- 23 Ocak 2016
- 33.153
- 49.581
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.461
İnan maskenin koruyuculuğuna inanmamaya başladım ya bir evin içinde yaşayıp maskesizler geçmiyor maske takınıp hatta çift maske takana geçtiğini duydumValla bende bir ara babam için endişeliydim ama maskesiz dolaşmıyor o yüzden onun için de endişelenmiyorummaske ye aşılardan bile daha çok güveniyorum . Çünkü yan etkisi yok vücuduma giren birşey değil .
Yok canım yeterince dua topiği var ben buradaki yazılanlara anca yetişiyorumNiloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
Dua topigi oluşturun.
Öğleden beri gözüme kadar vuran bas ağrım dindi siz dua edince Allah im dualarınızı kabul etti.
İnşallah sizin de tüm dertleriniz dermana çevrilir.
Mutfağım şu an pırıl pırıl valla hic ümidim yoktu bugün kalır diyordum.
Ne katlanacak çamaşır var nede boşaltilacak makine nede yıkanacak bulaşık var ,yatsı namazını ezandan hemen sonra kilarim hep ,şimdi de televizyon eşliğinde iğne oyası yapıyorum biraz önce de sıcak çikolata içtim2 makina çalıştırılacak beni bekliyor
1 makina toplanıp dürülecek bekliyor
Bulaşık makinası boşaltılacak beni bekliyor
Namazımı kılcam bekliyor
Çerez çay bulaşıkları beni bekliyor
Yaa ben sündük değilim de kim sündük
Yaaa çok tatlısın kardeşim de anahtarlık yapmış bak atayım resim attıNe katlanacak çamaşır var nede boşaltilacak makine nede yıkanacak bulaşık var ,yatsı namazını ezandan hemen sonra kilarim hep ,şimdi de televizyon eşliğinde iğne oyası yapıyorum biraz önce de sıcak çikolata içtim
Ben senin baş ağrın için haşr suresinin bir ayetini okudum . Efendimiz de baş ağrısı için o sureyi önermişNiloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
Dua topigi oluşturun.
Öğleden beri gözüme kadar vuran bas ağrım dindi siz dua edince Allah im dualarınızı kabul etti.
Sen tesbihat mı yapıyorsun canımBen senin baş ağrın için haşr suresinin bir ayetini okudum . Efendimiz de baş ağrısı için o sureyi önermişinternetten buldum zaten tesbihatlardan ezberimdeymiş
Çok iyiiiiYaaa çok tatlısın kardeşim de anahtarlık yapmış bak atayım resim attı
Yok lise zamanı ablamlar ile yapıyorduk ama uzuun zamandır yapmıyorum . Ama yine de dua aklımda kalmışSen tesbihat mı yapıyorsun canım
Bilmiyorum herhalde satacakÇok iyiiiisatmak için yapıyor değil mi
Ayyy benim için banyo temizliği çok sıkıcı deliriyorum valla bulaşık makinası boşaltmayı çok seviyorum mutlaka birşeyler açıp izliyorum o sıradaÇamaşır katlama ve bulaşık makinesi boşaltma işi çookk zor benim için . Ama diğer tüm işleri severek yaparım
Selam maşallahSlm
Yemek çay tatlı olayları bitti mutfak temizlendi
Bulaşık makinası doluydu açtım yıkandı sabah yerleştiririm artık hepsini
2 makina çamaşır vardı katlanacak onları katladım
Yatağa attım kendimi inş erken uyurum çok yorgunum..
Yarın banyo komple temizlenmesi lazım bugün yapmadım çünkü, ve çamaşır yıkarım başka işim yok yarına
Ay canım çok sevindim geçmiş olsunNiloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
Dua topigi oluşturun.
Az da değil satar büyük ihtimalleBilmiyorum herhalde satacak
Kilona göre bu elbise güzel gider üf ben de bi 60 a düşsem 55 kiloda iken bele oturan elbiseler güzel duruyordu şimdi beğenmiyorum pekArkadaslar samimiyetinize güvenerek naçizane fikrinizi almak istiyorum.
Dışarıda tesetturlu evin içinde açık biri olarak yazın evin içinde tirin tirin giyeceğim bir şeylere bakıyorum.
Hem yaşıma uyması ham tatli göze hoş hitap etmesi hem rahat etmem açısından şöyle bir elbise beğendim sizce nasıl eleştiriye açığım
Eki Görüntüle 2830632
Kilom 60 boyum 162 ama yazın 54-55 e düşmek istiyorum.
Evdeki ipleri değerlendireyim demişAz da değil satar büyük ihtimalle
Bende de 1 senedir dişte sızlama var ama inatla doktora gitmiyorumSelam maşallah
Benimde banyo detaylı temizlemem lazım cam silmem lazım ama artık oructan sonraya bırakıcam yaa kokulara aşırı hassaslaşıyorum orucluyken rutin lavabo temizliğini bile maskeyle yapıyorum bikaç gündür
Ay canım çok sevindim geçmiş olsunbenimde dişim ağrıyo bu akşam çok yaa ağrı kesici içtim banamısın demedi
Karanfil koy ağrıyı biraz geçiriyorSelam maşallah
Benimde banyo detaylı temizlemem lazım cam silmem lazım ama artık oructan sonraya bırakıcam yaa kokulara aşırı hassaslaşıyorum orucluyken rutin lavabo temizliğini bile maskeyle yapıyorum bikaç gündür
Ay canım çok sevindim geçmiş olsunbenimde dişim ağrıyo bu akşam çok yaa ağrı kesici içtim banamısın demedi
Çok güzelArkadaslar samimiyetinize güvenerek naçizane fikrinizi almak istiyorum.
Dışarıda tesetturlu evin içinde açık biri olarak yazın evin içinde tirin tirin giyeceğim bir şeylere bakıyorum.
Hem yaşıma uyması ham tatli göze hoş hitap etmesi hem rahat etmem açısından şöyle bir elbise beğendim sizce nasıl eleştiriye açığım
Eki Görüntüle 2830632
Kilom 60 boyum 162 ama yazın 54-55 e düşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?