- 23 Ocak 2016
- 33.055
- 49.386
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.401
Ha ha aynı benimkiAy süslencenizmi bende mi süslensem hiç aklımda yoktu
Ahahah böyle böyle belki alışır iş yapmayabenim umudum kalmadı da. İftarda akşam namazı çabuk geciyo diye sen sofrayı topla ben namazı kılayım diyorum gidiyorum geliyorum sofra yerinde topluyorum son bi bardak kalıyo masada geliyo bardağı alıyo aaa ne cabuk kıldın geldin diyo
Bence de sen ütülü tut aniden giyxekleri şey ütüsüz olunca ütüleyene kadar çeneleri susmuyo
Harcasan genel olarak ev masraflarına gider. Şimdi benim market alışverişiyle eşiminkini kıyaslarsam benim daha çok tutar ama eşiminkinde tencereye gircek bişey yokYok bugün cüzdanıma para verdi hesaptan çektiğimizi yazdık ana paradan eksiltiyoruz cüzdana koyunca kim ne aldı yazacak hodri meydan bakalım en çok kim harcıyor görücezAllahtan geçen ay alacağımı aldım çok harcıyorsun diyor bakalım bir de böyle deneyelim
Biz şimdi hiç farketmez hepsini yazıcaz ev masrafı ya da şahsi o sigarasını bile yazacak bakalım ne çıkacak merak ediyoruz avmler kapalı şimdiHarcasan genel olarak ev masraflarına gider. Şimdi benim market alışverişiyle eşiminkini kıyaslarsam benim daha çok tutar ama eşiminkinde tencereye gircek bişey yokbirde harcamının türü gerekli
İyi bayramlar iyi geceler nasılsın serocum HoşgeldinHerkese iyi bayramlar kızlar öptüm iyi geceler
Ahah ya bende yüZüm için lazere gidiyodum gidemez oldum evde apdaylaAy bıyıklarımı bugün aldım da yol Allah yol.bitmedi.
Palaymisim ya ben meğer
Tamam yarın süslüyüzSusleeeeenilk bayram sabahi
Ahahah ay ne güzel olurdu ama beeGeçen eşimle dizi izliyoruz dedi ki bak bu patron adamların kredi kartı farklı renk oluyor araba alacak kadar çekim yapma hakları var falan filan dedi vay be dedimdüşünsene kredi kartımla gidiyorum bir Range Rover alıyorum zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış bendeki de o hesap
Yarın sabah süslenip güzel bayram kahvaltısı hazırlıyoruzSabah süsleniyoruz tamam mı sündüklük yok bak ben makyaj yapıcam karar verdimgezmeye gitmediğimize göre evde bari süslenek yahu
Hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın herkes iyimiİyi bayramlar iyi geceler nasılsın serocum Hoşgeldin
Allah iyilik versin canım iyiyiz çok şükürHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın herkes iyimi
Hadi bakalım ne olcak sonuç bence sende bu işBiz şimdi hiç farketmez hepsini yazıcaz ev masrafı ya da şahsi o sigarasını bile yazacak bakalım ne çıkacak merak ediyoruz avmler kapalı şimdio yönden bana artı bu internetten öyle çok şey alma huyum yok kitap alırım sadece
Lazerden sonuç alıyor musun.Ahah ya bende yüZüm için lazere gidiyodum gidemez oldum evde apdayla
Tamam yarın süslüyüz
Ahahah ay ne güzel olurdu ama bee
Ha ha aynı benimki
Yarın sabah süslenip güzel bayram kahvaltısı hazırlıyoruz
Daim olsun kuzucuğum uyuyodur mışıl mışıl sabah ne güzel olur giyer cicileriAllah iyilik versin canım iyiyiz çok şükür
İyi gecelerrrrHadi bakalım ne olcak sonuç bence sende bu iş
Herkese iyi bayramlar kızlar öptüm iyi geceler
İyi bayramlar
Bakalım merak ediyorum ne olacak benim şuan terapi var fazladan para olarak diğer türlü minimale geçtim kıyafet falan çok yok Allahtan artıkHadi bakalım ne olcak sonuç bence sende bu iş
Herkese iyi bayramlar kızlar öptüm iyi geceler
İyi bayramlar
Tamam inşallah sabaha süsleniyoruz el öpüp harçlığı alıyoruzAhah ya bende yüZüm için lazere gidiyodum gidemez oldum evde apdayla
Tamam yarın süslüyüz
Ahahah ay ne güzel olurdu ama bee
Ha ha aynı benimki
Yarın sabah süslenip güzel bayram kahvaltısı hazırlıyoruz
Vücut içinde gittim ama buzlu lazerdi canım ondam memnun kalmadım yarım bıraktım. Yüz için gittiğim lazer farklı baya fayda görmüştüm ama gitmeyi bırakıp ağdaya dönünce yine başa döndüm gibi olduLazerden sonuç alıyor musun.
Benvucut için gittim para çöp oldu kaybolmadi
Azalma da yk
İyi geceleri sero arkadaş yazmıştı canım onu alıntıladım ama bozulmuşİyi gecelerrrr
Sağol canım evet uyuyor çok şükür sizin minik nasıl iyi dimiDaim olsun kuzucuğum uyuyodur mışıl mışıl sabah ne güzel olur giyer cicileri
Bende pandemi diye hiç bişey almuyorum kıyafet falan şuan çok alasım var ama alsam nerde giycem diyorum bırakıyorumBakalım merak ediyorum ne olacak benim şuan terapi var fazladan para olarak diğer türlü minimale geçtim kıyafet falan çok yok Allahtan artık
EvettTamam inşallah sabaha süsleniyoruz el öpüp harçlığı alıyoruz
Ben de ondan dolayı almıyorum çıkıyorum canım ben iyi geceler Allah rahatlık versinBende pandemi diye hiç bişey almuyorum kıyafet falan şuan çok alasım var ama alsam nerde giycem diyorum bırakıyorum
Evett
Hadi bende kaçtım iyi geceler canım Allah rahatlık versinBen de ondan dolayı almıyorum çıkıyorum canım ben iyi geceler Allah rahatlık versin
Vücut içinde gittim ama buzlu lazerdi canım ondam memnun kalmadım yarım bıraktım. Yüz için gittiğim lazer farklı baya fayda görmüştüm ama gitmeyi bırakıp ağdaya dönünce yine başa döndüm gibi oldu
İyi geceleri sero arkadaş yazmıştı canım onu alıntıladım ama bozulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?