- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.221
İçinde biriktirip patlamak işe yarıyor mu pekiSöylüyorumm söylüyorum da benim kötü huyumda işte içimde biriktirip sonra biyerde patlamak. O patlamada kötü oluyo açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü
Çok güzel kavga oluyor sonraİçinde biriktirip patlamak işe yarıyor mu peki
Bu mesajı gönderdim sanıyordum. Ama göndermemişim
Eşin,rahatsız olduğun davranışını düzeltiyor mu?Çok güzel kavga oluyor sonra
Afiyet olsunİşlerimi bitirdim bi kahve içeyim dedim kAhvemin başına gelmeyen kalmadı
Olsun olanla idare edeyim sonra yine içerim
Düzeltmesi benim anlatımıma bağlı. Mesela baştan dediğim gibi patlayarak kavgaya dönüştürüyosam onu daha az. Düzgünce anlatırsam daha dikkate alıyorEşin,rahatsız olduğun davranışını düzeltiyor mu?
Kahve döküldü sadeceAfiyet olsunfincana da geçmiş olsun epey hasarlı görünüyor
Başına gelebilecek en kötü şey gelmişKahve döküldü sadece
Tabikii uzun zamandır şekersiz içiyorum çayı kahveyiBaşına gelebilecek en kötü şey gelmişşekersiz mi
Ben türk kahvesini şekersiz içebiliyorum ama çayı şekersiz içemiyorum . Bir sene şekersiz içtim ama baktım şekerden sonra çayı da bırakıyorum hemen şekerli içmeye başladımTabikii uzun zamandır şekersiz içiyorum çayı kahveyi
Aa ben alıştım çok güzel geliyor ya şekerli içemiyorum artık hiçBen türk kahvesini şekersiz içebiliyorum ama çayı şekersiz içemiyorum . Bir sene şekersiz içtim ama baktım şekerden sonra çayı da bırakıyorum hemen şekerli içmeye başladımÇayı şekersiz içtiğim zaman ağzım kuruyor falan
Zaten yarım çay kaşığı şeker kullanıyordum sonra dedim bunu da atmadan içebilirim bence dedim sonrası şuan 1,5 çay kaşığı şeker kullanıyorumAa ben alıştım çok güzel geliyor ya şekerli içemiyorum artık hiç
Az at azalta azalta belki kesersin
Bence önce 1e sonra yarıma yine düşürZaten yarım çay kaşığı şeker kullanıyordum sonra dedim bunu da atmadan içebilirim bence dedim sonrası şuan 1,5 çay kaşığı şeker kullanıyorum
Zaten günlük hayatta şekeri bir tek çayda kullanıyorum yani azaltmak istemiyorumBence önce 1e sonra yarıma yine düşürzamanla o yarımıda yine istemezsin tekrar
Öylese yi gitsinZaten günlük hayatta şekeri bir tek çayda kullanıyorum yani azaltmak istemiyorumbele çekzel
Mimmoş fark ettin mi bugün sadece ikimiz yazdık topiğe herkes nerede?Öylese yi gitsin
Evett yaa nerde kızlar bizi terkmi ettilerMimmoş fark ettin mi bugün sadece ikimiz yazdık topiğe herkes nerede?
İşsiz gibi bir ikimiz varızEvett yaa nerde kızlar bizi terkmi ettiler
Fincanını çok beğendim süper afiyet olsun canımİşlerimi bitirdim bi kahve içeyim dedim kAhvemin başına gelmeyen kalmadı
Olsun olanla idare edeyim sonra yine içerim
Benim bugün yoğundu sabah evin işlerini hallettim öğleden sonra terapim vardı 1.5 saate yakın sürüyor eve gelmemiz 5 i buldu yemek kahve derken akşam oldu anca girebildim kızlar kusura bakmayınEvett yaa nerde kızlar bizi terkmi ettiler
Hep biz mi yazıcaz sen topikten kaç yazma gelince de kimse yok yaaa işte beyle olirMimmoş fark ettin mi bugün sadece ikimiz yazdık topiğe herkes nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?