- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.461
Ayy hadi seninde güzel haberlerini alırız inşallahGeçen bayramda eşim ekmek almaya çıktığında çevirmişler o yüzden korktuk valla neyse bayram geçsinde gideriz yine azcık üzüldümde ama. Ama haberlerde birine 4 bin küsür yazmışlar fiyat arttı heralde
Ayyyy çok mutlu oldumm Allahım sağlıkla devamını getirsinçok dikkat et hep duamdasın
Şey bende dün bi test yaptım çok çok silik çıktı ama emin değilim 3 4 gün sonra tekrarlıcam bakalım kimsenin haberi yok daha
Bayadır takip etmiyorum altını artık kumbara yaptım dolunca açıp dolara çevirmek hedefim bakalım ne kadar dolacakHe bir düşüktü ki anlatamamilk çeyreğimi 770 TL ye ikinciyi 765 TL ye aldım
Yaaa inşallah inşallah topiğin 2.bebeği de gelsin inşallah nasıl sevindim anlatamam Allah herkese isteyen herkese versin Yaradan Mevlam eteğinizi çekelesin beni sokağa çıkarrrr arkadaşlara gidicemmmm bennn diyeGeçen bayramda eşim ekmek almaya çıktığında çevirmişler o yüzden korktuk valla neyse bayram geçsinde gideriz yine azcık üzüldümde ama. Ama haberlerde birine 4 bin küsür yazmışlar fiyat arttı heralde
Ayyyy çok mutlu oldumm Allahım sağlıkla devamını getirsinçok dikkat et hep duamdasın
Şey bende dün bi test yaptım çok çok silik çıktı ama emin değilim 3 4 gün sonra tekrarlıcam bakalım kimsenin haberi yok daha
Ben aldıktan sonra bir düştü anlatamam . Ama şuan yine 700 lerdeBayadır takip etmiyorum altını artık kumbara yaptım dolunca açıp dolara çevirmek hedefim bakalım ne kadar dolacak
İnşallah kuzum ben umutsuzum amaAyy hadi seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Ay hadi inşallah canım benimYaaa inşallah inşallah topiğin 2.bebeği de gelsin inşallah nasıl sevindim anlatamam Allah herkese isteyen herkese versin Yaradan Mevlam eteğinizi çekelesin beni sokağa çıkarrrr arkadaşlara gidicemmmm bennn diye
Ama çokzelmişHiç alacağım yoktu Let... da gezerken araya reklam girdi ne güzelmiş he deyip tıkladım ihtiyacım var mı hayır gel de anlat şimdi kendimearadaki reklamlar ne kadar da kötü işte ilgiyi çekip paramıza konuyor bunlar
Ben geçen sene bir tane kot tunik beğendim 190 TL idi almadım . Sonra sezon sonu indirimi ile 50 TL ye aldımHiç alacağım yoktu Let... da gezerken araya reklam girdi ne güzelmiş he deyip tıkladım ihtiyacım var mı hayır gel de anlat şimdi kendimearadaki reklamlar ne kadar da kötü işte ilgiyi çekip paramıza konuyor bunlar
Olsun düşse de yakın zamanda bozdurmayacaksan zararın olmaz her zaman karlı bir yatırım aracıdır altın düşükken bilezik falan yapardık da yükseldiğinden beri altına girişmedik hiçBen aldıktan sonra bir düştü anlatamam . Ama şuan yine 700 lerde
Evet canım güzel ilgimi çekti hemen bu tarz bişey var aslında dolapta ama yok bu başka diyip aldımİnşallah kuzum ben umutsuzum ama
Ay hadi inşallah canım benim
Ama çokzelmiş
Ben bozdurmayı düşünmüyorum çok şükür şuan bir ihtiyacım yok.Olsun düşse de yakın zamanda bozdurmayacaksan zararın olmaz her zaman karlı bir yatırım aracıdır altın düşükken bilezik falan yapardık da yükseldiğinden beri altına girişmedik hiç
Ben bozdurmayı düşünmüyorum çok şükür şuan bir ihtiyacım yok.
Bayram bayram ne şekerlemesi
50 TL mi bedava iyi günlerde kullan canımBen geçen sene bir tane kot tunik beğendim 190 TL idi almadım . Sonra sezon sonu indirimi ile 50 TL ye aldım
Bir kerecik giyebildim çok şükür50 TL mi bedava iyi günlerde kullan canım
Şeker bayramı olduğu için şekerleme kurban bayramı olunca da kuzulamaBayram bayram ne şekerlemesi
Merak ettim kuzulama nasıl oluyor acabaŞeker bayramı olduğu için şekerleme kurban bayramı olunca da kuzulama
Berbat bir espri daha
Kurban bayramında gündüz azcık uyuyoruz ama gerçekten hayvanla uğraşırken yoruluyoruz bu bayramda da gezmiyoruz bari azcık uyuyim
Ben günlük çocuğu dışarı çıkarırken falan giyiyorum gezmeye gitmeyi beklemiyorum dolabı bekleyip duruyorlarBir kerecik giyebildim çok şüküro kadar beğenmiştim ki mağazaya her girdiğimde dokunuyordum en sonunda benim oldu.
Şeker bayramı şekerleme ya kurban bayramında da kuzu kesiyoruz o da kuzulamaMerak ettim kuzulama nasıl oluyor acaba
Evet kurban Bayramı'nda bizde uyuyoruz hatta babam şuan uyuyor benimde uykum geldi büyük ihtimalle bende uyurum
Bizim bahçede çilek yokŞeker bayramı şekerleme ya kurban bayramında da kuzu kesiyoruz o da kuzulamaazcık uyumanın yeni adı üff yine saçmaladım bence uyuyalım
Eşim de uyudu kızımı uyutunca ben de şekerleme yapıcam inşallah köyde kuş sesleri ne güzeldir zerre kuş sesleri eşliğinde uyumak sessiz sakin köyde uyanınca sabah bahçeye inerim kızaran çileklerden aç karına yerim insan özlüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?