- 23 Ocak 2016
- 33.057
- 49.387
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.321
Benim de öyle regl olduğum zaman inanılmaz çikolata abur cubur çekiyor şuan reglim gece bile uyanınca mutfağa giriyorumŞimdi ben regl oldum ya canım abur cubur istiyor kesin ama evde yokmutfağa gidiyorum birşey yemek için aradığım şeyi bulamayınca bir bardak su içip yatağıma dönüyorum
Burayı anlayamadım canım nasılgece gece dur durduğun yerde. Camları karanlıkta nasıl göresin
Gece uykusu nasıl.Gong harika sevenler için ben yemedim hiç dekızım çatur çutur yiyor afiyet olsun sana kızım uyudu onun yerine de ye
Diyor ki gece gece nasıl cam sileceksin gündüz vakti sil diyor . Ben öyle anladımBurayı anlayamadım canım nasıl
Evet Bim’den aldım görüp duruyordum güzel sildi şimdi gece pek anlaşılmaz bulanık mı nasıl gündüz daha iyi anlaşılırEvet hAtta cunartesi pazAr camlar ve perdeleri halleder salı evin içine dönebilirim
Afiyet olsun bende bi kase dondurma yedim
Hadi kolay gelsinn file markwttenmi aldın bende ordan almıştım çok gğzeller cidden
Aaa öylemiymiş ya ben hep bu hafta bitiyo sanıyorum
Yok hayır canımGece uykusu nasıl.
O uyuyunca hemen panikle sende yatiyormusun uyanır beni uykusuz bırakır diye
Oh buyutmussun sendromları atlatmissiniz daYok hayır canım
Gece çok uyanmıyor 4 yaşında kızım ama küçükken de hiç öyle panikleyip erkenden yatmazdım biraz uykusuzluk oluyor tabi yapacak birşey yok
Tamam canım sonradan anladım ben de ayrı yazmamış ya anlayamadım korona ile ne bağlantısı var diyeDiyor ki gece gece nasıl cam sileceksin gündüz vakti sil diyor . Ben öyle anladım
Ban gelmesin dikkat et de orada yazınca ban çekebiliyorKimsecikler yok ben de kendimi bdv ye verdim. Okuyorum yazıyorum
Niloya camı kaçta sileceksin. Yarının planını mı yapıyorsun? Akşam vakti göremezsin dedim.Ben şimdi camı silmeye geçiyorum yeni cam bezi aldım bir deniyim önceden atlet külot dondudesenleri çok hoşuma gitti bezlerin sırf desenini beğenip aldım şimdi gel de o bezlerle cam sil belki cam silerken iştaha gelirim bu bezlerle
Şimdilik hiç düşünmüyorum nasip artık çevrem kardeş kardeş deyip duruyor da umarım pişman olmamOh buyutmussun sendromları atlatmissiniz dabaşka çocuk dusunuyormusun
Tamam canım sonradan anladımNiloya camı kaçta sileceksin. Yarının planını mı yapıyorsun? Akşam vakti göremezsin dedim.
Kişiler kendi hayatlarıyla ilgili en doğru kararı kendileri verirler.Şimdilik hiç düşünmüyorum nasip artık çevrem kardeş kardeş deyip duruyor da umarım pişman olmam
Yok hiç olmadı ama yine de dikkatli yazıyorum.Ban gelmesin dikkat et de orada yazınca ban çekebiliyor
Kızımın da kardeşi olsun isterim ama mantıken karr verdiğimde hayır diyorum duygusal olarak bakarsam istiyorum bu çok zor bir karar hayırlısı diyelimKişiler kendi hayatlarıyla ilgili en doğru kararı kendileri verirler.
Pişman olacagini düşünmüyorum.
Millete göre yaşarsan pişman olursun amaa
Muğlanın neresineAaaa olleeeey muglaya gidebilirimmmm
İyi bari sevindimBitmiş bitmiş @Nihal Prime bitti diyor takip etmis
Hiç kontrol altına alındığını düşünmüyorum da. Biz artık kendimizi koruyarak biraz olsun normalleşelim kışa geri gelir yasaklarKontrol altına alındı, bayramdan sonra kademeli normalleşmeye döneceğiz dedi.Tam kapanma uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasağı bayramdan sonra bitiyor mu?
Son dakika tam kapanma kararları... Tam kapanma ve yasaklar uzatılıyor mu? Sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek mi?www.milliyet.com.tr
Tam ayrıntıları, okulların durumunu hafta sonu açıklarlar heralde
Ben mopla siliyorum camları üstünden de cam beziyle geçiyoeumEvet Bim’den aldım görüp duruyordum güzel sildi şimdi gece pek anlaşılmaz bulanık mı nasıl gündüz daha iyi anlaşılır
Sana da afiyet olsun diş etlerim sızlıyor dondurmaya biraz ara verdim
Burdayız ya kızzKimsecikler yok ben de kendimi bdv ye verdim. Okuyorum yazıyorum
Bana da daha bugün eşimin halasi sordu yok mu atık diye evleneli bir ay sonra bir sene olacak. Ben de istiyorum ama hastayım erteliyorum. Tabi ona demedim kısmet deyip geçistirdimŞimdilik hiç düşünmüyorum nasip artık çevrem kardeş kardeş deyip duruyor da umarım pişman olmam
Eşim Muğlalı :) tatil maksatlı değil yaniMuğlanın neresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?