- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
Ahahha 26 ay emzirme sürecim oldu. Bitti eski haline döndülerHahaha hayal ettimmbana gonder birazini o zaman tek umudum emzirme donemi
Bak benim teorime geldin yine. Kandan idrara 3 4 gunde geciyormus ettimi sana yine 16. Gun
40 eder diye haykırıyormuşum burda
Kızlar sayenizde beynim yandı error veriyo artıkAnlamissin o zaman neyi kastettigimi
Bir buyusunde formda kalmasi icin beslerim ben kuzumAhahha 26 ay emzirme sürecim oldu. Bitti eski haline döndülerbüyüme namına bişey yok süt varken büyümüştü sütler gitti küçüldüler eski haline en azından sarktı , yazın sıcak da isilik oldu derdi yok
Canın sağolsun canım iki gün sonra tekrar yaparsın üzülme sakınNegatif malesef
Kız o ne 42 kiloBir buyusunde formda kalmasi icin beslerim ben kuzum52 kilodan 42 kiloya dustum ondan olabilir bu kiloyla hamile kalmaya bile korkuyorum
Kııııızzzz Allah seni çok güldüm yaBen bi araya hamile olduğumu unutup halaya giriştim ama nasıl oynuyorum deli gibibabam halayda beni görünce iki dakka ortadan kayboldun hemen halaya mı girdin çık şu halaydan diye geldi müdahale ettı hemen ya gelır dırek müdahale eder ya da uzaktan kaş göz eder cok tatlılar ya Allah basımızdan eksık etmesin
Kuzum ya daha 5 gün var dur bakalım Allah'tan umut kesilmez bekle bakalım ama sadece yumurtlama günü mü ilişki oldu keşke bir dolu bir boş gitseydiniz neyse bu ay olmazsa öbür ay öyle denersinizKızlar 5 gün kala negatif ben elendim adaya veda ediyorumyumurtlama günü tek ilişki teorisi negatif çıktı demekki sık çalışmak gerekiyor
Yok aşkom ya umudum yok5 günde neler neler değişir hiç moral bozmayın bence
Aynen canım hakkımızda hayırlı ne ise o olsunHayırlısı olsun canım. Olmazsa da bidahaki aya insallah üzülme bende 5 gün kala yaptım tertemiz bir negatif çıktı. Regli bekliyorum dünyanın sonu değil bir gün kavuşacağız dileklerimize insallah
Adet günü bile pozitife dönen oluyor bence yine de bekleyinYok aşkom ya umudum yokkısmet artık ne diyim
Evey canım benim beyin spermleri kıymetliKııııızzzz Allah seni çok güldüm yaAllah'ta seni güldürsün emi ya babanada kıyamam ne tatlış bi baban varmış Rabbim uzun ömürler versin kendisine
Kuzum ya daha 5 gün var dur bakalım Allah'tan umut kesilmez bekle bakalım ama sadece yumurtlama günü mü ilişki oldu keşke bir dolu bir boş gitseydiniz neyse bu ay olmazsa öbür ay öyle denersiniz
Sağol canım desteğin için inşallah vardırAdet günü bile pozitife dönen oluyor bence yine de bekleyinolmazsa da önümüzdeki aya bomba gibi başlarsınız
amın ınsallah cunlemızınkıne versin inşallah eslerimizide evlatlarımızın Basından eksık EtmesinKııııızzzz Allah seni çok güldüm yaAllah'ta seni güldürsün emi ya babanada kıyamam ne tatlış bi baban varmış Rabbim uzun ömürler versin kendisine
Kuzum ya daha 5 gün var dur bakalım Allah'tan umut kesilmez bekle bakalım ama sadece yumurtlama günü mü ilişki oldu keşke bir dolu bir boş gitseydiniz neyse bu ay olmazsa öbür ay öyle denersiniz
Eğleniyoruz kendi çapımızda napalımKızlar sayenizde beynim yandı error veriyo artık
Ozelden verdim ben sana cevabiniKızlar sayenizde beynim yandı error veriyo artık
Vitaminim herseyim tamda ben bir ara cok istahsizdim verdim kuzum alamadim dahaKız o ne 42 kilobacım dikkat et kendine boyun nasıl bilmiyorum vitaminsiz de kalma. Aman tek sorun göğüsler olsun
Bizdeki de şans ya,durup durup yumurtlama günlerimizde tartışma çıkartıyorlar sinir oluyorumEvey canım benim beyin spermleri kıymetliya olursa bizim 2.olcak tam o günlerde adam yapmıyo dışarı gidiyor affedersin ondan olmuyor bikere yaptı öyle oda olmamış denediğimizden beri bi yapıyo bi yapmıyor şimdide tartıştık artık hiö yapmaz
O günler susalım artık napalımBizdeki de şans ya,durup durup yumurtlama günlerimizde tartışma çıkartıyorlar sinir oluyorum
Öyle ya neyse artık nasipO günler susalım artık napalımsadece o günler değil düzenli olsa sanırım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?