- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.281
Tekrardan kavuşmak nasip olsun inşallahSon iftarimiz gençler.
Ramazan bizden gidiyor.
hepimize afiyet olsunn niloşumm hayırlı iftarlarEvet tarhana
Oh mis dışarıdan afiyet olsun
İnşallahh zerremBende öyle diyorum inşallah başarabiliriz
Zikir ve dua anlamı taşıyan duaları okuyabilirler. Dua maksadıyla yaniOkunur değil mi
O zaman mesela gece yatarken okuyacak sure yok anladigim kadariyla. Veya icime korku geldiginde filan Felak Nas'ı okutamayacagim. O zaman ne yapacağım?Zikir ve dua anlamı taşıyan duaları okuyabilirler. Dua maksadıyla yani
Sakla suyuÇünkü benim küçük çarem biyerlerden çıkıp karısının suyuna tebelles olmuş yineee
AminnnEvi süpürdüm.
Mutfağı topladım
Banyoyu temizledim
Namazları kıldım
2 meryem, 4 fetih suresi okudum
İftarı yaptım çay içiyorum.
Ramazan da bitti bayrama erdik. Rabbim ömrümüzü ramazan tadında geçirmeyi nasip etsin inşallah
Kızz akşamda çalışıyon maşallah hee. Ben çayımı suyumu yudumluyorum hiçbir kuvvet kaldıramazAminnnne güzel dua ya inşallah
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın mutfağı topladım kızartma yaptıydım ocak yağ içinde sildim daha çamaşır serilecek balkon camını sileyim inşallah bu akşam
Neden bizim oralarada uğramiyorsun cicimKızz akşamda çalışıyon maşallah hee. Ben çayımı suyumu yudumluyorum hiçbir kuvvet kaldıramaz
Baktım 10 sayfa birikmiş 10 sayfa atladım son sayfada kimse kalmamış bebitomNeden bizim oralarada uğramiyorsun cicim
Size de afiyet olsun canım çay dedin dur ben de çay koyayım kendimeTekrardan kavuşmak nasip olsun inşallah
hepimize afiyet olsunn niloşumm hayırlı iftarlar
İnşallahh zerrem
Gündüz silemedim akşam bari sileyim rezil gibi kız çıkıyoruz öyle görünce canım sıkılıyorKızz akşamda çalışıyon maşallah hee. Ben çayımı suyumu yudumluyorum hiçbir kuvvet kaldıramaz
Benimde ütü varAminnnne güzel dua ya inşallah
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın mutfağı topladım kızartma yaptıydım ocak yağ içinde sildim daha çamaşır serilecek balkon camını sileyim inşallah bu akşam
Benim de geçen vardı yaptım şükür havalar ısınınca sık tşört değiştiriliyor bol bol ütüBenimde ütü varhepsi yığılmış beni bekliyor
Sağolasın canım sizede afiyetler olsunSize de afiyet olsun canım çay dedin dur ben de çay koyayım kendime
Bende cumartesi pazar belki başlarım olmazsa pazartesi annemlere giderim artık kaç hafta oldu görüşmeyeli özledim salı başlarım temizlik düzen güzelce bi girişirimGündüz silemedim akşam bari sileyim rezil gibi kız çıkıyoruz öyle görünce canım sıkılıyor
Git git değişiklik olurSağolasın canım sizede afiyetler olsun
Bende cumartesi pazar belki başlarım olmazsa pazartesi annemlere giderim artık kaç hafta oldu görüşmeyeli özledim salı başlarım temizlik düzen güzelce bi girişirim
Sanırım yasak 22 sinde bitecekmis 19 Mayıs'a birlestirecegiz deniyordu netleşti mi bu akşam bilim kurulunda filanSağolasın canım sizede afiyetler olsun
Bende cumartesi pazar belki başlarım olmazsa pazartesi annemlere giderim artık kaç hafta oldu görüşmeyeli özledim salı başlarım temizlik düzen güzelce bi girişirim
Ya bak aklıma dusurdun baktım ki bisküvi yok gong mu yicem simdiiii tuzlu cekirdek mi .Çayın yanında şu 1 paket bisküviyi yemeye ne gerek vardı hiç anlamıyorum hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?