- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.261
Sen yine de sana yakışanı yap kuzum.Amin canım umarım yaptıkları hataları başkalarına da yapmazlar umarım onların yaptıkları hataları ben ömrümde yapmam dileğim bu Allahtan o bahsettiğim kişiler yüzünden annem tansiyon şeker hastası oldu ben bunu affedebilir miyim hayır
Ramazanda fiks çorbamız tarhanaNe çorbası
Ben görüşmemeyi tercih ediyorum artık buna karar verdim anneme de dedim istersen sen görüşebilirsin affedebilirsin ama benim kararıma saygı duymalısın. Geçmişi düşünerek kendimi de üzmek istemiyorum hatta çevremdekilere de bana onlarla ilgili birşeyler anlatmamalarını söyledim. Bundan sonra onlara sadece hataları için dua ederim yapabileceğim bu kin nefret de beslemiyorum amaSen yine de sana yakışanı yap kuzum.
Affetmek insana en çok yakışan davranış biçimi.
İnanılmaz ic huzuru oluşturuyor.
Ben burdan yazsam roman olur başıma gelen haksizliklari.
Cahiller bilmiyorlar kul hakkının ne demek olduğunu Allah bilinclendirsin hidayete eristirsin diye dua ediyorum .
Demekki onlar da kendilerine o hali yakistiriyorlar.Ama insanız yaralanıyoruz, haksız yere bana yapılanları nasıl unutayım; bunun üzüntüsünden boşanma aşamasına geldim, sağlık sorunlarım oldu. Kendimi ifade edemedim diye içim içimi hala yiyiyor. Bazıları planlı kötü. Bilerek yapıyorlar.
Yemekten değilde benim herşeyi önüne getirmeye. Bırak çocuğm ben yaparım paşam bebeğim diye büyütünce olan bana olduBenim kayınvalide de alıştırmış hep iyi yemekler tatlılar evlenince ilk yıllar zorlanmıştım
Tar ha naaaMerdivenleri yıkadım şimdi yatağa uzandım yorulmuşum daha mutfağa geçicem Ramazanın son günü bilin bakalım ne çorbası
Yürekten amin bu konu için zerremAllah'ım sen koru
Ben artık verimli gün gecirmiyorumDondu geri döndüsen nerelerdesin
Babam ve erkek kardeşimden biliyorumYürekten amin bu konu için zerrem
Bu tarz insanlara üzülmekten sağlık sorunları oluyor maalesef affedip affetmemek değil aslında mevzu görüşmeme kararı iletişimi kesme kararı sosyal medyamdan da çıkardım telefon numaralarını da sildim ortak olan kişilerimize de onlarla ilgili bana birşeyler anlatmamalarını söyledim insan kendi yaşadıklarını biliyor. Bu tarz insanlar sanki her ailede var gibiAma insanız yaralanıyoruz, haksız yere bana yapılanları nasıl unutayım; bunun üzüntüsünden boşanma aşamasına geldim, sağlık sorunlarım oldu. Kendimi ifade edemedim diye içim içimi hala yiyiyor. Bazıları planlı kötü. Bilerek yapıyorlar.
Sahi su ne durumda içmeye devam mıBen artık verimli gün gecirmiyorumsuyuma ortakçı olan kocam var benim.
Ne ictigimi hesaplayamiuorum
Ah ahh çocuğm olsun onu böyle yetiştirmicem aslaaBabam ve erkek kardeşimden biliyorum
Birlikte iciyoz kocamlaSahi su ne durumda içmeye devam mı
Benim de bir çok yakın bir arkadaşım vardı bir gecede onunla olan bağımı kopardım önceden hep göz yumardım saf yerine koyulmama müsaade ederdim ama okuduğum kişisel gelişim kitaplarıyla terapilerle bazı şeylerin farkına vardım. Yaşımın verdiği şey mi bilmiyorum ama artık hayatımda bazı şeylere müsaade etmiyorum. Bu kişi eşim dahi olsaDemekki onlar da kendilerine o hali yakistiriyorlar.
Kendinizi ifade edin neden etmiyorsunuz?
Ben kendimden örnek vereyim.
Bir arkadaş vardı sadece kendisini düşünür başkası umrunda olmazdi. Büyüklenme özelliği vardi. Yine de
Cok severdik birbirimizi.
Ama başkalarına olan bakışı beni de incitmeye başladı bir müddet sonra.
Anlattım konuştum ama değişen bir şey olmadı ben de inceden uzadım yanından.
Eski samimiyetim kalmadı ama tamamen ipleri de koparmadim. Ararsa açarım aramazsa da hic aklima gelmez.
Ama hala dualarımda yer veririm.
Allah ona hidayet versin diye.
Evet tarhanaYemekten değilde benim herşeyi önüne getirmeye. Bırak çocuğm ben yaparım paşam bebeğim diye büyütünce olan bana oldunedense de bi eşime öyle yapmış. Kayınpederim bak herşeyi kendisi yapar hem çalışır hem gelir evdede 1 dk oturmaz bahçedir faln oyalanır yemek bile hazırlar kendisine. Kaynımda öyle keza. Ama bizimki böyle
Tar ha naaabende şimdi ikindiyi kıldım kuranı aldım elime okuyım. Yemek bugün dışardan rahatım
Yürekten amin bu konu için zerrem
NiyeBirlikte iciyoz kocamladün 1200 u kendi basima içtim.
Sonra bardakta sular mucizevi bisekilde azaliyordu .bil bakalım niye
Allahım inşallah seneye hep birlikte sevdiklerimizle birlikte varmayı nasip etsin eski güzel bayramlarımız geri gelsin inşallahSon iftarimiz gençler.
Ramazan bizden gidiyor.
Çünkü benim küçük çarem biyerlerden çıkıp karısının suyuna tebelles olmuş yineee
Bende öyle diyorum inşallah başarabilirizAh ahh çocuğm olsun onu böyle yetiştirmicem aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?