- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.421
Hımm sag olun simdi anladim teşekkürlerHayır onları da okuyabilirsiniz. Allah a sığınıyorsunuz şerden kötülükten o dualarla. Hatta fetva kitabından bir sayfa var paylaşabilirsem onu paylaşayım.
Teşekkür ederimBugün bayram
Erken kalkın hanımlar
Niloyatospikk i p e k Z Zerre Cookiie bebeklinick clara minikkkkkkk ve diğer unuttuğum arkadaşlarım Cümleten bayramınızı kutluyorum.
Rabbim bizlere daha nice bayramlara beraber kutlamayı nasip etsin
C ceycey0406 ceycey bayramın sonuna yetişebilecek misin arkadaşımyine de şimdiden seninde bayramını kutluyorum.
Yaptırdım evet. 11 gibi doktor kendi arayacakmış. Vakit geçmiyor.Teşekkür ederimsizinde bayramınız kutlu olsun. Test yaptınız mı
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızYaptırdım evet. 11 gibi doktor kendi arayacakmış. Vakit geçmiyor.
Amin cümlemizin canım
Yüzünüz hep gulsun.
Hayırlı bayramlar
İyi bayramlarBugün bayram
Erken kalkın hanımlar
Niloyatospikk i p e k Z Zerre Cookiie bebeklinick clara minikkkkkkk ve diğer unuttuğum arkadaşlarım Cümleten bayramınızı kutluyorum.
C ceycey0406 ceycey bayramın sonuna yetişebilecek misin arkadaşımyine de şimdiden seninde bayramını kutluyorum.
Yapmıyorum canım
Daha ben başlamadım aramaya kimse yok görüntülü konuşacak bi tek görümcemler var onları ortak arıcaz annemler yakın geçeriz azcık millet uyuyordur dahaGörüntülü aramalar yapıyoruz da millet hala uyuyor ya
Günaydın hayırlı bayramlar öptüm iyi şükür canımSağol canım evet uyuyor çok şükür sizin minik nasıl iyi dimi
Allah razı olsun sizlerinde bayramı kutlu olsun çokkk sevgiler güzel dilekleriniz için çokkk AminnnBugün bayram
Erken kalkın hanımlar
İyi bayramlar canım benimmmBugün bayram
Erken kalkın hanımlar
Kalktım kız gecmi oldu şimdiden sonra yapılmazmıCookiie uyudun kaldın dimi ben de uyuyakalmışım sözde makyaj yapacaktım bebeklinick sen yaptın mı makyaj süslendin mi @Nihal Prime bence sen hazırlanıp süslenmişsindir bende öyle bir izlenim bıraktın
Ohh yaa bahçede kahvaltı mis gibiBende tam yazacaktım sabah erken kalkıp süslenecek olan kadınlar nerdeben 06:30 da kalktım annem ve ablam ile birlikte kahvaltıyı hazırladık sofrayı da bahçeye masaya kurduk keyifli bir kahvaltı yaptık . Amcam bana harçlık verdi 50 TL şimdi de halamlar var kahve içtik sohbet muhabbet
Ay dün babam çarşıya gitti iki yerde çevirme olmuş ,demişler babama şuan ceza yazarsak 10.000 yazarız yazalım mi demişler babam da birşey dememiş geç demişler yazmamışlar.Ohh yaa bahçede kahvaltı mis gibiiyi bayramlar zerrem
Bizide annemler çağırdı kahvaltıya ama biz tamçarşının göbeğinde oturduğumuz için korktuk illa bi polise denk geliriz diye gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?