- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 103
- 41
Olabilmen cok guzel zamanla daha da duzelmis olur insaallah hakkinizda hayirlisi olsun insaallah birlikte karar verip yeniden denemelere baslarsiniz. Ben de ahududu yapragi cayi almistim ama icme noktasinda kararsiz kaldim. Avakado ve kirmizi meyveler rahim sagligi icin iyi oluyormus denenebilir35.gun adet oldum canım. Şuan 4.gunumdeyim yoğun geliyor. Normalde döngüm hep uzun sürer düzelmesi için inofolic combo ve karışık bitkilerden oluşan bir gıda takviyesi kullanıyorum. Bakalım bu ay inşallah erken yumurtlarım ve bir de eşimi tekrar çocuk için ikna ederim yoksa ne olacak bilmiykrum
ya ben genelde görmem ama 7 gün kala diye paylaştığında sanki var gibi kuzum diğer 5 gün olanda görmedim ama 7 gün olanda görünüo gibiYok canım bata 5 gün var , gelmezse veririm diye düşünüyorum ama bunları görünce de umutlanıyorum istemsizce.
Ama cok guzel saglikli alternatifler var bi deneyin findik, cig badem,kuru meyve, dondurma,cikolataYa Allah korusun ama su ara stres yaptikca uzak kalamiyorum malesef
Bir denerim şansımı ama onlar da aynı şeyi söyleyip gari gönderirler diye endişe ediyorum. Neyse ya artık nasipanladım canım doktor gerek duymamış demek ki sonuçta hamile kalmışsın yine kalırsın sağlık ocağında da yapılıyor bazı testler aklına takılıyorsa yaptır.
Haklisin benim kadar hem icip hem nefret eden yoktur zaten kokusundan bile hoslanmiyorum regl olursam eger lavanta vs bitki caylariyla birakmayi tekrar deneyecegim beni sakinlestiriyor cunku. Diger turlu hamileysem hemen birakirim mecburen.Ama cok guzel saglikli alternatifler var bi deneyin findik, cig badem,kuru meyve, dondurma,cikolatabir suru guzel sey var bir deneyin lutfen kendiniz icin gelecek bebisler icin buna deger
Canııımmm gözün aydın daha çok yeni sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bugün kan verdjm iğnenin 12. Günü inşallah sağlıkla ilerler doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi bu arada da çok hastayım nasıl geciricem onu düşünüyorum geri Eki Görüntüle 3368369 gidicem acile belki bı tedavi yapar
Kız bacım sen ne denicen Allah aşkına valla çatlicam meraktanB Butterfly193 tebrikler canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbugün mü verdin testi bir de yumurtlamanın kaçıncı günü bugün canım bişi deneyecem de
Bu dünkü test mi canım maşallah güzel koyulaşmış yarın güzel haberi verirsin inşallah kuzumBen dün bir daha test yaptım koyulaşmıştı. Doktorum yarın kan vermemi istedi. Çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum, bir yandan öncekiler gibi olmayacak diyorum. Bana cesaret verir misiniz lütfen. Kimseyle paylaşmayacağız diye söz verdik bu sefer eşimle. İçim içime sığmıyorhem korku hem heyecan …
ahh canım benim naısl sevindim duygulandım sakın kötü düşünme iyi olacak inşallah bebişin seninleeBen dün bir daha test yaptım koyulaşmıştı. Doktorum yarın kan vermemi istedi. Çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum, bir yandan öncekiler gibi olmayacak diyorum. Bana cesaret verir misiniz lütfen. Kimseyle paylaşmayacağız diye söz verdik bu sefer eşimle. İçim içime sığmıyorhem korku hem heyecan …
kan verdiniz mi benimde böyle koyu çıkmıştı sonucum yüksekti inşallah sizinde öyle olur sonucu bwkliyoruz heyecanlaBen dün bir daha test yaptım koyulaşmıştı. Doktorum yarın kan vermemi istedi. Çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum, bir yandan öncekiler gibi olmayacak diyorum. Bana cesaret verir misiniz lütfen. Kimseyle paylaşmayacağız diye söz verdik bu sefer eşimle. İçim içime sığmıyorhem korku hem heyecan …
Bizde tayinciyiz ama 24 saatlik uzaklıktayız ancak doğuma görüşürüz sanırım artk o sebeple yeterince yalnızız artık söyledik vallaİyi olmuş aslında söylemenizBiz farklı şehirlerde yaşadığımız için daha rahat sabredebiliyoruz, bir de telefonda söylemek olmaz, iki tarafın da ilk torunu olacak bizim bebişko inşallah Rabbim nasip ederse ultrason fotoğrafıyla önümüzdeki haftasonu gidip söylemeyi planlıyoruz bakalım
Yarın sabah vereceğim kan. Bugün bat. 1 gün geçsin dedim. sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahkan verdiniz mi benimde böyle koyu çıkmıştı sonucum yüksekti inşallah sizinde öyle olur sonucu bwkliyoruz heyecanla
AA sizde o kadar uyku mu yaptı ne güzel keşke bende uyusam hiç aram yok uykuyla hep böyleydim.. sizin bebiş ne kadarlıkKuşum günaydın ay bende özledim valla arada girip okuyorum burayıda ay o kadar uykusuzum ki sana anlatamam hamilelikten sanırım acayip uykum var e tabi ufak oğluşum gece elli sefer uyanıyo uykumu alamıyorum bi türlü esnemekten ağzım ayrılıcak
Canım için rahat olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen dün bir daha test yaptım koyulaşmıştı. Doktorum yarın kan vermemi istedi. Çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum, bir yandan öncekiler gibi olmayacak diyorum. Bana cesaret verir misiniz lütfen. Kimseyle paylaşmayacağız diye söz verdik bu sefer eşimle. İçim içime sığmıyorhem korku hem heyecan …
Yaaaa maşallah hemen kan verip betamızı söylüyoruz ben de koşa koşa hamiş emojisi yapıyorumBen dün bir daha test yaptım koyulaşmıştı. Doktorum yarın kan vermemi istedi. Çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum, bir yandan öncekiler gibi olmayacak diyorum. Bana cesaret verir misiniz lütfen. Kimseyle paylaşmayacağız diye söz verdik bu sefer eşimle. İçim içime sığmıyorhem korku hem heyecan …
Çatlatma iğnesi oldum ben iğnenin 12. Günü evet bugün verdimB Butterfly193 tebrikler canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbugün mü verdin testi bir de yumurtlamanın kaçıncı günü bugün canım bişi deneyecem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?