Hgs ,Zeynep Kamil hastanesi , hsg çektirenler

hayatt01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
5
3
1
37
Merhabalar hsg çektirdim buğun öncesinde çok araştırma yaptım herkes öldüm bittim diye yazmıştı o korkuyla gittim deneyimimi anlatmak istiyorum bu yüzden hsg randevu almakla başladım adetin 3.günü Zeynep Kamile kadın hastanesine gittim giriş yaptılar ilaç yazdılar eczaneden ilaçları aldım ağrı kesiciyi işleme girmeden yatım saat önce aldım doktor öyle dediği için sonra içeri aldılar önce normal röntgen çekildi sonra doktor geldi aletleri yerleştirdi tek dediğim şey çok acıyormuş oldu korkma dedi sonra ilaçın birazını gönderdiler ilacın içinde gezindiğini hissediyorsun evet bir yanma hissi oluyor ilaçı gönderme işlemi 3 kez yapıldı üçündede aynı yanma hissi ve biraz acı olıyor ama 5 saniye sürüyor yanma ve acı işlemi sonra ilaç bitti doktor sonra bir film daha çekildi ve işlem bitti toplamda 5 dk o kadar kötü yorumlar yazmışlar ki o kadar çok korktum ki 15 bin verip anestesizyle bile çektirmeyi düşünmüştüm ama iyi ki o parayı çöpe atmadım toplam acınız bir dakika bile sürmüyor aman aman bir acıda değil öldüm bittim diyenler bence tırnağı kırılırken kıyameti koparıp ağlayanlardan paranıza yazık etmeyin derim gidip çektirin çıktın ağrım yok kanamam yok çokta iyi insanlardı çok yardımcıda oldular umarım benim gibi arayış içinde olanları rahatlatmışımdır yazdıklarımla herkese sağlıklı günler

Sizin adınıza çok sevindim. Bende Zeynep kamilde vereceğim şuan regli olmayı bekliyorum. Siz regliden kaç gün sonra yaptırmıştınız bir de aç tok farkediyor muydu. Kusura bakmayın çok soru sordum hangi bölümden randevu alınıp gidiliyordu acaba teşekkürler

Doktor size korunun dedi mi. Biraz araştırdım bazı doktorlar korunun bazıları da gerek yok demiş de formda okudum kafam karıştı

Adet bitiminden sonra 4 gün içinde gitmeniz ve cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor internet üzerinden kadın doğum polikinliğinden alt sekmede hsg yi seçeceksiniz tok olmanız gerekiyor çünkü işleme girmeden ağrı kesici içeceksiniz

Ben çok çektirmek istedim ama verdikleri numara asla açılmadı o yüzden çektirmedim ve özelde anestezisiz çektirdim.

Teşekkürler hayırlısı olur umarım sizin ne sorununuz vardı Aceba ben pcos hastasıyım

Bir çocuğum var şimdi istiyoruz bir tane daha olmuyor doktor istedi tüplerde bir sorun var mı diye çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…