar koronanın bu denli tehlikeli olduğunun farkına varmamıştım. Ama hep annem ve teyzem için korkmuştum kronik hastalıkları olduğu için ne para ne pul geçiyor şimdi hepimiz hastaneden gelecek iyi haberleri bekliyoruz dualar ediyoruz. Allahım duadan başka neyimiz var ki bize halimize acı Allahımgüzel teyzem benim güzel
Allah razı olsun amin inşallah duadan başka birşey gelmiyor elimizdenAllah tez zamanda sağlık sıhhat versin. İnşallah hemen atlatır. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, sabır ve umut versin rabbim
Merhaba sağol canım durumu hala aynı doktor kritik diyor bekliyoruz dün 1 ünite kan istediler dua ediyoruz Allahım onu bize bağışlayacak inşallahMerhabaNiloyatospikk teyzen nasıl oldu? Durumu daha iyidir inşallah
İnşallah daha iyi olacak dualarınızı esirgemeyinMerhaba sağol canım durumu hala aynı doktor kritik diyor bekliyoruz dün 1 ünite kan istediler dua ediyoruz Allahım onu bize bağışlayacak inşallah
Allah şifa versin, çok geçmiş olsunMerhaba sağol canım durumu hala aynı doktor kritik diyor bekliyoruz dün 1 ünite kan istediler dua ediyoruz Allahım onu bize bağışlayacak inşallah
Müsaade ne demek canım benim tabii ki yazabilirsin evet şu sıralar morale çok ihtiyacımız var zor zamanlardan geçiyoruz geçecek inşallah bugünler de Allahın izniyleİnşallah daha iyi olacak dualarınızı esirgemeyin
Müsade edersen ben de artık bu topiğe yazmak istiyorum. Dediğin gibi verimli gün geçirecek moral motivasyon yok şu aralar, ülkece zor zamanlardan geçiyoruz ama bir başlangıç olsun, en azından sohbet ederiz diye düşündüm
Sağolasın canımAllah şifa versin, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?