- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.441
Zerre testim pozitif çıktıHadi inşallah güzel haberler alırsınızburaya da yazın sonucu birlikte sevinelim
Ohh misss afiyet olsun paranı da iyi günlerde harca ben de aldım harçlıkBende tam yazacaktım sabah erken kalkıp süslenecek olan kadınlar nerdeben 06:30 da kalktım annem ve ablam ile birlikte kahvaltıyı hazırladık sofrayı da bahçeye masaya kurduk keyifli bir kahvaltı yaptık . Amcam bana harçlık verdi 50 TL şimdi de halamlar var kahve içtik sohbet muhabbet
Ya ciddi misin çok mutlu oldummmmmZerre testim pozitif çıktı
bebiş yükleniyor %0.01
Ama ilk 3 ay yaşımdan dolayı riskliymiş. Siz yine bana bol bol dua edinherkesten Allah Razı olsun.
Bizde merkezi bir yerde oturuyoruz millet fıkır fıkır geziyor polis geçiyor bişey diyen yok o kadar ilginç ki anlatamam bunun adı kesinlikle tam kapanma değil resmen çuvalladık dün buradan geçen arabalar vızır vızırdı kızı zor gezdirdim dışarıda arabasıylaAy dün babam çarşıya gitti iki yerde çevirme olmuş ,demişler babama şuan ceza yazarsak 10.000 yazarız yazalım mi demişler babam da birşey dememiş geç demişler yazmamışlar.
Ben de hamile olduğumu öğrendiğim gün bayramdıZerre testim pozitif çıktı
bebiş yükleniyor %0.01
Ama ilk 3 ay yaşımdan dolayı riskliymiş. Siz yine bana bol bol dua edinherkesten Allah Razı olsun.
Çok sevindimZerre testim pozitif çıktı
bebiş yükleniyor %0.01
Paramı harcayacak yer yok kiOhh misss afiyet olsun paranı da iyi günlerde harca ben de aldım harçlıkyerini hazırladım bile kot ceket alıyorum
Bahçede kahvaltı keyfi mis gibi ya inşallah az kaldı biz de gidicez köye de yasakları bekliyoruz.
Polisler birşey yapmıyor zaten ama jandarma affetmiyor kolay kolayBizde merkezi bir yerde oturuyoruz millet fıkır fıkır geziyor polis geçiyor bişey diyen yok o kadar ilginç ki anlatamam bunun adı kesinlikle tam kapanma değil resmen çuvalladık dün buradan geçen arabalar vızır vızırdı kızı zor gezdirdim dışarıda arabasıyla
Evet jandarma farklı olabilirPolisler birşey yapmıyor zaten ama jandarma affetmiyor kolay kolay
İnternetten kargoyla alcam ben de para var gezemiyoruz dimiParamı harcayacak yer yok kine kıyafet alabilirim nede çıkıp gezebilirim. Bir süre benimle paracik.
Zengin olacağuk ZerreeeBir süre benimle paracik.
Para var çok şükür ama harcayamıyorumİnternetten kargoyla alcam ben de para var gezemiyoruz dimi
Allah razı olsun Niloyacım.Ya ciddi misin çok mutlu oldummmmmAllah kucağınıza almayı da nasip etsin ya nasıl sevindim anlatamam
Amin ZerrecimHadi gözün aydın , sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
3 ay her gebelikte riskli zaten ,sende bol bol dinlen istirahat et
Çeyrek de almışsın maşallah maşallah ben de kumbaraya atıyorum açınca dolara çeviririm diyorum bi dolsun bakalım daPara var çok şükür ama harcayamıyorumgeçen sene okul kapatılınca eve geldim ,karta her ay burs yatıyor dedim fırsat bu fırsat ablam ile internetten aklımıza ne geliyorsa sipariş verdik aldık, baktım olacağı yok 2 tane de çeyrek altın aldım
Allah'ım hep mutluluk gözyaşı döktürsün inşallahÇok ağladık eşimle
Evet çifte bayram bizim de öyle olmuştu çok mutlu olmuştuk bundan sonra dikkatli ol ilk 3 ay çok önemli dikkat et uzanma çok bir yerlere birşey kaldırmaAllah razı olsun Niloyacım.Çok ağladık eşimle. 5 denemeden sonra bize hayal gibi geliyor. Demek ki zamanı bu güneymiş. Çifte bayram oldu.
Amin ZerrecimBebeğim tutunmakla mucizeyi gerçekleştirdi. İnşallah ağzı, burnu herşeyi tam doğar.
Çok dua aldım bu sefer. Hepinizden Allah razı olsun.
Ya bende dolar alacaktım aslında ,babam dolar al demişti ama kadın olarak altın daha çekici geldiÇeyrek de almışsın maşallah maşallah ben de kumbaraya atıyorum açınca dolara çeviririm diyorum bi dolsun bakalım da
Kesinlikle altın tabii ki de ben de düşükken gram altın yapardım ama baya yükseldi bi ara düşmüştü o ara mı yaptınYa bende dolar alacaktım aslında ,babam dolar al demişti ama kadın olarak altın daha çekici geldi
Geçen bayramda eşim ekmek almaya çıktığında çevirmişler o yüzden korktuk valla neyse bayram geçsinde gideriz yine azcık üzüldümde ama. Ama haberlerde birine 4 bin küsür yazmışlar fiyat arttı heraldeAy dün babam çarşıya gitti iki yerde çevirme olmuş ,demişler babama şuan ceza yazarsak 10.000 yazarız yazalım mi demişler babam da birşey dememiş geç demişler yazmamışlar.
Ayyyy çok mutlu oldumm Allahım sağlıkla devamını getirsinZerre testim pozitif çıktı
bebiş yükleniyor %0.01
He bir düşüktü ki anlatamamKesinlikle altın tabii ki de ben de düşükken gram altın yapardım ama baya yükseldi bi ara düşmüştü o ara mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?