- 23 Ocak 2016
- 33.047
- 49.385
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.801
Gözümün önünde canlandı da ne tatlıymışsınızdır çiçeğini almış gelmiş ne güzel aferim enişteye ben de takdir ettim Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah senin bizim hepimizinBen de ciddi duramıyorum ya .
O gün kapıya çiçekle geldi ya. Kapıyı açmadan delikten baktim elinde cicek bizimki mahcup bekliyor orda.
İçimden dedim ki hic gülme Nur ciddi dur hatta yüzüne bile bakma Kapıyı açınca
Sinirli bir bakışın olsun yüz verme dedim.
Sonra Kapıyı açar açmaz yüzüne püskürtmeli kahkaha attım.
Neyse en azından kahkahayla karışık da olsa yüzüne tükürdüğüm için mutluyum
Sonra kapiyi geri yüzüne kapattım.
Adam bir daha çalıyor Kapıyı açamadım gülme krizi geldi.
Ah Nur ah şu ciddi duruşu ne zaman becereceksin dedim kendime.
Tekrar açtım Kapıyı .
Öyle saçma sapan bir karşılaşma oldu işte.
Yaaa ne güzel yapmışsınızBu yavruların annesini marketin önünden aldım ben süt içiyordu yalnızdı bir de ne kadar çok bitliydi temizledik arındırdık pampacık oldu
Evet biz gece nöbetindeyiz topiğin onlarda sabah nöbetine gelirler Artık napalımZerre uyudu bak sabah erkenden kalkar biz sündük sündük takılırızyaz ayı da girdi tamam ben iyice gevşetirim işleri
Bende habire verip duruyorum ama bu ramazan yaroşmalarının ödülleri daha belli olmadı galiba bekliyorum bakaşım en sonunda bascam bendeBaktım oy ver oy ver olmuyorum bastım parayı aldım
Evlendiler şimdi ama 10 seneye yakın sevgililiklerinde elini tutturması bile sayılıdır maşallahFazla naz da aşık usandırır ama arkadaşının da yaptığı doğru değil aslında kaçar kalır sonra öyle
Eşin istememiştir ondan siyah kedinin birini götürelim eve diyorum o zaman ben gelmem diyorYaaa ne güzel yapmışsınızdediğim o mahallenin kedisini bende ilk gördüğümde alıcaktım eşim sahibi var dedi sonra bıraktım beni kandırmışta olabilir istemediğinden ama hep burda görüyorum
Evet biz gece nöbetindeyiz topiğin onlarda sabah nöbetine gelirler Artık napalımkız bende aksine kışım gevşetiyorum o karanlık havalar benim keyif yapma havalarım oluyo
Bende habire verip duruyorum ama bu ramazan yaroşmalarının ödülleri daha belli olmadı galiba bekliyorum bakaşım en sonunda bascam bendeçokta güzel bi nick aklıma geldi 1 ay geçsede değişsem
Evlendiler şimdi ama 10 seneye yakın sevgililiklerinde elini tutturması bile sayılıdır maşallah
Yok kız googleda geziyordum
Nolcakki ya evin içinde bi minnoş kedimizde olsa sinirlenince tırmalatırızEşin istememiştir ondan siyah kedinin birini götürelim eve diyorum o zaman ben gelmem diyor
Aynen biz gece kuşu
Sen aynı ben kışın kapalı havalarda da iş yapasım gelmiyor yazın açık havada da dışarıda gezesim varolduğu kadar napalım
Yeni nick geliyor desene inşallah proluk da gelir de
Gece yeni başlıyo biİm içinYok kız googleda geziyordumdaha erken saat yahu
Benimkinin kucağına otursa kedi yeter tüy tiki varNolcakki ya evin içinde bi minnoş kedimizde olsa sinirlenince tırmalatırız
aynen aynen ama hava açıkken temizlik yapasında azcıkgeliyo
haziran sonunda değişiyorum inşallah
Gece yeni başlıyo biİm için
Ben dedim çocuk olmazsa kedi alcam bananeBenimkinin kucağına otursa kedi yeter tüy tiki var
Aynen gece vardiyesi
Allah çocuk versin canım inşallah hem kedi hem çocukBen dedim çocuk olmazsa kedi alcam banane
Aaa 2 kişi evdeyken ev alt üst oluyo bir çocuk bir kedi ben kafayı yerim heraldeAllah çocuk versin canım inşallah hem kedi hem çocuk
Bizim de öyleydi nasıl dağıtıyorduk şaşırıyordum gerçi hala öyle ama topluyorum sevmiyorum dağınıklığı derli toplu olacak sadece oyuncaklar dağınık kalabilirAaa 2 kişi evdeyken ev alt üst oluyo bir çocuk bir kedi ben kafayı yerim heralde
Bende artık dağınık gördükce sinir olmaya başladıBizim de öyleydi nasıl dağıtıyorduk şaşırıyordum gerçi hala öyle ama topluyorum sevmiyorum dağınıklığı derli toplu olacak sadece oyuncaklar dağınık kalabilir
Ben müziği açtım
Benimde artık dağınık gördükce sinirim bozuluyor vallaBizim de öyleydi nasıl dağıtıyorduk şaşırıyordum gerçi hala öyle ama topluyorum sevmiyorum dağınıklığı derli toplu olacak sadece oyuncaklar dağınık kalabilir
Ben müziği açtım
Tamam canım iyi geceler benimki de oturuyor daha Allah rahatlık versin canımBende artık dağınık gördükce sinir olmaya başladı
Benimde artık dağınık gördükce sinirim bozuluyor valla
niloşş ben gidiyorumadamın erken yatacağı tuttu. Kendide yalnız yatmıyo illa beraber yatcaz
Kızzzz ne konusuyonuz bıdır bıdır uyusanizaBende artık dağınık gördükce sinir olmaya başladı
Benimde artık dağınık gördükce sinirim bozuluyor valla
niloşş ben gidiyorumadamın erken yatacağı tuttu. Kendide yalnız yatmıyo illa beraber yatcaz
İyi geceler niloşum tospiğimTamam canım iyi geceler benimki de oturuyor daha Allah rahatlık versin canım
Hiiiiiiiçççç öyle mabet ediyoduk ama ben gitmek zorunda kaldım kahvem sabah damlıcam buraya çok konuşmayın birikmesin okuncak sayfaKızzzz ne konusuyonuz bıdır bıdır uyusaniza
Takvimin çok yakışmış canım 30 küsürlü haftaları görmeyi nasip etsin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinNiloyatospikk niloya kızın ne kadar havalı. Hem bisikleti var hem üstü açık arabası Saçları da pek güzel maşAllah
i p e k bu sana ders olsun. Bir daha eşinle yaşadığın kavgaları babana anlatma. Sizin aranızda olanlar içinizde kalsın. Sen affediyorsun ama aileler unutmuyor. Baban şimdi huzursuzdur, aklı kalmıştır. Kızıma yine kötü davranıyor mu diye. İnşAllah tez vakitte araları düzelir. Eşinde akıllanır, aynı hareketleri tekrarlamaz
Sen de gelKızzzz ne konusuyonuz bıdır bıdır uyusaniza
Ben biraz daha müzik paylaşayım çıkıcam ben deİyi geceler niloşum tospiğimkahve geldi ben gidiyorum
Hiiiiiiiçççç öyle mabet ediyoduk ama ben gitmek zorunda kaldım kahvem sabah damlıcam buraya çok konuşmayın birikmesin okuncak sayfaiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?