- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.261
oo niloşumm 30 yaş partisiAyy ben severim hatta 30.yaş günümü kafede yakınlarımla konfeti patlatarak falan istiyordumeşim de hiç sevmez tam tersi çok zıddız
Kendim için 30 yaş için istemiştim eşim istemedioo niloşumm 30 yaş partisikız ne güzel olur ama konfetiler flan
Babam öyle doğum gününde alıyoruz pastayı şimdi giriyoruz içeri. Babam bakıyo etrafa kimin doğum günü diye. Kendinin farkında değil o kadar sevmiyo
Aa neden öyle yaptılarki sevmediğini bile bile mi aldılar o tarz pastaAy hiç sormalise de falan hep arkadaşların ki kutlanırdı sıra bana gelince ya tatil olurdu yada başka birşey bir kere ablamlar kutladı bir kere de ,üniversite de arkadaşlarım kutladı arkadaşlarım da saolsunlar bir gün önceden kutlayıp beni sinir etmişlerdi pasta da güzel değildi onlar yedi bende boş boş baktım
Ahah ama gerçekten öyle çok haklısın. Ocak ayında 5 gün arayla 2 çok yakın arkadaşımın doğum günğ var. 3müz çocukluk arkadaşıyız. Ben ocak ayında öyle saçma bi durumda kalıyorumki a arkadaşımla b arkadaşımın doğım gününü organize ediyorum b arkadaşımla a arkadaşımkiniAman o bile büyük bir dert benim içinsorumluluk almayı sevmiyorum sürpriz yapılacaksa doğum günü çocuğu olayı çakmasın diye şekilden şekile giriliyor ya ona hiç gelemiyorum
40 da olurKendim için 30 yaş için istemiştim eşim istemedikaldı nasip 40 biz de kendi aramızda kutlarız kızımın 1 yaş doğum gününü büyük yapmıştık ama
Valla çözemedimAa neden öyle yaptılarki sevmediğini bile bile mi aldılar o tarz pasta
Olan sana oluyorAhah ama gerçekten öyle çok haklısın. Ocak ayında 5 gün arayla 2 çok yakın arkadaşımın doğum günğ var. 3müz çocukluk arkadaşıyız. Ben ocak ayında öyle saçma bi durumda kalıyorumki a arkadaşımla b arkadaşımın doğım gününü organize ediyorum b arkadaşımla a arkadaşımkinibu sene dedim aaa yeter artık seneye bi günde ikisinin bir kutlucam cıkaın aradan
Bundan sonraki senelerde öyle yapcam valla Allah nasip ederseOlan sana oluyorbence de ikisini aynı gün kutla gitsin
Bugün biraz gec kaldımm şimdi uyandımmCookiie kız uyanmadın mı hala ?
Oh mis hava keyfini çıkar niloşum günaydınGünaydın
Dışarıda netim yok paket bu ay çabucak bitti eşimin telefona çöreklenirsem girerim
Bugün bahçeye gidicez evde değilim
Evett bugün neler yaptım
Sabah kalkar kalkmaz yatak toplandı
çamaşırlar katlanılıp yerlerine yerleştirildi
Sabah kahvaltı hazırlanılıp yapılıp toplanıldı
Bütün ev odalar sıra sıra gezilip toplanıldı toz alındı
Banyo lavabolar temizlendi
Mutfağın camını değiştircez nasipse usta geldi ölçü flaan aldı. Sonunda bakalım ne çıkcak meydana
Belgesel izledim
Akşam yemeği hazırladım bulaşıklarını makineye dizdim hemen ardından mutfak temizlendi
Kuran okudum
Dualarımı bitirdim.
Şimdi çay koydum keyif zamanı
Evett bugün neler yaptım
Sabah kalkar kalkmaz yatak toplandı
çamaşırlar katlanılıp yerlerine yerleştirildi
Sabah kahvaltı hazırlanılıp yapılıp toplanıldı
Bütün ev odalar sıra sıra gezilip toplanıldı toz alındı
Banyo lavabolar temizlendi
Mutfağın camını değiştircez nasipse usta geldi ölçü flaan aldı. Sonunda bakalım ne çıkcak meydana
Belgesel izledim
Akşam yemeği hazırladım bulaşıklarını makineye dizdim hemen ardından mutfak temizlendi
Kuran okudum
Dualarımı bitirdim.
Şimdi çay koydum keyif zamanı
Güzel bir gün olmuşCookiie bu nasıl doğum günü mimariye Kutlama yok mu, pasta kesmediniz mi?
bugün ne yaptım. Aşçımız Bodrum’da daha yüksek maaşlı iş buldu. Kaçtı. Yaz geldiği için havuzumuzu açıyoruz. Ona da garson lazımdı. Aşçı ve garson ilanı vermiştim. 3 gündür görüşmelerimi yaptım. Bugün ikisini de işe aldım. Hayırlı, uğurlu olsun.
Eve dönerken kokoreçci gördüm. Pis boğazıma sahip çıkamadım.Çeyrek yedim. Çok yağlıydı ve kokuyordu. Şimdi midem bulanıyor
Eşime tabii ki yine görev verdim. Bu sefer dışarda çalıştıtam kapanmada oto yıkamacılar kapalıydı. Arabayı yıkattı. Telefonumum mikrofonu bozuktu. Onu tamir ettirdi. gün içerisinde uykum çok geliyor. Akşam üstü ben uyudum. O arada da market alışverişimizi yaptı. Şimdi çocuk odası lazım olacak bize. Ev 2+1 bir oda misafir odasıydı. Bugün konuştuk. Ordaki kanepeyi mesai arkadaşıma vereceğim. Çok sevindi. Arkadaşım kamyon ayarlayınca o odayı boşaltacağız.
Bir kaç gündür takip edemiyordum yoğunduktan. Kusura bakmaGüzel bir gün olmuş
Nihalcim dün kesti onlar pasta dün kutladılar
Ay bu neeeğTam 9 da eve girdik yasağa yakın nasıl hızlı geldik bilemedik
Bolca erik topladım
Biraz birşeyler ektik
Ayy tuzlama yaAy bu neeeğbayılırım büyük ablam geldi bugün 5 gün bizde kalacak gelirken erik de getirmiş tuzlayip yiyorum
Dün aileylw kutladık kız bugünde eşim almış küçük bi pasta. Onu atlamışımCookiie bu nasıl doğum günü mimariye Kutlama yok mu, pasta kesmediniz mi?
bugün ne yaptım. Aşçımız Bodrum’da daha yüksek maaşlı iş buldu. Kaçtı. Yaz geldiği için havuzumuzu açıyoruz. Ona da garson lazımdı. Aşçı ve garson ilanı vermiştim. 3 gündür görüşmelerimi yaptım. Bugün ikisini de işe aldım. Hayırlı, uğurlu olsun.
Eve dönerken kokoreçci gördüm. Pis boğazıma sahip çıkamadım.Çeyrek yedim. Çok yağlıydı ve kokuyordu. Şimdi midem bulanıyor
Eşime tabii ki yine görev verdim. Bu sefer dışarda çalıştıtam kapanmada oto yıkamacılar kapalıydı. Arabayı yıkattı. Telefonumum mikrofonu bozuktu. Onu tamir ettirdi. gün içerisinde uykum çok geliyor. Akşam üstü ben uyudum. O arada da market alışverişimizi yaptı. Şimdi çocuk odası lazım olacak bize. Ev 2+1 bir oda misafir odasıydı. Bugün konuştuk. Ordaki kanepeyi mesai arkadaşıma vereceğim. Çok sevindi. Arkadaşım kamyon ayarlayınca o odayı boşaltacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?