- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.281
Oh bebek hazırlıkları başlamışCookiie bu nasıl doğum günü mimariye Kutlama yok mu, pasta kesmediniz mi?
bugün ne yaptım. Aşçımız Bodrum’da daha yüksek maaşlı iş buldu. Kaçtı. Yaz geldiği için havuzumuzu açıyoruz. Ona da garson lazımdı. Aşçı ve garson ilanı vermiştim. 3 gündür görüşmelerimi yaptım. Bugün ikisini de işe aldım. Hayırlı, uğurlu olsun.
Eve dönerken kokoreçci gördüm. Pis boğazıma sahip çıkamadım.Çeyrek yedim. Çok yağlıydı ve kokuyordu. Şimdi midem bulanıyor
Eşime tabii ki yine görev verdim. Bu sefer dışarda çalıştıtam kapanmada oto yıkamacılar kapalıydı. Arabayı yıkattı. Telefonumum mikrofonu bozuktu. Onu tamir ettirdi. gün içerisinde uykum çok geliyor. Akşam üstü ben uyudum. O arada da market alışverişimizi yaptı. Şimdi çocuk odası lazım olacak bize. Ev 2+1 bir oda misafir odasıydı. Bugün konuştuk. Ordaki kanepeyi mesai arkadaşıma vereceğim. Çok sevindi. Arkadaşım kamyon ayarlayınca o odayı boşaltacağız.
Ayy nefistir şimdi afiyetle yiyinTam 9 da eve girdik yasağa yakın nasıl hızlı geldik bilemedik
Bolca erik topladım
Biraz birşeyler ektik
Ya bizde tuzlayarak yeme yoktur ama ben lisedeyken arkadaşlar sayesinde alıştımAyy tuzlama yahiç sevmem tuzlamayı kaynanam da tuzlar beni sinir ediyor kızıma da tuz koyalım diyor hayırrrr koca merdivene çıkıp ağaç dalları arasına girip topladım
Sende bendensinAyy nefistir şimdi afiyetle yiyinbem yeni oluşmaya başlarken miniickken çok seviyorum eriği
Çekirdekleri bile olmadan acı çekirdeğiyle bazenSende bendensinküçükken hep çiçeği kurumadan yerdim annem kızardı
Sağol canımAyy nefistir şimdi afiyetle yiyinbem yeni oluşmaya başlarken miniickken çok seviyorum eriği
Sağol canımYa bizde tuzlayarak yeme yoktur ama ben lisedeyken arkadaşlar sayesinde alıştımçokta sevdim iyi yapmışsın,afiyetle yiyin
Evet canım. İlk evlendiğimde çocuk kıyafetleri alıyordum ama başarısız olunca çok üzülmeye başladım, Vazgeçtim. Ama Allah büyük. Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamak lazım işte.Oh bebek hazırlıkları başlamışşimdi ne güzel hazırlanır o oda kaç sene hasretin ardından
İyi yapmışsınızDün aileylw kutladık kız bugünde eşim almış küçük bi pasta. Onu atlamışımbir kaç gün içinde de arkadaşlarım kutlar kapatırız mevzuyu
Evet bende öyle yerdimÇekirdekleri bile olmadan acı çekirdeğiyle bazenbazısından ayrılırdı ama çekirdik öyle daha güzeldi
Hiç denemedin mi ? Bir dene derimSağol canım
Ben de tuzlayarak hiç yemedim kaynanam tuzlar sinir oluyorumgüzelim meyveyi gel tuzla olacak iş mi bu şimdi
Hayır denemedim yok ben almayım az çok tahmin edebiliyorumHiç denemedin mi ? Bir dene derim
Yaa bir tane deneHayır denemedim yok ben almayım az çok tahmin edebiliyorum
Yok yok ben zaten tuzlu şeyleri çok sevmem marketten bisküvi falan alırken bile doğru dürüst tuzluları tercih etmem hep tatlıYaa bir tane dene
Hee o zaman tamamYok yok ben zaten tuzlu şeyleri çok sevmem marketten bisküvi falan alırken bile doğru dürüst tuzluları tercih etmem hep tatlı
Yok inan ki deneyememHee o zaman tamambende tam ,Allah için bir tane ye diyecektim
Eşin de tam erkek midesi varmışYok inan ki deneyememeşim senelerdir kokoreçi denetemedi bana
O tarz bir çilek tarlası burada da var bahçeye gelen kendi topluyor yemek serbest topladığı kadarını satın alıyorlar sosyal medyada da görmüştüm baya bi takipçileri var çok güzel birşey köy hayatını bilmeyen yahut çilek nasıl yetişir toplanır çocukların öğrenmesi için harika yetişkin olarak da dalından yemek çok güzelBugün günüm nasil geçti yazmak istiyorum.
Bence verimli bir gündü.
Sabah güne saat 8 de başladık..
Kahvaltı bulaşık derken.
Evdeki tüm halıları kaldırdım.
Yikamaya vericem.
Çıplak evi temizlemesi daha kolaymış sanki.
Bir de minik yavruma tuvalet eğitimi vermeye başladım. Bugün 2. Gün.
Eşim öğlen küçük yavruma tuvalet öğreniyor ödülü almış. Oyun hamuru.
Cok sevindi biraz onlarla oynadık.
Sonra esim hadi biraz hava alalım dedi.
Sürpriz yapmış bizi adananın çilek tarlasına götürdü. Orda herkes kendisi topluyor yemesi serbest . Parasını verip çıkıyor.
Çocuklarım ellerinde minik sepetle çiçeklerini topladılar bir yandan yediler.
Ordan parka geçtik. Biraz orda oynadılar. Yemeği de dışarıda hallettik.
Eve gelince ben lavabolari temizleyip parlattım.
Tezgahimi tertemiz ettim.
Mutfağı ve çocuk odasını elimle bezle sildim.
Cok yorgunum.
Cocuklar uyudu.
Ben de uyuyacağım. Direniyorum
Eğlenceli ve güzel bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?