Kesınlıkle öyle canımıza yazık vallahi. Dün gece mübarek günde söyle düşündüm verende Allah vermeyende olmasada dünyanın sonu değil nasıpten öteye gecılmıyor kendımızı nıye böyle strese sokuyoruz hemen olsun dıyoruz. Sonra bu kısır döngüye dönüşüyor ruhumuzu sıkıyoruz sadeceEvet evet kuzucum yazik degilmi canimiza. Olursa cok guzel olur olmazsa da denemeye devam
Evet son aylarim oldumu olmadimi diye çöp oldu telefon basinda arastirmakla gecti bana ne faydasi var. Sizle konusma kismi haric o beni mutlu ediyorKesınlıkle öyle canımıza yazık vallahi. Dün gece mübarek günde söyle düşündüm verende Allah vermeyende olmasada dünyanın sonu değil nasıpten öteye gecılmıyor kendımızı nıye böyle strese sokuyoruz hemen olsun dıyoruz. Sonra bu kısır döngüye dönüşüyor ruhumuzu sıkıyoruz sadece
Aynen öyle canımEvet son aylarim oldumu olmadimi diye çöp oldu telefon basinda arastirmakla gecti bana ne faydasi var. Sizle konusma kismi haric o beni mutlu ediyor
Canım gec döllenme olmuş olabilir ne zaman yumurtladın ? Hersey olabilir oladabilir olmayadabilir.Selam kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum 3 gün gecikmem var bu güm test yaptım negatif çıktı fakat kasıklarımda deĝilde rahimde ara ara batmalar oluyor neden olabilir ve sürekli regl olmuş gibi hissedip lavoboya gidiyorum fakat ne akıntı var(akıntı çok az peçete silerken beyaz kremsi kıvamda) nede kanama. Önceden regl olacaĝıma 2-3 gün varken hem o kan kokusunu idrarda alırdım feci bir baş aĝrısı çekerdim şimdi hiç bir regl belirtisi yok reglde yok başına böyle bişey gelen oldu mu?
Icimden bir ses diyor ki birak regl olana kadar ne kadar gecerse gecsin şoyle 2 3 ay baktim karnim buyumeye basladi patlatirim bi test. O zamanda negatif gorup karnimdaki gaz cikarmisAynen öyle canımKesınlıkle öyle geçenlerde annem tuvalette gebelik testini gördü niye bu kadar strese gırıyorsun daha adetin gecikmeden dedi. Bu kadar peşine düşme sen düştükçe olmaz dedi kendısıde aynı seylerı yaşamış iki düşügü olmuş ikinci çocuk için cok uğraşmış ama olmamış aynı şeyleri yasamamı istemıyor bıde tecrübe konuşuyor ben çocukken hatırlıyorum elinde test görmüştüm bikeresınde bu ne demıstın anlamlandıramamıstım çocuk aklımla.
Çizgi var gibi duruyor inşallah vardırGünaydın kızlar freely erken gebelik testlerine bakar mısınız , baş dönmemden kuşkulanıp erkenden yapmaya başladım, bu şekilde çıkıyor. Ama arada hiç bir şey çıkmayanlarda oldu bu 2 günde. Ne dersiniz…
Yumurtlama takibi yapmiyorum ama akintima bakilicak olursa 2 hafta once olmus olmasi gerekiyorCanım gec döllenme olmuş olabilir ne zaman yumurtladın ? Hersey olabilir oladabilir olmayadabilir.
Ahaha ay alemsin güldürdün beni kızIcimden bir ses diyor ki birak regl olana kadar ne kadar gecerse gecsin şoyle 2 3 ay baktim karnim buyumeye basladi patlatirim bi test. O zamanda negatif gorup karnimdaki gaz cikarmisbende olur mu olur.
CNım bılemedım ki testtede cıkmadı dıyosun sen genede 3 gun falan bekle testı tekrarla istersen daha emin olursunYumurtlama takibi yapmiyorum ama akintima bakilicak olursa 2 hafta once olmus olmasi gerekiyor
Hahaha hayal ettimmAhaha ay alemsin güldürdün beni kızbalon olup Uçacağım ben gogusler paraşüte döndü bende ta ben Kapadokya’da işe başlayacağım yakında Paraşüt olarak ama ne komık olur memintolar yukarda vücut aşagda hoooppp gökyüzüne ben bir an önce regl olsam iyi olacak
Evet çok erken öğrenmiş oldum hastayım diye acile gittim 3 hafta 3 günlük dediOo iğnenin 12. Günü daha. Bide 36-48 saatte çatlar diyor doktorlar baya erken göstermiş kendini maşallah
Kiz Allah seni ne yapmasinV Vavelya09BurcuYengec Kızlar ben ilk kanımın sonucunu öğrendim hahahaha doktormuşum gibi aradım laboratuvarı 39 çıkmış tekrar çalışılması istenmiş üzerinde.. Neyse yavrum 8 Ocak gecesinden 9 Ocak sabahına 25 ten 39 a çıkarmış inşallah ertesi gün de 50 lere çıkarttıysa kendini düzgün artmış demektir. Bugün ki sonuç bakalım kaç çıkacak
Ay napayım delirttiler beni sdjfjskfKiz Allah seni ne yapmasin 24 saat bile gecmeden artiş cok iyi bence kuzucum ya onlar tekrar çalisadursun uzerinde iyi calismalar deseydin
Hahaha hayal ettimmbana gonder birazini o zaman tek umudum emzirme donemi
Ben miiiikuşum sen yazınca senin sonuç çıktı sanıyorum yaayok mu halaa
Amiiininsallah emzırme döneminde balon gibi olurlar da sende fellik fellik süt pompası ararsın Allahım inşallah amin
V Vavelya09 Z zesamu93Bugün test yapacak mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?