- 23 Ocak 2016
- 33.036
- 49.384
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.021
Kızlar biz şuna dikkat ettik adet bittikten sonra mıydı adet olduktan sonra mıydı tam hatırlamıyorum doktor demişti 11 12 13. günleri sık ilişkiye girin demişti o günlerde yapmıştık tabii hemen olmadı bizim de o günlerde hamile kalmışım büyük ihtimal ben de hesaplarıma göreİnanamıyorum ya bideboyle pik görmesini filan mı beklememiz gerekiyor bebemiz olsun diye
E millet nasıl şak şak çocuk yapıyor ki o zaman
Biz pkosluyuz amaKızlar biz şuna dikkat ettik adet bittikten sonra mıydı adet olduktan sonra mıydı tam hatırlamıyorum doktor demişti 11 12 13. günleri sık ilişkiye girin demişti o günlerde yapmıştık tabii hemen olmadı bizim de o günlerde hamile kalmışım büyük ihtimal ben de hesaplarıma göre
Olsun benim yakın arkadaşım da öyleydi hamile kaldı çocuğu büyüdü bile canım umutsuz olmaBiz pkosluyuz ama
İnsta tiktok olsa yine iyi onun videolarını wp durumunda paylaşıyoTakip etme ben indirmedim bile o uygulamayı instagramda bile herkesin storysine bakmam belli kişilerin bakarım o kadar bir de o dediğim seyahat eden adamı çok takip ederim
Valla nebileyim kuzu. Bende artık şeytmiyorum gün aşırı ilişki tek yolu heraldeİnanamıyorum ya bideboyle pik görmesini filan mı beklememiz gerekiyor bebemiz olsun diye
E millet nasıl şak şak çocuk yapıyor ki o zaman
İşte düzenli olunca o oluyoda düzensiz olunca en iyisi gün aşırı ilişki diyorlar niloşum sperm zaten 3 gün yaşıyor. Yumurta 1 gün yaşıyOr. Gün aşırı olunca illa denk gelebilirler mantığıykaKızlar biz şuna dikkat ettik adet bittikten sonra mıydı adet olduktan sonra mıydı tam hatırlamıyorum doktor demişti 11 12 13. günleri sık ilişkiye girin demişti o günlerde yapmıştık tabii hemen olmadı bizim de o günlerde hamile kalmışım büyük ihtimal ben de hesaplarıma göre
Yok tatlım o bakımdan demedim.Olsun benim yakın arkadaşım da öyleydi hamile kaldı çocuğu büyüdü bile canım umutsuz olma
Anladım canım bilgim yok yumurta çatlamadığı için dimi peki doktor yumurta çatlaması için ilaç vermiyor muYok tatlım o bakımdan demedim.
Bizim yumurtlama günümüz belirsiz pkoslu olduğumuz için
O sebepten sizin gibi hesaplayamiuoruz ki
Nasıl olsun canım bildiğin gibi sen nasılsın?Kizlaar nasılsınız??
Sabret su iç canım yada dayanamıyosan uyuŞuan karnım aç ve yemeden yatıcam ama canım nasıl birşeyler çekiyor bugün 2.günüm bozmuyorum ama canım çok tatlı istiyorbu sefer bozmayı düşünmüyorum fit olucam inşallah eski kiloma dönünce yerim biraz sabır yahu biraz nolur sabret
Ben de ayni cnm koşturmaya devam evde.. yeni rutinler olusturmaya çalışıyorum. Evi de kendimi de daha derli toplu tutabilmek adına..pazartesi günü ben de diyet ve yürüyüşe baslamayi planlıyorum. Son kalan islerimi toplamıyorum bakalin ne kadar başarılı olacağım..Nasıl olsun canım bildiğin gibi sen nasılsın?
Su içtim yarım litre bikaç tane de çilek yedim kapanışı yaptım 2.gün bitti çok şükürSabret su iç canım yada dayanamıyosan uyu
Pazartesi inşallah birlikte adımlarımızı paylaşırız.Ben de ayni cnm koşturmaya devam evde.. yeni rutinler olusturmaya çalışıyorum. Evi de kendimi de daha derli toplu tutabilmek adına..pazartesi günü ben de diyet ve yürüyüşe baslamayi planlıyorum. Son kalan islerimi toplamıyorum bakalin ne kadar başarılı olacağım..
Hadi böyle böyle alışcan canımSu içtim yarım litre bikaç tane de çilek yedim kapanışı yaptım 2.gün bitti çok şükür
GünaydınnnnnHadi böyle böyle alışcan canım
günaydınnnn tatlımlarrr
Yaaa harikalar canımMinnoşlArım
Karanfillere bittim bittimMinnoşlArım
Bende sabah akşam gidip gidip bakıyorum yaaYaaa harikalar canım
Nasıl güzel olmuşlar öyle içim açıldı onları görünce
Karanfil cidden çok güzel çokta güzel büyüdü hiç beklemezdim yakın olsak sana da bi karanfil verirdimKaranfillere bittim bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?