- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.859
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.001
...baskaldirmis ...baskaldirmis kavusmuyor düğmeler misali yaniHer o dönemde oluyorsa demek ki sende öyle bir etkisi var benim de mesela göğüslerim hassaslaşır
Ben o gün ne olduğunu bi anlayabilsem çok iş başarcamYumurtlama döneminde sizin karninizda da deli gbi gaz oluyor mu
Kasik bolgeisnde
Fenomenler dünyanın sonunu getirecek diye korkuyorumFenomen alınca iyi reklam almıştır tabii kazanmaya başlayınca bırakmıştır öğretmenliği
Heh aynen öyle tombul tombul...baskaldirmis ...baskaldirmis kavusmuyor düğmeler misali yani
İbrahim Tatlıses /tombul tombul ...
Ovulasyon testleri ne güne duruyorBen o gün ne olduğunu bi anlayabilsem çok iş başarcam
Ben de sevmiyorum inan ki sadece 1 kişiyi takip ediyorum o adam da seyahat ediyor Türkiyeyi drone ile harika çekimler yapıyor öyle diğer fenomenleri takip etmemFenomenler dünyanın sonunu getirecek diye korkuyorumafedersiniz ama her delikten bir fenomen çıkıyor ve hiçbirini de sevmiyorum
Ayyy hamile kalıyor saçma sapan paylaşımlar ,doğuma gidiyor ya sırf kameraya poz vereceğim güzel çıkacağım diye sancıdan geberiyor ama ıkınmak yerine bir oda dolusu arkadaş ile video çekiyorBen de sevmiyorum inan ki sadece 1 kişiyi takip ediyorum o adam da seyahat ediyor Türkiyeyi drone ile harika çekimler yapıyor öyle diğer fenomenleri takip etmem
Kız zaten fotodan da ibomu geldi dedim şarkı söylüyo...baskaldirmis ...baskaldirmis kavusmuyor düğmeler misali yani
İbrahim Tatlıses /tombul tombul ...
Oda işe yaramıyo bu ay yaptım 32 taneydi birinde bile göremedim pikiOvulasyon testleri ne güne duruyor
Tiktok hiç indirmedim saçma sapan diyorlar ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla gına geldi iyice şaşırdı milletAyyy hamile kalıyor saçma sapan paylaşımlar ,doğuma gidiyor ya sırf kameraya poz vereceğim güzel çıkacağım diye sancıdan geberiyor ama ıkınmak yerine bir oda dolusu arkadaş ile video çekiyordeli oluyorum. Minicik bebeği şekilden şekile sokup bin tane kamera sokuyorlar bebeğin gözüne yazık günah yaa Allah akıl fikir versin. Hele tiktok diyecek tek bir kelimem yok buna.
Ah ah bu adamları ne yapmalı bilmemAynen öyle bugün arabasıyla uğraşmaktan kızı azcık sen gezdir çıkar dedim yok 1 saatin lafını yaptı sinirlerim tepeme çıktı
Ayy bizim bi amca kızı var. İllallah ettirdi tiktoktan. Sürekli tiktok videoları paylaşıyorTiktok hiç indirmedim saçma sapan diyorlar ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla gına geldi iyice şaşırdı millet
Bende Instagram da görüyordumTiktok hiç indirmedim saçma sapan diyorlar ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla gına geldi iyice şaşırdı millet
Bende beğeni butonunda kusma emojisi arıyorumAyy bizim bi amca kızı var. İllallah ettirdi tiktoktan. Sürekli tiktok videoları paylaşıyor
Buna kusmak serbest şöyle kenara kenara birazdan çamaşır sularızBende beğeni butonunda kusma emojisi arıyorumdur bende kusayım
Takip etme ben indirmedim bile o uygulamayı instagramda bile herkesin storysine bakmam belli kişilerin bakarım o kadar bir de o dediğim seyahat eden adamı çok takip ederimAyy bizim bi amca kızı var. İllallah ettirdi tiktoktan. Sürekli tiktok videoları paylaşıyor
Evet oraya da yüklüyorlar tiktok yazıyor altta görüyordum ayy saçma sapan şeyleri hiç izlemem inan ki zaten takip ettiğim sayıyı bile yükseltmemeye çalışıyorumBende Instagram da görüyordum
Valla hiç bilmiyorum kaç takipçim var kaç kişiyi takip ediyorum falan hiç ilgilenmem böyle şeyler ile. Ama instagramda ekli olan herkesi sima olarak tanırım. Herşeyin cılkını çıkardılar .Evet oraya da yüklüyorlar tiktok yazıyor altta görüyordum ayy saçma sapan şeyleri hiç izlemem inan ki zaten takip ettiğim sayıyı bile yükseltmemeye çalışıyorum
Evet işte ben de hesabıma yabancı kişileri almam takipçiler de hepsi tanıdıklarımdır hatta sürekli story paylaşan bikaç kişiyi takipten çıktım takipçim fazla gözüküyorValla hiç bilmiyorum kaç takipçim var kaç kişiyi takip ediyorum falan hiç ilgilenmem böyle şeyler ile. Ama instagramda ekli olan herkesi sima olarak tanırım. Herşeyin cılkını çıkardılar .
İnanamıyorum ya bideboyle pik görmesini filan mı beklememiz gerekiyor bebemiz olsun diyeOda işe yaramıyo bu ay yaptım 32 taneydi birinde bile göremedim piki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?