- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.621
Seni severim oyyy bir yanaktan bir gidiktanEvet şimdi mutfağa girişicem başladı uykum gelmeye çünkü toplamadan yatmayım sen de kıl namazını senin kuzular uyumuştur uykunu al sabah vakitlice uyanıyorlar seninkiler daha erken uyanıyor dinlenmek lazım gece uykusu birşeye benzemiyor
Tamam canım ben de seni seviyorum Allah rahatlık versin inşallah görüşürüzSeni severim oyyy bir yanaktan bir gidiktan
Son msj di ben kaçtım
Kredimiz var kuzum. Ara ödemeyle erken kapatırsak tabi olur. Yada başka bişey nasip olursa. Rabbimin önümüze ne çıkarcağını bilemeyiz doğru diyosunNeden 10 11 sene var canım o belli olmaz ki benim de hayaller olarak var bakalım ama buradaki evimize alışkınız çevremize alışkınız eşim taşınmak istemiyor annem taşınacak onu bekliyorum eşimi ikna etmek mesele yılların verdiği buraya alışkanlık var zaman gösterecek
Ödemesi bitince bakarsınız satıp daha güzel geniş balkonlu alırsınız Allah gönlüne göre versin inşallahKredimiz var kuzum. Ara ödemeyle erken kapatırsak tabi olur. Yada başka bişey nasip olursa. Rabbimin önümüze ne çıkarcağını bilemeyiz doğru diyosunçevre alışınca zoe oluyo ama kopmak ben daha 1 bucuk senedir burdayımm pek tanıdığım yok bir komşuyla gidiş geliş yaptık sadece pandemiden önce pandemi başlayınca oda bitti bide eşimin halasıyla amcaları yakınız çok onlarla gidip geliyorum işte
Günaydın canımGünaydın karincalarim. Eki Görüntüle 2848833
Çalışkanlık güzeldir.
Bos duranı Allah sevmez diyerek güne başladım .
Eşim mutfakta kahvaltı hazırlama görevini ustlenince ben de hemen yatak odasına koştum.
Önce çamaşır makinesini çalıştırdım.
Sonra yatak çarşaf onlari balkonumun iç kısmına silkeledim. Balkonumu yikayacagim sonra.
Şimdi geri tutucam çarşafı pikemi de serip düzenleyeceğim.
Oh mis.
Ondan önce yatak basligim biraz sararmış onu bir güzel sileyim de mi
Kendine haksızlık etme.Günaydın canım
Ben kendimi karınca gibi hissetmiyorum ağustos böceği gibi hissediyorum
Dün gece geç yattım tam yatağa yattım kızım anneee hooopp onun yanına geçtim gece o da çok tepişti 9da da uyandıKendine haksızlık etme.
Benim 3 cam kaldı silinecek ben daha yataktayım canım kolay gelsin sana pire gibisin maşallahŞimdi yatak odası camlarimi silicem.
Siz de kendinizinkini bir kontrol edin bakem temiz mi ?
Dün çok tembeldim kilo alırım böyle olursam.Benim 3 cam kaldı silinecek ben daha yataktayım canım kolay gelsin sana pire gibisin maşallah
Ben sana uyu demiştim de mi benimkilerDün gece geç yattım tam yatağa yattım kızım anneee hooopp onun yanına geçtim gece o da çok tepişti 9da da uyandıbu gece uykusuz kaldım keşke erken yatsaydım 3 te yattım ders olsun
Telve den peeling yapmayı sevmiyorumEki Görüntüle 2848879
Sabah kahvesi içilir.
Telvesi yüze peeling yapılır.
Ziyanı sevmez Türkler
İçimde yapicam bende
İnşallau canım benimÖdemesi bitince bakarsınız satıp daha güzel geniş balkonlu alırsınız Allah gönlüne göre versin inşallah
Ben bu çevrede doğdum büyüdüm eşim de öyle burada çoğu insan tanır bizi
Maşallah de hepsini kapsıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?