- 23 Ocak 2016
- 33.039
- 49.384
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.981
Amin aynen öyle ben de öyle oluyorumAllah ailesine sabır versin
Su ölüm ne kadar dogal ne kadar sürecin gerekliliği olsa da
Sanki hiç görülmemiş bişeymis gibi lafı ne zaman geçse yada aklıma ne zaman düşse dehşete kapılıyorum ya
Öğretmenlikten mi istifasını verdiEvet .geçen gün istifasını verdi hatta .
Artık dönmek istemiyormus, zaten çok kazaniyormus
Ha ha aynen benim de bayramlaşmayı bile parti parti yaptım hergüne bikaç kişiHayatım kk oldu adeta
Arkadaşlarıma yetişemiyorum desem yeridir
EvettÖğretmenlikten mi istifasını verdi
Abur cuburlari ne zaman gomuyorsunAkşam yemeği sonrası mutfağı topladım
Çayı demledim
Çamaşırları astım
Kızımdan gizli balkonda meyveli soda içiyorum hele görmesin sodama gömülür
Fenomen alınca iyi reklam almıştır tabii kazanmaya başlayınca bırakmıştır öğretmenliği
Yok kız bıraktım bu sefer kararlıyım 14 mayısta dün yiyecek kısıtlamasına girdimAbur cuburlari ne zaman gomuyorsunuyutunca mi
Harika ya önceden eşim nişanlı iken çok gönderirdi eve şimdi yeme deyip duruyor vay 3 kağıtçı vay kandırdı beniBanada alttaki bakkal koca bi kare çikolata göndermiş. Ayıp olmasın diye yedim
Kaçıncıya gönderiyo bende bigün evde bişey yapayımda götüreyim. Götürmüşken de diyete girdim Artık gönderme diyim
Hep öyleler amaHarika ya önceden eşim nişanlı iken çok gönderirdi eve şimdi yeme deyip duruyor vay 3 kağıtçı vay kandırdı beni
Ohh yorgunluk cayı ne iyi giderMutfak silindi
Lavabolar wc ovuldu yıkandı
Wc terlikleri bile ovuldu yıkandı
Banyo yerler silindi
Kömür maskesi yapılıp cilt temizlendi duş alındı
Hazır banyoya girmişken kızçe de yıkandı
Şuan bornozla çay içiyurum
Bana biri kısıtlama yapınca hiç sevmediğim şeyleri bile yemeye başlıyorumYok kız bıraktım bu sefer kararlıyım 14 mayısta dün yiyecek kısıtlamasına girdim
O cuğaralar kimin bakimHep öyleler ama
Ohh yorgunluk cayı ne iyi gider
Bende böyle
Yok bu sefer kararlıyım yaza fit girmek istiyorumBana biri kısıtlama yapınca hiç sevmediğim şeyleri bile yemeye başlıyorum
Yok bu sefer kararlıyım yaza fit girmek istiyorum
Yumurtlama döneminde sizin karninizda da deli gbi gaz oluyor muBenim deeel ev ağasının
Bence ayaklarından üşütmüşsündür ondan olabilir benim ondan oluyor geneldeYumurtlama döneminde sizin karninizda da deli gbi gaz oluyor mu
Kasik bolgeisnde
YaaaBence ayaklarından üşütmüşsündür ondan olabilir benim ondan oluyor genelde
Her o dönemde oluyorsa demek ki sende öyle bir etkisi var benim de mesela göğüslerim hassaslaşırYaaa
Hiç çorap giymiyorum sıcak basıyor diyeüşüdü belki de doğru.
Ama her yumurtlama donemimde oluyor da bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?